költöztető teherautónk
A servitius költöztetés elismerése.

Költöztetés Budapest területén és vidéken is

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!
KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk! Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK!


KLIKKELJEN IDE ÉS OLVASSA EL KEMÉNY DÉNES A VÍZILABDA
SZÖVETSÉG ELNÖKÉNEK A KÖLTÖZTETÉS UTÁN KÜLDÖTT
KÖSZÖNŐLEVELÉT, ÉS MÉG SOK MÁSIKAT, KLIKK!

Költöztetés után kapott friss céges köszönőlevelünk:

Tisztelt Servitius Group Kft!

Ezúton is szeretnénk Önöknek köszönetet mondani a gyors, precíz és megbízható munkájukért. Szorított helyzetben volt színházunk mert az egyik előadásunk díszlet szállítását az előadás előtti napon lemondták.

Titkárságunk nagy erőkkel próbálta megoldani a hirtelen kialakult rossz helyzetet. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a neten található összes szállító céget felhívtuk . Mivel egy szombati napról volt szó már a dátum elhangzása után közölték, hogy ezt nem tudják vállalni. Szállítás előtt egy nappal jutottunk el Önökhöz és kértük a segítségüket !

Nagy örömünkre Önök vállalták és nagy szakértelemmel, nagyon jó áron, pontosan megoldották a feladatot.
Külön kiemelném a cég végtelenül profi kommunikációját ami tapasztalataim szerint nem megszokott hasonló cégeknél! Szándékaink szerint állandó partnerként számítunk a szolgáltatásukra!
Hálásan köszönjük! További elégedett ügyfeleket kívánunk!

Nyugodt szívvel ajánljuk és választjuk a céget máskor is!

Budapest, 2017.11.28.

Böröndi Tamás
igazgató
Vidám Színpad
"Költöztetés után kapott friss lakossági köszönőlevelünk:

" Kedves Cég,

Eddig kétszer költöztem Önökkel, egyszer Budapesten belül, egyszer Budapest - Pécs viszonylatok között.

Mindig azt kaptam amit ígértek:
az adott napon kiérkeztek, hozzáértően és sérülésmentesen a bútorokat, csomagokat leszállították, kedvesek voltak és udvariasak.
Az elszámolás korrekt volt.

Két éve költöztem vissza az országba, és nem minden esetben ért jó tapasztalat, de Önök abszolút a kellemes csalódások közé tartoznak. Ezért is írtam ezt a pár elismerő sort,

Köszönettel:
Nagy- Iraya Virág"


Néhány Valós köszönőlevelet itt is olvashat: KÖLTÖZTETÉS UTÁN KAPOTT VALÓDI KÖSZÖNŐLEVELEK!


Gyakori kérdések a költöztetésekkel kapcsolatban,
íme a válasz:

Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:Mennyivel a költöztetés előtt kell foglalnom időpontot?

Mennyivel a költöztetés előtt kell foglalnom időpontot?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszNincsen megkötésünk, akár az adott nap, órákon belül megkezdjük a költöztetést, hiszen ebből élünk. Az egyetlen logikus feltétel, hogy legyen szabad kapacitásunk, költöztető teherautónk. Sok éves statisztikából jól kimutatható, hogy a költözést a legtöbben a péntek - szombat - vasárnap -hétfői napra ütemezik, ezek közül is kiemelendő a szombati nap, ami gyakran hetekkel előre foglalt. Érdemes figyelembe venni, hogy a legtöbb adásvételi-, bérleti szerződést hó végi ki - beköltözéssel kötik meg.

Gyakori, hogy a hónap utolsó és első pár napját az akkor költözők már egy hónappal előre foglalják. Amikor megvan a költöztetés dátuma, nyugodtan hívja fel ügyeletes munkatársunkat, aki rögtön tájékoztatja a foglaltságunkról.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:A honlapon feltüntetett árak, feltételek aktuálisak, a költöztetés végén nem érhet meglepetés?

A honlapon feltüntetett árak, feltételek aktuálisak, a költöztetés végén nem érhet meglepetés?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:a költöztetés Budapesten és a költöztetés vidékre menüpontunk alatt olvasható információk teljes körűen fedik a valóságot A mi hitünk szerint egy szolgáltató cég, így a mi költöztető cégünk sem teheti meg azt, hogy a honlapját csak "mézesmadzagnak" használja, A mi honlapunk a mi" tükrünk".., amit ezen a honlapon olvas, azzal találkozik a költözés során a helyszínen is, mind a hozzáállásban, mind az árakban tartjuk, amit ígérünk! Tehát a költöztetés Budapesten és a költöztetés vidékre menüpontunk alatt olvasható információk teljes körűen fedik a valóságot.

Ezzel kapcsolatban csak azt érdemes figyelembe venni, hogy a következő szolgáltatások nem alapárasak, azokra a paraméterek pontos ismeretében tudunk árajánlatot adni (költözéssel egybekötve kedvezményes díjat számítunk fel):

Zongora, páncélszekrény költöztetés.
Ablakon, erkélyen való felhúzás.
Költöztetés az országhatárt átlépve.
Lomtalanítás.
Ingóságok raktározása.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:A költöztetés Budapesten, vagy a költöztetés vidéken menüpontok alatt található árak az áfát tartalmazzák?

A költöztetés Budapesten, vagy a költöztetés vidéken menüpontok alatt található árak az áfát tartalmazzák?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:A Költöztetés vidékre és a költöztetés Budapesten menüpontunk alatt olvasható árak az áfát tartalmazzákA Költöztetés vidékre és a költöztetés Budapesten menüpontunk alatt olvasható árak bruttó árak, így az áfát tartalmazzák!


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:Költöztetnek hétvégén is?

Költöztetnek hétvégén is?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Költöztető szolgáltatásunkkal az év 365 napjábanKöltöztető szolgáltatásunkkal az év 365 napjában állunk rendelkezésére, nyugodtan tesztelheti, ha van szabad kapacitásunk ünnepnapokon is állunk rendelkezésére, elköltöztetjük akár éjszaka is.
A cég egyedül december 25-26-án nem vállal költöztetést.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:Egy darabot is szállítanak, költöztetnek?

Egy darabot is szállítanak, költöztetnek?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Mennyiségi korlát nincsen.Természetesen, minden nap vannak tehertaxi "üzemmódban" lévő költöztető Csapataink. Mennyiségi korlát nincsen.

Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:Van tanácsuk a költöztetés előkészületeivel kapcsolatban

Van tanácsuk a költöztetés előkészületeivel kapcsolatban, amit érdemes figyelembe venni?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Igen, összegyűjtöttük a legfontosabbakatIgen, összegyűjtöttük a legfontosabbakat, ide kattintva olvashatja őket: Költöztetési Tanácsok


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:Mit mondjak, írjak az Ügyfélszolgálatos Munkatársuknak, hogy a költöztetésemmel kapcsolatban tájékoztatni tudjon?

Mit mondjak, írjak az Ügyfélszolgálatos Munkatársuknak, hogy a költöztetésemmel kapcsolatban tájékoztatni tudjon?

1/1. Mikor szeretne költözni?

Először is fontos tudnunk, hogy mikorra szeretné a költöztetést megrendelni, érdemes ezzel kezdeni, munkatársunk néhány másodperc alatt tájékozódik a rendszerünkben és megerősíti a szabad kapacitást, vagy alternatív időpontot javasol a költöztetésre. Természetesen, ha a költözésnek még nincsen konkrét dátuma, akkor is szívesen adunk előzetes tájékoztatást.

1/2. Honnan hová szeretne költözni?

A költöztetés megrendelése előtt csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Budapesten belül költözik, vagy vidéken, pontos címeket nem okvetlenül kell megadnia, Vidéki költöztetésnél azért kérhetjük el a pontos címeket, mert így munkatársunk ki tudja számolni fixen a költöztetés útdíját. Budapesten való költöztetésnél pedig fontos megemlíteni, ha a belváros védett övezetében lakik, ahonnan /ahová külön behajtási engedéllyel tudunk csak költöztetni. Ha utóbbiban nem biztos, akkor abban ügyeletes munkatársunk szívesen segít, ad tájékoztatást.

1/3. Mi a költöztetendő mennyiség?

Elsősorban a költöztetést végző létszám megajánlásához szükséges tudnunk a mennyiséget. Ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársainknak óriási a költöztetések során megszerzett gyakorlati tapasztalata, így a legtöbb esetben nem szükséges a költöztetendő ingóságok tételes felsorolása. Elég, ha azt mondja, hogy pl.: a költöztetendő lakás átlagosan bútorozott és 40 négyzetméteres. Előfordul természetesen olyan eset - határeset teherautó méret, vagy ajánlott létszámnál -, amikor a munkatársunk kéri, hogy sorolja fel, küldje el részletesen is a költöztetendő ingóságok listáját.

Amit fontos megemlíteni: Nehéz tárgy is van a lakásban, irodában. Páncélszekrény, zongora, pianínó, nagyobb akváriumok - nehéz tárgyak - költöztetésénél egyedi felárat számolunk. Nem minden fér ki az ajtón a költöztetés során van, amit le kell engedni az erkélyen. (Ilyenkor az ügyfélszolgálatos munkatársunk egy sor kérdést tehet fel pl.: hányadik emeletről, a falsíkból áll- e ki előtető, klíma stb.) Előfordul, hogy a költöztetendő lakásban már mások a körülmények, mint a beköltözéskor (felújítás, vagy bejárati ajtó csere), érdemes leellenőrizni, lemérni, hogy az új körülmények között is kifér e minden.


1/4. Hányadikról hányadik emeletre kell költöztetni, van- e lift a helyszíneken, ha van, milyen?

Nincs emeleti felárunk, de ahhoz, hogy tapasztalt munkatársunk az optimális létszámot meg tudja ajánlani Önöknek, ezt fontos tudnunk. Múlt századi polgári házakban gyakori, hogy olyan kicsi az utólag beszerelt lift, vagy műszakilag olyan állapotban van, hogy a lakóközösség tiltja az azzal való költöztetést, vagy csak dobozokat enged szállítani vele. Egy átlagos panellakás liftjében a magas gardróbszekrényen, háromajtós szekrényeken és az ülőgarnitúrák hármas részét leszámítva a legtöbb bútor költöztetése megoldható. Utóbbiak is jó eséllyel beférnek, ha a költöztetés helyszínén van teherlift. Családi ház költöztetésénél is jó tudnunk azt, hogy a költöztetendő ingatlan többszintes-e, milyen a lépcső. Egyenes, pihenőkkel megszakított, esetleg csigalépcső?


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:A költözés során szükséges a bútoraim szét-, ill. összeszerelése. Tudják vállalni?

A költözés során szükséges a bútoraim szét-, ill. összeszerelése. Tudják vállalni?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Természetesen ez alapszolgáltatásunk, semmilyen felárral nem járTermészetesen ez alapszolgáltatásunk, semmilyen felárral nem jár, minden teherautónkon van a bútorszereléshez szükséges szerszámoskészlet, illetve a Költöztető Csapatok napi rutinnal rendelkeznek ezen a területen is.
Ezzel kapcsolatban bővebben olvashat itt: Bútorszerelés.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:A lapra szerelhető bútorokat a költözés alkalmával szétszedett állapotban érdemes szállítani?

A lapra szerelhető bútorokat a költözés alkalmával szétszedett állapotban érdemes szállítani?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Alapjában véve nem. A legtöbb bútor összeszerelt állapotában költöztethetőAlapjában véve nem. A legtöbb bútor összeszerelt állapotában költöztethető, gyakran hiszik azt a kedves Ügyfelek, hogy gyorsabb, kényelmesebb a lapok költöztetése. A jószándék vezérli Őket, de ez tévhit. Egy típusbútor egyben költöztetése gyorsabb - nem 20 szétszedett darabbal kell fordulni, hanem csak egy nagyobbal-, biztonságosabb - sokkal egyszerűbb a költöztetés alatt az egyben lévő bútorokat megvédeni, mint a lapokat, amiből gyakran zsanérok, tiplik állnak ki. Mindenképpen érdemes a költözésnél szétszerelni a bútorokat, ha azok 230 cm, vagy afölötti magasságúak - ezek már statikailag nehezen bírják a megdöntést, forgatást. Amennyiben a költöztetendő lakásban nagy tolóajtós gardrób van, vagy háromajtós szekrény, azokat is szét kell szedni, ha lehetséges. Végezetül szét kell szedni a költöztetendő bútorokat, ha azok nem férnek el -fordulnak el - egyben a lépcsőházban.
Természetesen a bútorszerelésben szakembereink is állnak rendelkezésére a költöztetés napján, ha igényli.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:A költözést megelőző időszakban ki tudnak szállítani dobozokat a részünkre, tudjuk őket bérelni is, vagy csak vásárolni lehet?

A költöztetést megelőző időszakban ki tudnak szállítani dobozokat a részünkre, tudjuk őket bérelni is, vagy csak vásárolni lehet?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Nincs olyan csomagolóanyag, amire szüksége lehet egy költöztetés során és mi ne tudnánk biztosítani raktárunkbólNincs olyan csomagolóanyag, amire szüksége lehet egy költöztetés során és mi ne tudnánk biztosítani raktárunkból, további részleteket itt olvashat: Csomagolóanyag


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:Úgy szeretném a költöztetést megrendelni, hogy az ingóságokat is Önök csomagolják be, lehetséges?Úgy szeretném a költöztetést megrendelni, hogy az ingóságokat is Önök csomagolják be, lehetséges?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Tapasztalt, megbízható munkatársainknak ez rutinfeladatÁllunk rendelkezésére, nemzetközi cégek alkalmazottjainak, követségeknek, üzletembereknek, vagy egyszerűen leterhelt családanyáknak gyakori kérése ez. Tapasztalt, megbízható munkatársainknak ez rutinfeladat.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:Milyen teherautót ajánlunk a költöztetéshez?

Milyen teherautót ajánlunk a költöztetéshez?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Javasoljuk, hogy fontolja meg tapasztalt munkatársaink javaslataitA két fő típus és a típusok alatt az ajánlás itt olvasható: költöztető teherautóink. Javasoljuk, hogy fontolja meg tapasztalt munkatársaink javaslatait, akik 07:00 - 18:00 órában elérhetőek a
06 30 700 4007, vagy 06 1 700 4077 telefonszámokon, vagy írjon nekünk
az info@s-transport.hu -ra.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés:A költöztetés során okozott károkért felelősséget tudnak vállalni?

A költöztetés során okozott károkért felelősséget tudnak vállalni?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:Ezzel kapcsolatban részletesen tájékozódhat az ÁSZF – ünkben.Erre a legegyszerűbb válasz az lenne, hogy egy olyan költözésünk sem volt még, ahol kárt okoztunk…olvastunk már ilyet is. Az a cég, aki ezt állítja magáról, vagy évente néhány költözést végez el és rutintalan, vagy egyszerűen nem mond igazat. Talán megnyugtatóbb a mi válaszunk:

Évente több ezer kisebb - nagyobb költöztetést végzünk el, ehhez képest minimális a balesetek száma, azokért pedig vállaljuk a felelősséget, nem tűnünk el. Nem beszélünk "lyukat a hasába", ha mi hibáztunk, a költöztetés végén jegyzőkönyvet veszünk fel és kártérítjük.

Ezzel kapcsolatban részletesen tájékozódhat az ÁSZF – ünkben. (Rövid és áttekinthető, érdemes elolvasni).


Költöztetéssel kapcsolatos kérdés: Amennyiben vidékre költöznék de csak pár kilométerre Budapesttől akkor is ki kell fizetnem a vidéki menüpont alapján a kilométer díjukat?

Amennyiben vidékre költöznék de csak pár kilométerre Budapesttől, akkor is ki kell fizetnem a vidéki menüpont alapján a kilométer díjukat?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz:ha a költöztetés során a két cím között megtett távolság nem több mint 15 kilométer, választhatja azt is, hogy a Budapest költöztetési menüpontunk alatt szereplő díjazással számoljunk Költöztetés Budapest és vidék között, ha a költöztetés során a két cím között megtett távolság nem több mint 15 kilométer, választhatja azt is, hogy a Budapest költöztetési menüpontunk alatt szereplő díjazással számoljunk. Ezt a költöztetés "agglomerációs tűréshatárának" nevezzük.

Költöztetése során nyugodtan választhatja ezt az opciót például:
Költöztetés Budapest és Pomáz között.
Szentendre és Budapest közötti költöztetésnél.
Budapesti költöztetés Érdről, vagy Érdre.
Kerepes - Budapest költöztetés, ha a költöztetés Budapesten kezdődik és Mogyoródon végződik.
Ilyen települések még a költöztetés alkalmával Kerepes és Halásztelek.
Budapesten pakoltunk fel a költöztetés alkalmával és a cél Budakeszi, vagy Solymár? Ezekben az esetekben is kérheti a percalapú elszámolást.Költözéssel kapcsolatos kérdések, válaszok:További kérdései maradtak költöztetésével kapcsolatban?

További kérdései maradtak költöztetésével kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye fel őket! Költöztetéssel kapcsolatban 07:00 - 18:00 hívható:
06307004007, vagy: 0617004077
Költöztetéssel kapcsolatos kérdéseit
8-16 óra között hat órán belül megválaszoljuk
info@s-transport.hu


Kérjen INGYENES visszahívást!


Íme néhány munkatársunkról "civil" életképe.
A beosztásuk különböző, de a rangjuk nem.

Servitius költöztetés vezetői és családjuk

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 18:00 06/30 700 4007

07:00 - 18:00 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 18:00 órában elérhető!


Servitius költöztetés QR-kód


* 6 órán belül választ kap!

Költöztetés, minket keres?

Teljeskörű:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Költöztetés Budapesten
Költöztetés Vidéken
Költöztetés Európában
Tehertaxi, Árú- és Bútorszállítás 1 darabtól
Csomagolás, Csomagoló anyag biztosítás
Nehéz tárgy szállítása, erkélyen való felhúzás
Lomtalanítás
Raktározás
Költözés előtti/ utáni takarítás, kifestés
Blog - költöztetési tanácsok

Minden ami költöztetés A-Z-ig!

Számíthatnak ránk lakossági és vállalati ügyfeleink, mindegy, hogy egy egész lakás- vagy irodaköltöztetésre kerül sor, vagy csak egy bútort szeretnének célba juttatni.Költöztetés meglepetés nélkül?

Tisztességes:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Létrehoztuk az ország egyik legvilágosabb és legkedvezőbb díjszabását, amit az almenükben le is vezetünk Önnek.A saját utunkat járjuk. Ez az út jó, bizonyítja az a tény, hogy százával kapunk a költöztetés után DICSÉRETET, főleg olyan ügyfelektől, akiknek már van összehasonlítási alapjuk, köszönjük!Ezt már csak másolni lehet, az eredeti, amit jó szándékból hoztunk létre sokkal jobb! AZ EREDETI EGYDÍJAS KÖLTÖZTETŐ CÉG!Költöztetést másképpen?

Emberközpontú:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Évek óta nálunk dolgozó munkatársaink bizonyítják, mi nem csak egy költöztető cég vagyunk, hanem együtt dolgozó emberek, egy Igazi Csapat, a csapat tagjait pedig megválogatjuk és megbecsüljük, ha tőlünk rendel költöztetést, ezt Ön is meg fogja tapasztalni!

A sok ezer elégedett ügyfelünk bizonyítja, hogy a hozzánk fordulók nem fogyasztók, hanem olyan emberek, akiket szolgálunk, Igazi Ügyfelek, ha velünk költöztet, ezt Ön is meg fogja tapasztalni!


Költöztetéskor érdemes minket?

Etikus:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Nincsenek alulfizetett munkatársaink, akik kedvtelenül, pontatlanul és lassan dolgoznak.

Egy költöztető cég nem attól lesz „olcsó”, hogy ezt állítja magáról... Tegyük fel valaki párszáz forinttal kevesebb órabérért vállal megbízást, de a teljesítés kétszer tovább tart, akkor ki az "olcsóbb"?

Nem reklámozzuk magunkat részösszegekkel.

Egy cég nem attól lesz profi költöztető, hogy azt állítja magáról, ha őt bízzuk meg költöztetésünkkel, soha semmi probléma nem merülhet fel. Mi azt állítjuk, a költöztetés során esetleg felmerülő problémákat megoldjuk, ehhez megvan minden szakmai tudásunk, anyagi hátterünk és legfőképpen akaratunk.

Ügyfeleinket soha nem hagyjuk cserben!Költöztetés, bízhat bennünk?

Biztonságos:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Valós cég,
Valós felelősségvállalás!Servitius Group Szolgáltató Kft.

Székhely: 1107. Budapest Fertő utca 14.

Levelezési cím: 1184. Pf.797.

Adószám: 23288225-2-42

Cégjegyzékszám: 0309122100

Telefon: 06/1/700-4077

Fax: 06/1/700-19-16

ÁSZF

Teherautó parkoltatás/raktár:
Budapest 13. kerület

Teherautó parkoltatás/raktár:
Budapest 8. kerület

Tervezett fiók telephelyek 2017-ig:
Debrecen, Győr, Pécs


Servitius Facebook oldalaServitius Google+Servitius Youtube oldala

Érdemes időben lefoglalni a költöztetőket is!


Az utóbbi években miközben szinte minden csatornán azt lehetett hallani, hogy újra sok lakás épül, beindult az építőipar, mi nem igazán éreztük ennek a dinamikáját a költöztető piacon.

Sőt 2017 - ben a költözések száma csökkent mint Budapesten, mint vidéken 2016 - hoz képest, nem izgultunk, tudtuk, hogy ez csak vihar előtti csend..

Az új házak, lakások még nem készültek el, az albérlet árak drasztikus növekedése miatt az albérlők ha találtak egy elfogadható árú lakást, próbálták az indokolt költözéseket is halasztani, és egyre többen próbálták, próbálják az albérletet kiváltani lakáshitellel, saját tulajdonú lakással, aminek a kiforrása időigényes.

költöztetés megrendelése

Az idei évben radikális a változás,

sajnos naponta kell telítettség miatt még visszatérő Ügyfeleknek is nemet mondanunk. Óriási a Bumm a költöztetések számát tekintve.

Egy adott ember, család ritkán költözik és ezért nem gondol bele abba, hogy adott hónapban Budapesten ezrével költözködnek, hozzáadva a vidéki költözködőket is a piac akár tízezres számot is tud produkálni, főleg ha a bútor és egyéb szállítási feladatokat is beleszámítjuk.

Ez azt jelenti, hogy a piacon jelen lévő, országosan pár tucat hírnévvel, tisztességgel rendelkező cégek kapacitása hamar telítődik, sajnos ilyen helyzetekben egyre nagyobb teret kaphatnak a piacot szennyező, a bizalommal visszaélő, 50.000 ezres költözésből 500.000 -est "csináló" "cégek".

Sajnos a költöztetési piacon csakúgy mint a taxiknál ez egy létező jelenség.

Néhány jó tanáccsal szolgálunk a költöztetést szervezőknek:

1. Soha ne bízzon meg költöztetéssel olyan vállalkozást, akinek a cégadatai nem találja a honlapon, a fantázia név nem elég sem egy 30.000 forintból létrehozott tetszetős honlap.

2. Soha ne engedjen abból, hogy a megrendelésnek írásos formája is legyen, tehát legyen egy e-mailes levélváltás ahol az árak, díjak részletezve vannak, majd ragaszkodjon ahhoz, hogy a költöztetés napját igazolja is vissza a cég.

3. Nincs azzal gond ha egy cég például egy külföldi költöztetésnél előleget kér, lehetnek érthető okai - mi van akkor ha például egy cég teherautója megérkezik Londonba, és akkor derül ki, hogy a megrendelő meggondolta magát, nem érhető el - , de ez soha ne legyen nagyobb a költöztetés megbízási díjának 50% - nál.
Mi egyébként soha nem kérünk előleget.

4. Belföldi költöztetésnél egy korrekt költöztető cég akkor számol el amikor minden a helyére került rendben, előre ilyen esetben indokolatlan a fizetés.
Sajnos az inkorrekt szereplőknél a piacon bevett szokás, hogy felpakolnak, majd közlik, hogy a munka sokkal nagyobb volt és csak akkor kezdik meg a lepakolást, ha az Ügyfél a költöztetés díját előre kifizeti, természetesen az előre egyeztetett díj többszörösét...

5. Amennyiben van lehetősége foglaljon időben, a legtöbb adásvételi szerződést elseje és környékére kötik meg, tehát ilyenkor kell be - vagy kiköltözni az előző ingatlanból. Egy elismert költöztető cégnek ezekben a napokban már csak elállás esetén van szabad kapacitása akár hónapokkal előre, időben kell foglalni.

Szép és nyugodt hétvégét kívánunk!
S - Transport Csapat Költöztetés a Mi Szakmánk!

Érdemes időben lefoglalni a költöztetőket is!


Az utóbbi években miközben szinte minden csatornán azt lehetett hallani, hogy újra sok lakás épül, beindult az építőipar, mi nem igazán éreztük ennek a dinamikáját a költöztető piacon.

Sőt 2017 - ben a költözések száma csökkent mint Budapesten, mint vidéken 2016 - hoz képest, nem izgultunk, tudtuk, hogy ez csak vihar előtti csend..

Az új házak, lakások még nem készültek el, az albérlet árak drasztikus növekedése miatt az albérlők ha találtak egy elfogadható árú lakást, próbálták az indokolt költözéseket is halasztani, és egyre többen próbálták, próbálják az albérletet kiváltani lakáshitellel, saját tulajdonú lakással, aminek a kiforrása időigényes.

költöztetés megrendelése

Az idei évben radikális a változás,

sajnos naponta kell telítettség miatt még visszatérő Ügyfeleknek is nemet mondanunk. Óriási a Bumm a költöztetések számát tekintve.

Egy adott ember, család ritkán költözik és ezért nem gondol bele abba, hogy adott hónapban Budapesten ezrével költözködnek, hozzáadva a vidéki költözködőket is a piac akár tízezres számot is tud produkálni, főleg ha a bútor és egyéb szállítási feladatokat is beleszámítjuk.

Ez azt jelenti, hogy a piacon jelen lévő, országosan pár tucat hírnévvel, tisztességgel rendelkező cégek kapacitása hamar telítődik, sajnos ilyen helyzetekben egyre nagyobb teret kaphatnak a piacot szennyező, a bizalommal visszaélő, 50.000 ezres költözésből 500.000 -est "csináló" "cégek".

Sajnos a költöztetési piacon csakúgy mint a taxiknál ez egy létező jelenség.

Néhány jó tanáccsal szolgálunk a költöztetést szervezőknek:

1. Soha ne bízzon meg költöztetéssel olyan vállalkozást, akinek a cégadatai nem találja a honlapon, a fantázia név nem elég sem egy 30.000 forintból létrehozott tetszetős honlap.

2. Soha ne engedjen abból, hogy a megrendelésnek írásos formája is legyen, tehát legyen egy e-mailes levélváltás ahol az árak, díjak részletezve vannak, majd ragaszkodjon ahhoz, hogy a költöztetés napját igazolja is vissza a cég.

3. Nincs azzal gond ha egy cég például egy külföldi költöztetésnél előleget kér, lehetnek érthető okai - mi van akkor ha például egy cég teherautója megérkezik Londonba, és akkor derül ki, hogy a megrendelő meggondolta magát, nem érhető el - , de ez soha ne legyen nagyobb a költöztetés megbízási díjának 50% - nál.
Mi egyébként soha nem kérünk előleget.

4. Belföldi költöztetésnél egy korrekt költöztető cég akkor számol el amikor minden a helyére került rendben, előre ilyen esetben indokolatlan a fizetés.
Sajnos az inkorrekt szereplőknél a piacon bevett szokás, hogy felpakolnak, majd közlik, hogy a munka sokkal nagyobb volt és csak akkor kezdik meg a lepakolást, ha az Ügyfél a költöztetés díját előre kifizeti, természetesen az előre egyeztetett díj többszörösét...

5. Amennyiben van lehetősége foglaljon időben, a legtöbb adásvételi szerződést elseje és környékére kötik meg, tehát ilyenkor kell be - vagy kiköltözni az előző ingatlanból. Egy elismert költöztető cégnek ezekben a napokban már csak elállás esetén van szabad kapacitása akár hónapokkal előre, időben kell foglalni.

Szép és nyugodt hétvégét kívánunk!
S - Transport Csapat Költöztetés a Mi Szakmánk!