költöztető teherautónk
A servitius költöztetés elismerése.

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!
KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
Servitius költöztetés - akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában KEDVEZŐ DÍJAK, Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza a az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

Olvassa el lakossági köszönőleveleinket is lefelé görgetve a lapot, évente több ezer lakossági megrendelést teljesítünk, így ez a fő profilunk.
A céges referencia leveleinket azért emeljük ki, mert tudjuk, nagy a bizalmatlanság az "egyszerű" levelekkel kapcsolatban, sajnos sokan ténylegesen saját maguknak írnak ilyeneket...

Ezért én, mint a cég ügyvezetője, nevemet és arcomat is adom, ahhoz a kijelentésemhez,hogy az itt közölt levelek csak töredéke a köszönőleveleinknek, illetve mindegyiket személyesen köszöntem meg -levélben - és kértem engedélyt a közlésükre.

Borza István Rudolf
ügyvezető igazgató
s-transport Csapat

További köszönőlevelek

Dr.Kemény Dénes levele:

Kemény Dénes - Magyar Vízilabda Szövetség elnőkének köszönőlevele

Dr.Kemény Dénes - Magyar Vízilabda Szövetség
További köszönőlevelek

BUDAI Hotel és Vendéglő Kft. levele:

BUDAI Hotel és Vendéglő Kft. irodaköltöztetése után írt köszönőlevele

BUDAI Hotel és Vendéglő Kft.
További köszönőlevelek

Nógrádi Krisztina - Servitec Kft. levele:

Tisztelt Servitius Group Kft!

Speciális költöztetéshez kértük az Önök segítségét, ahol nagy értékű, különlegesen érzékeny laboratóriumi műszereket kellett biztonságban szállítani. Köszönjük az előzetes felmérés és a munka során tapasztalt konstruktív hozzáállásukat, precizitásukat. Az ilyen volumenű projekteknél a kiszámíthatóság és a biztonság a legfontosabb, melyeket Önök tökéletesen biztosítottak számunkra.

További sikeres működést és hozzánk hasonlóan elégedett ügyfeleket kívánva,

Üdvözlettel,

Nógrádi Krisztina
Servitec Kft.
További köszönőlevelek

Veszelka Magdolna levele:

Kedves S-Transport Csapat!

Köszönöm szépen a korrekt, pontos, figyelmes munkát!

Ismét nagy örömömre szolgált, hogy olyan emberekkel találkoztam a költöztető férfiak személyében is, akik nemcsak a költöztetést végezték lelkiismeretesen, hanem még kedvesek is voltak!

Az időpont egyeztetések alkalmával is kedves, udvarias, megnyugtató beszélgetésekben volt részem!

Köszönöm az egész csapatnak, különösképp a vezetőnek,
Önnek, Borza István Rudolf,
hogy ilyen céget alkotott meg és működtet!
Gratulálok hozzá!

Szép napot: Veszelka Magdolna
További köszönőlevelek

Dancsáné Gőcze Gabriella levele:

Tisztelt Gilányi Zoltán!

A 2017. június 5-i költöztetés Jászberény - Bp viszonylatban megtörtént.
Maximálisan meg voltunk elégedve munkatársaival. Azoknak gyors és precíz munkájával.
Kérem,hogy tolmácsolják valamilyen formában köszönetünket.

A közel jövőben lesz még egy költözésünk, ahová szintén Önök segítségét szeretnénk igénybe venni.

Üdvözlettel: Dancsáné Gőcze Gabriella
További köszönőlevelek

Bombicz Zsuzsanna levele:

Tisztelt Zoltán!

Az elmúlt hónapban szerencsétlenül járva kettőször is igénybe kellett vennünk a szolgáltatásukat. Szeretnék visszajelzést adni a munka minőségéről. Az alkalmazottait csak dícsérni lehet.

Fantasztikus munkát végeznek, látszik, hogy tudják, mekkora stresszel jár egy költözés és rendkívül empatikusak. Összesen háromszor költöztünk önökkel és rendkívül elégedettek voltunk. Nagyon köszönjük a munkájukat, tartsa meg ezeket a fiúkat! :)

Minden jót!

Bombicz Zsuzsanna
További köszönőlevelek

Internet Mall Hungary Kft. levele:

Internet Mall Hungary Kft. irodaköltöztetése után írt köszönőlevele

Internet Mall Hungary Kft.
További köszönőlevelek

Eurolex Consulting Kft. levele:

Benkó Alexandra - Eurolex Consulting Kft. irodaköltöztetése után írt köszönőlevele

Benkó Alexandra - Eurolex Consulting Kft.
További köszönőlevelek

Dr. Balla József levele:

Tisztelt Nemes Úr, Tisztelt Servitius Transport,

Ezúton szeretném köszönetünket és megelégedésünket kifejezni Önöknek azért, hogy fél éven belül immár másodszor segítettek nekünk a költözésünkben, először Prágából Budapestre, most pedig Budapesten belül.

A munkatársai profi módon, gyorsan és hatékonyan, sőt mi több, udvariasan és kedvesen végezték feladatukat.

Kérem adja át köszönetünket munkatársainak, akik közül az egyik (sajnos a nevét nem tudom) mindkét alkalommal jelen volt.

Remélem, hogy a közeljövőben nekünk nem lesz szükségünk a segítségükre :), de ha igen, akkor ismét Önöket fogjuk választani.

Mindemellett szolgáltatásuk színvonalát tekintve az Önök árai több mint elfogadhatóak.

Nyugodt szívvel ajánlom Önöket bárkinek, aki költözni akar, akár bel- akár külföldön.

Dr. Balla József
További köszönőlevelek

Jáhny Ákos - Get Work Trade Kft. levele:

Get Work Trade Kft. költöztetés után küldött köszönőlevele

Jáhny Ákos - ügyvezető igazgató - Get Work Trade Kft.
További köszönőlevelek

Bálványos Péter levele:

Kedves S-Transport,
Nagy megelégedettésgem szeretném kifejezni Önök és jövőbeni ügyfeleik számára. Vigyáztak a szállítandó berendezésre, nem ütötték hozzá semmihez, óvatosan vezettek, sértetlenül megérkezett. Gyorsan és ügyesen pakolták amit kértem. A percdíj alapú számlázás pontos és tökéletes, ennek és a gyorsaságnak köszönhetően fele annyi lett mint amire számítottam (amire az ajánlat szólt), és majdnem harmad annyi, mint amit más cég ajánlott! Nem tudom, hogy csinálják :)

A kommunikáció gördülékenyen zajlott, minden kérdésemre időben választ kaptam, a megbeszéltek szerint érkeztek és telefonáltak érkezés előtt. Minden rendben ment. Rendkívül ritka az ilyesmi manapság, sajnos saját bőrömön tapasztaltam, hogy sok az átverés, eltűnés, lehúzás. Viszont ezt a céget szívből tudom ajánlani mindenkinek és ha legközelebb bármi szállítandóm lesz, biztos őket választom! Csillagos 5-ös.

Köszönettel:

Bálványos Péter
További köszönőlevelek

Dr.Reiter József levele:

A Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórház igazgatójának referencialevele:

Dr.Reiter József a Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórház igazgatójának referencialevele

Köszönettel:

Dr.Reiter József
További köszönőlevelek

Gerstner Ágnes levele:

Kedves Zoltán és S-Transport Költöztető Brigád!

Levélben is szeretném megköszönni a kollégáknak a mai profi költöztetést! Nagyon elégedett voltam a minőségi szolgáltatással: a megjelenésükkel, kedvességükkel, segítőkészségükkel, a profizmussal, korrektséggel, gyorsasággal. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy mindkét címen nehezített terepen kellett be- és kirámolniuk, valamint egy tűzhely ki- és bekötését is kértem - amit gyorsan és problémamentesen megoldott Árpi.

Árban és minőségben is azt kaptam, amit a honlapon olvastam, illetve amit telefonon/emailben megbeszéltünk.

Mindenképp ajánlani fogom Önöket másoknak is! Még egyszer hatalmas köszönet a fiúknak! :)

Üdvözlettel:

Gerstner Ágnes
További köszönőlevelek

Jancsó Éva levele:

Tisztelt Borza István Rudolf Igazgató Úr és Servitius Csapat!

A 4. alkalommal fordultunk Önökhöz még augusztusban, és most is csak a legjobbakat tudom elmondani. Egy váratlanul jött költöztetés előtt álltunk és péntek délután próbáltam hívni Önöket. Tartottam tőle, hogy talán már a hívást sem fogadják, tekintettel a nyári hétvégére. Nem így történt: bár a következő hét elejére már be voltak táblázva, de egy kiskaput azért nyitottak, mondván, másnap - szombaton - jelentkezzem újra, mert lehet, hogy lesz az általam kért napra üresedésük. Először nem vették fel a telefont többszöri nekifutásra sem, így megpróbáltam másokat keresni, de szerencsére hamarosan visszahívtak - ahogy a honlapjukon is áll -, és felvették a megrendelésünket is.

Mindezt csak azért írtam le ilyen részletesen, mert ebből az is kitűnhet, hogy nemcsak a munkák teljesítésében megbízhatóak, hanem a kapcsolattartásban is, hogy az áraikról már ne is szóljak (azok a bizonyos "mások" csaknem a háromszorosáért (!) vállalták volna)...

Természetesen maga a költöztetés a megbeszéltek szerint és olajozottan ment, s a kollégák egy fárasztó és meleg nyári nap után is gyorsak, készségesek és udvariasak voltak.

Ismételten köszönöm a korrekt és rugalmas hozzáállásukat, és további eredményes munkát kívánok Mindannyiuknak!

Szívélyes üdvözlettel:

Jancsó Éva
További köszönőlevelek

Kámán József levele:

Tisztelt Igazgató Úr!
Egy kisebb budapesti költöztetési, szállítási feladattal kerestem meg Önöket az elmúlt hét végére.Már az ajánlatkérések, és egyeztetések fázisában (levelezések) is nagyon előzékenyek és korrektek voltak kollégái.A kezdeti fázisban is úgy éreztük, hogy jó választás lesz Önöket megbízni. A megbeszélt napon reggel a fiatal szállító kollégák (Zsolt és Dániel) inkább 5 perccel korábban érkeztek a megbeszélteknél, mintsem késtek volna.Már ez is egy nagyon szimpatikus dolognak tűnt! Gyorsak, ügyesek, körültekintőek, udvariasak és profik voltak!Minden rendben, sérülés nélkül és zökkenőmentesen történt.

Ez már nem az első költöztetésünk volt, de ennyire jó tapasztalatunk még sehol sem volt, mint az Önök cégével kapcsolatban.Őszintén mondom nem bántuk meg, hogy Önöket választottuk! Köszönöm még egyszer minden kolléga munkáját és a korrekt tájékoztatást.A társaság munkájához további sok sikert és minden jót kívánok!

PS: Ajánlani fogjuk Önöket másoknak is (de ez már meg is történt)!

Üdvözlettel:

Kámán József
További köszönőlevelek

Virág-Jóvánovits Viktória levele:

Virág-Jóvánovits Viktória - Bónusz Brigád irodavezető irodaköltöztetés után kapott köszönőlevele

Köszönettel:

Virág-Jóvánovits Viktória
További köszönőlevelek

Kőszeginé levele:

Kedves s-transport Csapat! Szeretném megköszönni korrekt, pontos, segítőkész munkájukat, amit az április 6-i szállításnál tapasztaltam. A cégnek és külön a két fiatalembernek akik a munkát végezték. Mindenkinek ajánlani fogom önöket. Mégegyszer köszönöm. Kőszeginé

Köszönettel:

Kőszeginé
További köszönőlevelek

Kovács Martina levele:

Tisztelt S-transport Servitius Group!

Egy budapesti,43 nm-es lakásból egy üllői, 67nm-es házba történő költöztetésben kértük a segítségüket. A honlapjukon ki tudtuk számolni,mennyibe is fog kerülni a szolgáltatás,ami nagyon szuper,máshol ilyet nem találtunk.

A kollégák a megbeszélt időben érkeztek meg,nagyon profik,segítőkészek,kedvesek,korrektek voltak!

Nagyon nagyon köszönjük,minden ismerősnek és családtagnak Önöket fogjuk ajánlani!

Köszönettel:

Kovács Martina
További köszönőlevelek

Kapusy család levele:

Kedves Költöztetők,

ma költöztünk családommal Tatára. Robi és Gábor jött egy iveco teherautóval és minden problémát megoldottak, nagyszerűen, türelmesen pakoltak és sakkoztak a rengeteg holmival, amit sikerült felhalmoznunk a 3 gyerek mellett.

Amatőr segítőink szkeptikusak voltak, hogy be fog-e férni a 60 nm-es lakásunk minden kincse a teherautóba, de a kollégáik megoldották. Tetrismesterként töltöttek fel minden helyet. Minden elismerésem az övék. Most már tudom, hogy ez egy szakma és vannak akik profin dolgoznak. Egy vicces pillanat volt, amikor egy szétszedett szekrényt vittem le liftel és Robi a számomra két emberes szekrénytalppal hamarabb ért le lépcsőn, mint én a lifttel a 4. emeletről. Nem hittem neki, de tényleg profik.

Még egyszer köszönet érte, hogy életünk eme nagy izgalommal várt napját ilyen simán megoldották.

Üdv

Kapusy család
További köszönőlevelek

Kajcsáné Geszner Barbara levele:

Kajcsáné Geszner Barbara II.számú Gondozási Központ intézményvezetőjének irodaköltöztetés után kapott köszönőlevele

Üdvözlettel:

Kajcsáné Geszner Barbara II.számú Gondozási Központ intézményvezető
További köszönőlevelek

Spitzmüller Tamás levele:

Tisztelt Servitius Group Kft.

Ezúton is szeretném megköszöni az elővigyázatos, segítőkész munkájukat, amit a itt Diebold vállalat gyáli telephelyén végeztek.

A munkát folyamatosan, szinte megállás nélkül végezték és figyeltek arra is, hogy a szállított bútorok ne sérüljenek meg.

Szeretném azt is kiemelni, hogy amikor segítséget próbáltam nyújtani, udvariasan közölték, hogy ezt nyugodtan bízzam rájuk.

Összefoglalva nagyon elégedett vagyok és szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Köszönettel:

Spitzmüller Tamás

Spitzmüller Tamás | LEAN mérnök
Diebold Hungary Önkiszolgáló Megoldások Kft. | Production
www.diebold.com | Innovation Delivered
További köszönőlevelek

Temes Nóra - Ibusz levele:

Temes Nóra - Ibusz hálózati és marketingigazgató költöztetés után adott köszönőlevele

Üdvözlettel:

Temes Nóra - Ibusz hálózati és marketingigazgató
További köszönőlevelek

Németh Ferenc levele:

Tisztelt S-TRANSPORT SERVITIUS GROUP !
Egy kisebb (46 nm) lakás berendezéseinek, Budapestről Székesfehérvárra történő költöztetésével kapcsolatban kerestem meg Önöket. A diszpécserükkel történt egyeztetés után a megbeszélt időpontra megrendeltem a szolgáltatást. A kezdési időpontra Horváth Krisztián és két kollégája hajszál pontosan megjelent, melyet előtte 20 perccel telefonon pontosítottak. (megnyugtató volt)

Udvariasak, körültekintőek, precízek voltak, minden lakásberendezés sérülésmentesen a helyére került.PROFI munkát végeztek, utána KORREKT elszámolást készítettek.Ezt így kell csinálni ahogy csinálták.

Üzletpolitikájukhoz gratulálok, további elégedett ügyfeleket kívánok. Köszönöm ezúton is a munkájukat, nyugodt szívvel ajánlom Önöket másoknak is.

Köszönettel:

Németh Ferenc
További köszönőlevelek

Mundruczkó Kornél levele:

Mundruczkó Kornél - filmrendező köszönőlevele

Üdvözlettel:

Mundruczkó Kornél - filmrendező
További köszönőlevelek

Veszelka Magdolna levele:

Tisztelt Nemes István!
Kedves s-transport Csapat!

Gratulálok a cégnek, a Csapatnak, a vezetésnek, a munkatársaknak!
Harmadszor költöztem Önökkel és minden alkalommal elégedett voltam a munkájukkal.
Most harmadik alkalommal viszont, amikor Lóránd, Zoltán, Sándor költöztetett, kimagaslóan profi szolgáltatást kaptam! Ezúton is köszönet érte!

Figyelmesség, udvariasság, gondosság, precízség, kreativitás, előzékenység, profizmusjellemzik leginkább azt a néhány órát, ami alatt elköltöztetett ez a 3 férfiú.

Nemcsak a költözésben voltak segítségemre, hanem a közben felmerült problémákat is higgadtan, gyorsan, hozzáértően oldották meg.

Kedves Lóránd! Kedves Zoltán! Kedves Sándor! Köszönöm szépen Nektek a munkátokat is és azt a bánásmódot is, amiben részesültem Tőletek!Igazán jól esett!

Kívánok egészséget, erőt, sikert a munkátokhoz, boldogságot, örömöt az életetekhez!

Ha minden cég ilyen munkatársakkal dolgozna, mint amilyenek Ti vagytok,akkor hamarosan sokkal jobb Magyarországon élhetnénk!

Minden tiszteletem a munkátokért és az EMBERségetekért! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Üdvözlettel: Veszelka Magdolna
2015. október 1.
További köszönőlevelek

Jancsó Éva levele:

Tisztelt S Transport Servitius Group!
Tisztelt Nemes István úr!

Egy kisebb költöztetési, szállítási feladattal kerestem meg Önöket a múlt hét elején, és egy péntek reggeli időpontban egyeztünk meg. Pár perc késéssel a megbeszélt időpont után már ott voltak, bár a kollégájuk volt olyan figyelmes, hogy külön rám telefonáljon: lehet, hogy a reggeli csúcs miatt késni fognak. Gyorsak, ügyesek, körültekintőek és udvariasak voltak, minden rendben, sérülés nélkül megérkezett a célállomásra.

Nem az első kedvező tapasztalatunk volt ez cégükkel kapcsolatban, nem bántuk meg, hogy ismét Önöket választottuk.

Köszönöm szépen még egyszer kollégáik munkáját, az Ön korrekt tájékoztatását (a költözés előtti napon felhívott, hogy nem lenne-e gond, ha 1 órával korábban jönnének – nem volt) és cégük munkájához további sok sikert, minden munkatársuknak jó egészséget kívánok! Ajánlani fogjuk Önöket másoknak is!

Üdvözlettel: Jancsó Éva
További köszönőlevelek

Szabó Kata & Szabó Albert levele:

Kedves Servitius Csapat,

Hatalmas köszönettel tartozunk Önöknek a most szombaton lebonyolított költöztetés miatt. Mi vagyunk azok, akik Jászberényben a 2. emeletről Jászberényben kertes házba költöztünk és ennek lebonyolítására az Önök cégét kértük fel a Nővérem ajánlása alapján, akit Budapestről költöztettek anno Jászberénybe :-)

Péter vezetésével (sajnos a másik két szimpatikus fiatalember nevére nem emlékszem de szívesen venném, ha megküldenék :-) a Csapat hihetetlen gyors, precíz, korrekt munkát végzett. A megbeszélt 9 óra helyett 8:55-kor megérkeztek és azonnal megkérdezték, hogy esetleg a dobozolásban is segíthetnek-e. Bár a legtöbb dolog már dobozokban volt de amikor látták, hogy kétségbeesetten nézem a még eldugott polcokról felbukkanó tárgyakat akkor azonnal kisegítettek további doboz mennyiséggel :-) Egész nap kedvesek, udvariasak voltak. A házban a lepakolás pont ebéd időre esett, így még egy gyors pizzázás is belefért csak hogy még jobban menjen a munka :-)))

Ha legközelebb költözünk (bár nem szeretnék) akkor is kizárólag Önökkel szeretnénk ezt lebonyolíttatni :-)

Köszönettel: Szabó Kata & Szabó Albert (Jászberény)
További köszönőlevelek

Horváth László levele:

Horváth László - HírTV köszönőlevele

Üdvözlettel:

Horváth László - Hír Televízió ZRt.
További köszönőlevelek

Berki István levele:

Tisztelt Servitius csapat!

Ezúton szeretném megköszönni lelkiismeretes gyors munkájukat!Az önök által kiküldött munkatársak kitűnő munkát végeztek.Amellett,hogy gyorsak és precízek voltak nem voltak hiányában az udvariasságnak sem!

Engem meggyőztek, úgyhogy ha legközelebb is szállításra kerül a sor akkor csak is önökhöz fordulok!

Köszönet a gyors és szakszerű munkáért!

Maradok tisztelettel: Berki István
További köszönőlevelek

Groó-Nagy Patricia és családja levele:

Kedves Servitus Csapat!

Szeretném megköszönni a munkájukat, amelyet a múlt heti szerda-csütörtöki költöztetés során tanúsítottak, mert mind Roland és Árpi a kitűnő irányítói munkájukkal, mind Ottó, István, Lóri és a zokszó nélküli rakodásukkal nagyon megkönnyítették az egyébként nagy volumenű költözésünket. A fiúk kedvesek és figyelmesek voltak, mindenre odafigyeltek és egész nap fegyelmezetten dolgoztak. Tudjuk, hogy a sok antik bútor becsomagolása illetve a még több törékeny (főleg üveg) tárgyak átszállítása nem volt kis feladat, de örömmel mondom, hogy minden egyben, sérülésmentesen jutott el az új lakhelyünkre.

Nagyon örülök, hogy önökkel és az önök munkatársaival dolgozhattunk, mert számos olyan helyzet lehetett volna, amely kellemetlenséggel járhatott volna egy ilyen nagy költözés során, de a fiúk mindent gyorsan és hatékonyan megoldottak, néhányan még betegségük ellenére is kitartóan és rugalmasan viselkedtek az újabb és újabb feladatok megoldásával szemben - mint például egy előre nem bejelentetett századfordulós széf megmozgatása.

Kérem, tolmácsolják a csapat minden tagja számára a köszönetünket és hálánkat a kimagasló színvonalú munkájukért, és remélem, hogy sok barátomnak és ismerősömnek lesz majd lehetőségem az Önök cégét és szolgáltatásait ajánlani a jövőben.

Őszinte hívük: Groó-Nagy Patricia és családja :)
További köszönőlevelek

Dr.Nagy Zsombor levele:

Dr.Nagy Zsombor kancellár köszönőlevele

Üdvözlettel:

Dr.Nagy Zsombor
kancellár
További köszönőlevelek

Patkósné Ildikó levele:

Kedves Nemes István!

Szeretnék köszönetet mondani a tegnapi költöztetéssel kapcsolatban.
Sajnos a 2 fiatalember nevére nem emlékszem, de nagyon ügyesek, szimpatikusak, és korrektek voltak. Minden tökéletesen zajlott !

A tavalyi költözésem is a másik 2 fiatalemberrel ugyanígy zajlott le.
Igazán büszke lehet, hogy a mai világban ilyen rendes, és tisztességes munkatársai vannak.
Úgy hogy csak ajánlani tudom a céget, és aki kéri a véleményem, fogom is.

Még egyszer nagyon hálás köszönetem !

További sikeres munkákat kívánok a cégnek !

Köszönettel és üdvözlettel:

Patkósné Ildikó
További köszönőlevelek

Hosszú László Zsolt levele:

Hyudnai H-TEC Hosszú László Zsolt köszönőlevele

Üdvözlettel:

Hosszú László Zsolt
ügyvezető
További köszönőlevelek

Németh Sándorné levele:

Tisztelt Cég!

Köszönjük munkatársaiknak a mai napon történt költöztetés -( Zugló Fűrész utcából Gárdonyba, Agárdba) preciz, zökkenőmentes, udvarias, fáradhatatlan lebonyolítását!

A kért bútorok csomagolása, a lerakás utáni összeszerelés, a két lerakóhely szerinti pakolás mind teljes megelégedésünkre volt. A gépkocsivezető fiatalember nagyon hatékonyan irányította csapatát! Mi 70 évesek vagyunk, nagyon izgultunk már napokkal a költözés előtt. Már a költözés megrendelése is meglepetést okozott, a kitöltés világos, értelemszerü. Visszaigazolása időben történt.

Gratulálunk a cégnek hogy ilyen megbízható munkatársai vannak!

Tisztelettel és üdvözlettel:

Németh Sándorné Agárd
További köszönőlevelek

Érfalvy Zsolt levele:

Érfalvy Zsolt köszönőlevele - Károli Gásprá Református Gimnázium

Üdvözlettel:

Érfalvy Zsolt
Műszaki koordinátor
További köszönőlevelek

Török Edit és családja levele: A levél 2015.02. 25-én érkezett. A megbízás alkalmával kiállított számla/nyugta száma:
LID-2015-58

Tisztelt Servitius Transport!

Január 17-én költöztették édesanyám bútorait a VII. kerületben. Pont olyan profi módon, mint amilyen tökéletes munkát remél az ember az Önök honlapjának elolvasása után.
Semmiben nem kellett csalódnunk. Hálásak vagyunk, hogy mindenünkre úgy vigyáztak, mintha a sajátjuk lett volna.

Köszönet Nagy Roland és csapatának a hibátlan munkáért. Jó hangulatukkal, türelmükkel, udvariasságukkal megkönnyítették számunkra ezt a hosszadalmas, fárasztó folyamatot. (Borzasztó sok csomagunk volt!!)

Az ár korrekt, egyszerűen kiszámítható, a teljesítés végén így az elszámolás is rendkívül gyors volt.

Minden ismerősünknek elvisszük az Önök jó hírét, hogy tudják létezik olyan cég, akire bizton számítani lehet ilyen helyzetben.

Még egyszer nagyon köszönjük és tovább sikereket kívánunk.

Köszönettel:

Török Edit és családja
További köszönőlevelek

Diczkó János levele:

Diczkó János - Üzemeltetési és Dokumentációs Osztályvezető köszönőlevele

Üdvözlettel:

Diczkó János
Üzemeltetési és Dokumentációs Osztályvezető
További köszönőlevelek

Peller Kálmán levele: A megbízás alkalmával kiállított számla/nyugta száma: YK2EB8735930

Tisztelt Servitius Transport!
Nem csak az 5% kedvezmény miatt ragadok billentyűzetet, mert már a költözés közben elhatároztam, hogy megírom Önöknek, mennyire elégedett vagyok.

Amikor kiderült, hogy költözni kell, és ehhez nagy autóra és fizikai erőre lesz szükség, bevallhatom, hogy szorongásos érzés tört rám.

Korábbi - más cégekkel - szerzett tapasztalataim emlékei elevenedtek fel bennem és arra gondoltam, hogy a hátam kellős közepére se kívánom a költözést.

Ezzel az érzéssel ültem le a Google keresője elé, ahol már az első oldalon megtaláltam az Önök hirdetését. Ígéretes honlap, ígéretes ajánlatok, korrekt árak, jó vélemények. Kezdtem gyanakodni. Minden túlságosan stimmel.

Valami nem lesz jó - gondoltam magamban. Vagy késve jönnek majd, vagy piásak lesznek, vagy hangoskodnak, vagy kioktatnak majd, vagy panaszkodnak, a költözés alatt nem figyelnek majd a bútorainkra, esetleg a végén nem a megbeszélt árat kérik el... És csak jöttek elő bennem a rémképek a korábbi tapasztalatok miatt.

Ehhez képest nagyon pozitívan csalódtunk!

Zoli, Ottó és Robi kollégáik a közel 12 órás költözés és 400 km megtétele alatt végig kedvesen, figyelmesen, türelmesen végezték a dolgukat.

Maximálisan kedvesek, udvariasak voltak, nagyon odafigyeltek arra, hogy egyik bútorunknak se essen semmi baja, pedig egész nap esett az eső és fűtetlen helyiségekben kellett pakolniuk.

Extra kéréseinket nem szájhúzással, hanem mosolyogva és segítőkészen fogadták.

A költözés végén pedig korrekt elszámolást kaptunk.

Önök ledöntötték a költözéssel kapcsolatos korábbi hiedelmeimet!

Gratulálok és köszönöm!

Most pedig azoknak üzenem, akik a véleményeket olvasva - hozzám hasonlóan - azt gondolják, hogy a leírtak túl szépek, hogy igazak legyenek: Kedves Tökéletes Költöztetésre Vágyó! Nyugodtan kattintson a megrendelés gombra, mert ennél a cégnél tényleg minden úgy történik, ahogy leírták. Ha a költöztetés közben nyugodt szeretne maradni és a végén igazán elégedetten szeretne megkönnyebbülni, válassza a Servitius-t!

Végezetül pedig sok sikert és sok erőt kívánok a jövőre nézve! Ha ugyanígy folytatják, akkor szép jövőjük lesz!

Üdvözlettel:

Peller Kálmán
További köszönőlevelek

Hetényi Eszter levele:

Tisztelt Servitius Transport!
Az Önök két munkatársa, Dávid és Viktor, segítségével költöztem októberben. Azért írok most, hogy ily módon is köszönetet mondjak nekik, és kifejezzem elismerésemet. Kollégáik nem csak pontosak, gyorsak, és effektívek voltak, de maximálisan kedvesek, udvariasak és figyelmesek is. Véleményem szerint igazán profi munkát végeztek.

Az ember mindig tart egy kicsit attól, hogy idegenekre bízza a holmijait, de Önök pozitív csalódást okoztak: a kiérkezés a megbeszélt időben történt, a dobozokat és egyéb csomagokat odafigyelve hordták le, helyezték el és rögzítették a kocsiban, és a kipakolás is minden elvárásomat meghaladó ütemben és módon zajlott. Arról az apró, de lényeges momentumról nem is szólva, hogy mennyire megkönnyíti a költözést, ha a költöztetők kedvesek, értelmesek és jó hangulatúak. Viktorról és Dávidról pedig ezt a pozitívumot is elmondhatom.

Így végül örömmel ígérhetem, hogy habozás nélkül Önöket fogom választani, ha legközelebb költözöm, és az ismerőseimnek is ajánlani fogom cégüket!

Üdvözlettel:

Hetényi Eszter
További köszönőlevelek

Kapcsos Ildikó és Csoó János levele:

Tisztelt S-Transport,
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azért amilyen korrekten, pontosan, megbízhatóan, odafigyelve végezték a költöztetésünket. Budapestről Balatonfüredre költöztünk Önökkel 2014.10.15-én. Kollégájuk Tóth Ottó és Horváth Árpád a megbeszélt 9:00-kor pontosan érkeztek. Kedvességükkel, tisztelettudó magatartásukkal maximálisan helyt álltak, oldották a költözéskori feszültségeket.
Nemcsak a megrendelőkkel szemben mutattak figyelmességet, hanem a társasházban lakókkal szemben is.

A fiúk megállás nélkül nagy súlyokat megmozgatva is fáradhatatlanul mászták meg a 4. emeletet. Az általunk elképzelt pakolási idő fele annyi volt. Gyorsan, rugalmasan végezték a munkájukat.

Még egyszer szeretnénk nekik köszönetet mondani, s a továbbiakban kívánunk Önöknek nagyon sok és elégedett ügyfelet. Amennyiben a jövőben nekünk vagy barátainknak szüksége lesz költöztetőkre nyugodt szívvel fogjuk Önöket ajánlani.

Köszönettel és Üdvözlettel:

Kapcsos Ildikó és Csoó János
További köszönőlevelek

Gyarmati Imre levele:

Tisztelt Servitius Transport!

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a 2014.10.05. vasárnapi 2131 Göd - 8000 Székesfehérvár költözésünk szervezésében és lebonyolításában nyújtott segítségükért! Valóban szakértői a költözésnek!

Az interneten keresőprogrmmal és nem személyes ajánlás útján akadtam Önökre.

Már elsőre kitűnt a honlapjuk jól áttekinthető felépítése,ami első olvasatra a "túl szép, hogy ez igaz lehet" érzetem volt. A neten mindenki azt írhat, amit csak akar... Tartott mindez addig, amíg fel nem hívtam az ügyintézőt. Nem vette fel elsőre a telefont, de 10 percen belül visszahívott.

A nyugodt hanghordozása aztán eloszlatta a kételyemet. Megbeszéltük a részleteket, szerdáról péntekre kaptam is elsőre időpontot. Azt sem vette zokon, hogy 5 perccel a megrendelés után visszahívtam, hogy az 5% kedvezményért cserében küldök értékelést. [A kalkulátornál be tudtam pipálni, szóbeli megrendelésnél erre nem volt lehetőség. (A központi címre és a WebKontrollra is, később pedi internetes fórumokra. De személyesen is ajánlani fogom Önöket!)]

A költözés napján fél órával a megbeszélt idő előtt hívott a gépkocsivezető. Bemutatkozott, és tájékoztatott, hogy úton vannak. Időben meg is érkeztek. Áttekintették a felrakodásra váró tárgyak és dobozok óriási halmazát. Megbeszélték a sorrendet, majd szépen nekiláttak. Jól átgondolták részleteiben is, a védendő, törékeny tárgyaknak mindig külön helyet biztosítottak, ugyanakkor 98%-os helykitöltéssel dolgoztak! Az általam becsült időt jócskán túllépték (a dobozok száma is több lett a költözés reggelére), de mindez a szakszerű és precíz munkavégzés következménye volt, folyamatosan dolgoztak! Látszott, hogy nem először költöztetnek.

Az útról nincs élményem, végül egyéb okból maradnom kellett. A család másik fele várta egy raktárban a küldeményt. A lerakodás jóval a becsült idő alatt történt, így a fizetendő végösszeg alig tért el az előzőleg kalkulálttól. A egész folyamat és az árképzés is rendkívül korrekt volt.

Összegezve: üdítő kivétel ma egy cég, amely nemcsak teljesíti a vállaltakat, hanem az előre megbeszélt feltételekkel teszi azt! Söt, még túl is teljesíti!

Annyit kérek, hogy maradjanak meg mindig ilyennek!

Köszönettel (Ferencnek és Zoltánnak külön is):

Gyarmati Imre
További köszönőlevelek

Szántó Erika levele:

Kedves S-Transport!

Kb 1 hónappal ezelőtt kértem egy kanapé szállítást a 11.kerületből a 4.kerületbe. A választásom azért esett Önökre,mert múlt év Szeptemberében is színvonalas szolgáltatást kaphattam. Külön köszönöm,hogy a megvásárolt termék vételárát is rendezték amit a szállítás alkalmával fizethettem ki.
Pontos,lelkiismeretes,udvarias Munkatársak segítettek!

Csakis Önöket hívom ezentúl,ill.ajánlom másoknak is! Mindent köszönök,minden jót az egész csapatnak!

Üdvözlettel:

Szántó Erika
További köszönőlevelek

dr. Zsohár Krisztina - ügyvéd levele:

Kedves S-Transport Csapat!

Múlt szerdán kollégáik rendben elköltöztették bútorainkat, nagyon meg vagyunk elégedve szolgáltatásukkal. Az urak nagyon udvariasak és ügyesek voltak, rugalmasan megoldották a feladatot. Szolgáltatásuk színvonalas, áraik abszolút korrektek!!!
Önöket fogom ajánlani ismerőseimnek is, illetve a jövőben is Önöket fogom igénybe venni, ha bármikor szükség lesz rá.

Munkájukhoz további sok sikert kívánok:

dr. Zsohár Krisztina - ügyvéd
További köszönőlevelek

Nagy András és családja levele:

Kedves Servitius Csapat!

2014. Augusztus 19-én költöztünk az Önök segítségével.

Ezúton szeretnénk megköszönni a munkatársaik segítségét!

A választásunk a rengeteg ajánló levél alapján beigazolódott, már a költözés szervezése is zökkenőmentesen zajlott.

A kollégák akik nálunk voltak nagyon lelkiismeretesek és figyelmesek voltak. Hiába mondtuk nekik, hogy legalább egy kicsit pihenjenek munka közben, de ők csak jöttek és vitték a rengeteg holmit, szinte megállás nélkül.

Tiszta szívből ajánljuk az S-Transport (Servitius csoport) szolgáltatását mindenkinek akinek egy profi és mindezek mellett megfizethető áron dolgozó, lelkiismeretes csapatra van szüksége!

Még egyszer köszönöm a Profi munkát!

Üdvözlettel:

Nagy András és családja
További köszönőlevelek

Szántó György levele:

Tisztelt Servitius Group!

Augusztus 13-án költöztettek el!
Ez egész teljesítményük profi volt! Időbeni érkezéstől kezdve a végéig!
Minden kár nélkül, gyorsan átköltöztettek. Nem volt könnyű a feladat mivel a harmadikról le, másodikra fel!

KÖSZÖNÖM a profi munkájukat! További sikereket kívánok!

Tisztelettel:

Szántó György
További köszönőlevelek

Kovács Gyöngyi levele:

Kissé megkésve, de ezúton is szeretném megköszönni a cég munkatársainak - név szerint Zsoltnak, Ottónak és Lorándnak -, hogy 2014.06.10-én izgalmak és problémák nélkül sikerült túlesni egy nagyobb költöztetésen.
További jó munkát kívánok mindhármójuknak, és sok sikert a cégnek!

Tisztelettel, üdvözlettel:

Kovács Gyöngyi
További köszönőlevelek

Békei Beatrix levele:

Tisztelt Servitius Transport!

Köszönjük , hogy ünnepnapon /Pünkösd/ , 24 órán belül , nyári kánikulában villámgyorsan, biztonságosan, hibátlanul, becsületesen és nem utolsósorban nagyon kedvesen álltak rendelkezésünkre!

Mostantól nem félünk a költözéstől és nem is kérdés , hogy mindenkinek ajánlani fogom Önöket!

Nagyon köszönjük!

Egy boldog ügyfél:

Békei Beatrix
További köszönőlevelek

dr. Bíró Marcell levele:

dr. Bíró Marcell
További köszönőlevelek

Borka Tamás levele:

Tisztelt Cím!

Köszönöm szépen a 05.13 -án elvégzett költöztetést!

Szaporíthatnám a szót, de elsősorban azt emelném ki, hogy a költöztetés minden fázisával a megrendeléstől, a megérkezésig, kiemelten a kivitelezéssel, és az intelligens, udvaris hozzáállásukkal elégedett vagyok! Önök valóban tisztességes szolgáltató, költöztető cég, ajánlom Önöket! ( több rossz tapasztalat után)

A nevemmel együtt megjeleníthetik a levelem, de a címeket kérem ne tüntessék fel.

További sikereket kívánunk a vállalkozásukhoz!

Üdvözlettel:

Borka Tamás
További köszönőlevelek

Gyovai Krisztina és Tasi Csaba levele:

Tisztelt Servitius Transport!

Maximálisan meg voltunk elégedve a cégük által végzett költöztetéssel.
Régen találkoztunk ilyen szolgáltatóval, ahol vidámak és jókedvűek az alkalmazottak, miközben nagyon segítőkészek és udvariasak is egyben.

A megbeszélt időpont előtt egy órával jelezték, hogy sajnos előre nem látható okok miatt nem tudnak végezni az előző címen, ezért egy későbbi időpontban tudnak jönni. Addig is folyamatos tájékoztatást kaptunk telefonon. Az előre lebeszélt időpont elhalasztása miatt grátisz plusz egy rakodót ajánlottak fel, ami nagyon jól esett. Munkatársaik gyorsan és szakszerűen pakoltak be a teherautóba mindent, majd felvezetéssel a címen villámgyorsan kirakodtak.

Az 50 nm-es lakásban több mint 80 doboz és egy tucat bútor elszállítása alig több mint három óra alatt befejeződött, olyan áron, és olyan szintű szolgáltatással, hogy ilyennel ritkán találkozik az ember. Köszönjük szépen! Bátran ajánljuk másoknak is a cégüket.

Üdvözlettel:

Gyovai Krisztina és Tasi Csaba
További köszönőlevelek

Orbán Tünde levele:

Tisztelt Nemes István!

Szeretném megköszönni a munkájukat a 2014.03.30-i költözésem
( 1102 Kolozsvári u. - 1102 Székfűvirág u. ) kapcsán. Igazán jól dolgoztak a kollégái, ajánlani fogom másnak is a cégüket.

Köszönöm és további sok sikert!

Üdvözlettel:

Orbán Tünde
További köszönőlevelek

Mező Csaba levele:

Tisztelt Servitius Transport!
Köszönöm a két kollégájuknak Gábornak és Csabának a költöztetésben nyújtott profi munkáját. Vácról a 3. emeletről-Pestre történt a költöztetés. Gyorsan és precízen dolgoztak a srácok, a tárgyakban sérülés nem történt. Ajánlani fogom Önöket!

Üdvözlettel:

Mező Csaba
További köszönőlevelek

dr. Bíró Marcell levele:

dr. Bíró Marcell
További köszönőlevelek

Dr. Kiss Györgyi levele:

Dr. Kiss Györgyi
További köszönőlevelek

László levele:

Tisztelt S-Transport.
A mai napon költöztettek minket kollégáik: Zsolt, Lóri és Csaba. A 22.kerületből a 14. kerületbe. Pontosak, udvariasak, és hihetetlen gyorsak voltak.
A 14. kerületi címen a 3. emeletre kellett felvinni a szüleim dolgait, ahol sajnos nincs lift az épületben. A kollégák azonban egyszer sem álltak meg pihenni, nem morogtak a sok lépcső miatt.

Folyamatosan, precízen és nagyon gyorsan dolgoztak. Külön köszönet a tisztelettudó viselkedésért, amit felénk tanúsítottak, jókedvű és segítőkész hozzáállással.
Az ár nagyon barátságos volt.
Ajánlani fogjuk Önöket, és ha szállításról van szó, akkor csak S-Transpor :) !!!

Üdvözlettel:

László
További köszönőlevelek

Art-Modell Kft. levele:

Art-Modell Kft.
További köszönőlevelek

Róbert Károly Magánklinika Zrt. levele:

Róbert Károly Magánklinika Zrt.
További köszönőlevelek

Mezővics Ágoston Budapest ( a címemet kérem ne közöljék ) levele:

Köszönöm szépen az elvégzett költöztetést.
Nagyon elégedett vagyok az Önök munkájával.

A költöztetés profi volt, és külön kiemelném, hogy a munkatársaik nagyon kedvesek és intelligensek, nekem is van cégem, így tudom milyen nehéz a megfelelő munkatársakat megtalálni.
Önök ragaszkodtak az elképzeléseikhez, gratulálok, ha költöztetésre kerül sor ajánlom Önöket!

Üdvözlettel:

Mezővics Ágoston Budapest ( a címemet kérem ne közöljék )
További köszönőlevelek

Bálint Ágnes levele:

Tisztelt Servitius Trannszport!

Ezúton szeretném megköszönni költözködésemkor végzett munkájukat! Már a Diszpécser is nagyon udvarias és készséges volt! 2013.december 28.-án költöztem.Időben érkeztek a költöztetők,korrekten,szépen dolgoztak!! Maximálisan meg voltam elégedve az árral is!
Személy szerint Nagy Rolandnak és Vas Lórándnak szeretném megköszönni a költözés korrekt lebonyolítását, segítőkészségüket!
Bátran merem Önöket ajánlani másnak is,mert nem fognak csalódni!

Üdvözlettel:

Bálint Ágnes
További köszönőlevelek

Szepesi Ágota levele:

Kedves Servitius Illetékesei!

Köszönöm szépen a költöztetésem során nyújtott segítséget, egy családi dráma közepette is profi és szívélyes, segítőkész szolgáltatást kaptam! A költöztetésemet végző munkatársaik intelligensek voltak, látszik, hogy nem dolgozhat „akárki” Önöknél. Csatlakozok az előttem járókhoz, ha költöztetésre van szükség nyugodt szívvel ajánlom Önöket!

Üdvözlettel:

Szepesi Ágota
További köszönőlevelek

Szilva Rozália levele:

Tisztelt Servitius Transzport!

Ezúton szeretném megköszönni költözködésemkor végzett munkájukat.
2014. január 8-án költöztem le Budapestről Tápiógyörgyére. Már a költözés megrendelésénél a Diszpécser nagyon készséges és udvarias volt és türelmesen végig hallgatta kérésemet. Sikerült számomra megfelelő időpontot találni a költözés lebonyolítására, még úgy is, hogy a költöztetést csak 4 nappal korábban rendeltem meg.

A szállító kollégák a költözés napján telefonon megkerestek, hogy az előző címen már végeztek és ha lehet jönnének (11 órára volt megbeszélve a munka), de így 10 órára már a helyszínen voltak. Így a vártnál előbb végeztek a rakodással.
Flottul, jól haladt a munka. 4. emeletről lift nélkül kellett rakodni, nagy méretű bútorok is voltak, hűtőgép, mosógép, rengeteg könyv stb. amit az ember a sok-sok év alatt felhalmoz. ( Itt tenném hozzá jó tanácsként a leendő költözőknek, hogy bátran selejtezzenek és amit lehet és nem sajnálnak olyan könyvek és ruhák, tárgyak amit már nem használnak ajándékozzák el, vagy adják el, mert én így utólag ezt tenném, mert a pakolás, rakodás közben jöttem rá, hogy leköltöztettem olyan dolgokat is amiket már nem igazán fogok használni.)

Maximálisan megvoltam elégedve az egyértelműen kiszámítható árakkal.

Egy költözéssel kapcsolatos kavarodás, pakolás stb. stresszel jár, és ezen enyhített a profi munka!

Bátram merem Önöket ajánlani másnak is, mert nem fognak csalódni, és ha újra költöznöm kell újra Önöket fogom megkeresni.

Üdvözlettel:

Szilva Rozália
További köszönőlevelek

Adorján Tibor / Budapest Lövőház utca levele:

Költöztetésünket a két ünnep között végezték el, amiben kifogásolni valót nem találtam. Azt nem tudom leírni, hogy pontosak voltak, mert kb. 20 percet késtek az előző költöztetés miatt, de erről előre és udvariasan értesítettek.

Mint a diszpécserszolgálatuk, mind a helyszínen költöztető munkatársaik előtt le a kalappal és gratulálok a cégvezetésnek is az üzletpolitikához.

Udvarias, hozzáértő, kedves, szolgálatkész, profi...ajánlom a céget a költöztetés előtt állóknak!

Üdvözlettel:

Adorján Tibor / Budapest Lövőház utca
További köszönőlevelek

Balázs Anikó levele:

Tisztelt Servitius Transzport!

Beleegyezem, hogy alábbi köszönö soraimat nevem emlitésével megjelentessék a weboldalukon a többi eredeti levél között, de kérem, hogy lakcimemet és mailcimemet ne tegyék közzé.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a pontos, gondos és udvarias szolgáltatásukért, melyet immár másodszor vettem igénybe, s melyet minden ismerösömnek teljes bizalommal merek továbbajánlani. Szeretném köszönetem jeléül a 5% árengedményt a szállitást végzö két fiatalember számára felajánlani. Velük is már másodjára találkoztam, elsö alkalommal Édesanyám költöztetésekor, s most a két ünnep között, mikor csak egy kisebb szállitásban voltak segitségemre.

Mint azt a telefonon már emlitettem, nagyon elégedett voltam az Édesanyámat november 29-én reggel 9 órakor költöztetö fiatalemberek munkájával és hozzáállásával. Valóban beigazolódott, amit a honlapjukon olvastam: a csendes, udvarias, a feladatra koncentráló munkatársaik olyan nyugodalmas hangulatot teremtettek, amit az idös szülém költöztetésével járó izgalomban igen nagyra tudtam értékelni.

Ezek után egyértelmü volt számomra, hogy a december végére rövid távon felmerült szállittatást is az Önök embereivel végeztessem el. Némi vonakodás után Karácsony másnapján az ünnepi estén hivásommal zavartam ügyeletes diszpécserüket, akitöl utólag is elnézést kérek a hivásért. Ö a már ismert udvariassággal és szolgálatkészséggel reagált és talált egy megfelelö idöpontot a szállitáshoz.

Az ember egy kor után már nem igazán szereti a költözködéssel járó kavarodást, remélem nem is kell már többször a teljes háztartásomat becsomgolnom. Kár, hogy nem találtam elöbb az Önök cégére ... Mindenesetre tudom, hogy ha bárminemü szállittatás adódik körülöttem, vagy ha a gyerkeim, rokonaim, barátaim költöznek, kihez kell és lehet fordulni.

A tisztességes üzleti szemlélet továbbviteléhez és további munkájukhoz kivánok Önöknek eröt és áldást.

Üdvözlettel:

Balázs Anikó
További köszönőlevelek

Bodnárné Molnár Zsuzsa levele:

Tisztelt Servitius Transzport!

2013. december 1-ei költözésünkkel kapcsolatosan szeretném megköszönni segítségüket és értékes munkájukat. Mindhárom költöztető munkájával maximálisan meg voltunk elégedve. Szakértőek, gyorsak, segítőkészek, udvariasak voltak. Mindenben a mi igényeinkhez alkalmazkodtak.

A költözés gördülékenyen, zökkenőmentesen és nem várt tempóban zajlott. Ezúton is szeretném megköszönni a költöztetést! A céget pedig bárkinek jó szívvel ajánlom, aki költözés előtt áll!

Üdvözlettel:

Bodnárné Molnár Zsuzsa
További köszönőlevelek

Fehérváry János levele:

Már két hét telt el a költöztetésünk óta, de csak most van időm írni.

A költöztetésünk hihetetlenül profin zajlott, munkatársaik kedvesek és nagyon intelligensek voltak!
Ugyanez elmondható a diszpécserről is! Ha mindenki így szolgáltatna kicsit élhetőbb lenne ez a világ...

Sok költöztetést kívánok Önöknek és Boldog ünnepeket!

Üdvözlettel:

Fehérváry János
További köszönőlevelek

Dr. Dobrotka László levele:

Tisztelt Servitius Transport költöztető vállalkozás!

Az elmúlt héten három alkalommal költöztettek nálam Budapesten (lakáskiürítés..).
A hozzám küldött költöztetőik mind fiatal erős, ügyes és nem utolsó sorban udvarias fiatal emberek voltak. Köszönöm a jó szervezést és munkát .
Gratulálok a csapatuknak.
Ez az a színvonal ami elvárható lenne minden szolgáltatást végzőtől.

CSAK ÍGY TOVÁBB!

Üdvözlettel:

Dr. Dobrotka László
További köszönőlevelek

Lesznik Attila levele:

Tisztelt SERVITIUS TRANSPORT !

Ma vettem igénybe szolgáltatásukat és maximálisan meg voltam elégedve mind a telefonos munkatárssal mind a kiszámítható egyértelmű árral , mind pedig a korrekt, jó fej és nagyon normális, munkájukra igényes költöztető urakkal .

Legközelebb is Önöket választom és javaslom ismerőseimnek is cégüket !

Tisztelettel:

Lesznik Attila
További köszönőlevelek

Gábor levele:

Sziasztok

Ezúton szeretném megköszönni a múlt heti segítségeteket a költöztetésben. Mindennel nagyon elégedett voltam, mind a pakolás sebessége, mind a holmikkal való figylemes bánásmód, valamint az ár/érték arány. Mindenem karc és sérülésmentesen jött meg szóval szavam nem lehet. A srácok pedig tényleg nagyon korrektek és segítőkészek voltak

Üdv

Gábor
További köszönőlevelek

Fülöpné Juhász Emese levele:

Tisztelt Servitius!

Ezúton szeretném megköszönni a múlt héten és az azt megelőző héten bonyolított költözés során kapott szolgáltatást. Nagyon meg voltam elégedve a pontossággal és a kollégák hozzáállásával. A tapasztaltak profi cég benyomását keltették, amelyben kézzel fogható volt az ügyfélközpontúság, és a precizitás.

Az első költözési nap során szakadt az eső, de szerencsére sikerült megoldani, hogy a dobozok alig-alig lettek vizesek. Mindkét költözési nap során két külön címre kellett a holmit szállítani, a kollégák nagyon rugalmasak, kedvesek és abszolút korrektek voltak. Minden tárgyat úgy fogtak meg, mintha sajátjuk lenne, semmi nem tört el és a legnagyobb gondossággal kerültek új helyükre.

Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással és másnak is bátran ajánlom Önöket!

Fülöpné Juhász Emese
További köszönőlevelek

Kiss József és felesége levele:

Szép napot,

Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan, pontosan és zökkenőmentesen bonyolították le munkatársai a bútor szállításunkat! Feltétlenül ajánlom minden ismerősömnek az Önök szolgáltatásait,nagyon meg vagyunk elégedve!

1125. Budapest Kikelet u. 35/B

Kiss József és felesége
További köszönőlevelek

Név Nélküli Levélküldő levele:

Szép napot kívánok,

kissé megkésve, de a sok pakolás után most jutottam el oda, hogy megírjam Önöknek, hálásan köszönöm a munkájukat!

Két kollégájuk május 18-án, szombat délután fél 4-től költöztetett engem a *** kerületben, az cél a ********* utca volt.

Az első telefonhívástól kezdve az utolsó pillanatig minden a legnagyobb rendben zajlott, öröm ilyen korrekt, helyes, tisztességes emberekre és cégre lelni, köszönöm!

Azonban nemrég valamelyik este eszembe jutott a költözés (mikor a káoszból sikerült végre kikeverednem), s ennek kapcsán a következő: kollégáik, mint említettem, fél 4-re érkeztek, és most bevillant, hogy, ha jól emlékszem, negyed 9 - fél 9 körül távoztak (de biztosan elmúlt már 8) - és kereken, percben 4 órát számoltak fel nekem.

Mindannyian hulla fáradtak voltunk akkorra, eszembe sem jutott belegondolni az időbe és az összegbe, örömmel kifizettem, megköszöntem, elmentek. De most beugrott, hogy ez lehetetlen, ez biztosan több volt 4 óránál, csak eszembe sem jutott utánaszámolni. Annyira rendes, lelkiismeretes fiúk voltak, a világért sem akarnám, hogy valami veszteség érje őket vagy önöket emiatt. Kérem, ha esetleg a fenti adatok alapján utána tudnak nézni, kik voltak a fiúk aznap (sajnos nem emlékszem a nevükre) és valamilyen módon visszakereshető a pontos időtartam, tegyék meg, hogy szólnak nekem, és ha igazam van, természetesen rögtön kifizetem a különbözetet!

Még egyszer köszönöm a nagyszerű munkájukat, máris ajánlottam önöket valakinek, így teszek a jövőben is és elnézést a kavarodásért!

Tisztelt Ügyfelünk levelének megosztását név/ cím nélkül engedélyezte.

Név Nélküli Levélküldő
További köszönőlevelek

Szabó Júlia levele:

Kedves Nemes István!

Meg kell mondjam Önnek, nem csak a honlapjuk profi, de a kollégái is. Óramű pontossággal érkeztek, udvariasan reagáltak az én gyakorlatlanságomból adódó kisebb zökkenőkre, ráadásul még a háztartási gépeket is elképesztő gyorsan és precízen szállították el, és végtelenül türelmesen és kedvesen oldottak meg minden felmerülő problémát, kérdést.

Ezentúl csak Önöket ajánlom mindenkinek, és én biztos, hogy soha többet mást nem hívok, ha költözöm!

Hálás ügyfelük:

Szabó Júlia
További köszönőlevelek

Név Nélküli Levélküldő levele:

Tisztelt SERVITIUS TRANSPORT!

A sok internetes keresgélés után, néhány céget telefonon is felhívtam. Az ok, ami miatt az Önök cége mellett döntöttem, hogy diszpécserük nagyon kedvesen, segítőkészen tájékoztatott, és hogy áraik a többiekhez képest a legjobbnak bizonyultak jó referenciák mellett.

Az első meghiúsult kiszállásuktól eltekintve, a második megvalósulttal már meg voltunk elégedve, a fiúk gyorsan, ügyesen, operatívan végezték a bútorok ki-be hordását, szállítását.

Bátran fogom ajánlani Önöket ismerősi körömben is!

Tisztelt Ügyfelünk levelének megosztását név nélkül engedélyezte.

Név Nélküli Levélküldő
További köszönőlevelek

Kovács Diána levele:

Kedves Nagy István!

Kicsit értetlenkedve írom ezt a levelet Önnek és az egész Servitius Transport csapatának. Csak ülök és nem tudom felfogni. Valóban létezik még ilyen cég és ilyen munkatársak?

Őszintén le a kalappal. Minden elismerésem az Önöké! Álmomban sem hittem, hogy ilyen flottul fog működni minden a költözésnél. Már az Ön gyors és részletekbe menő válaszai is megleptek, de amikor a költöztető fiúk mosolyogva, kedvesen és villámgyorsan költöztettek ki a régi lakásomból, tényleg nem hittem a szememnek. Nem találom a szavakat, hogy mennyire hálás vagyok Önöknek, főképp a költöztetés miatt, de azért is, hogy ebben a mai megromlott világban ilyen remek színvonalon dolgoznak megfizethető áron.

Minden ismerősömnek és rokonomnak ajánlani fogom Önöket és ha újra költözésre adnám a fejemet, gondolkodás nélkül Önökhöz fogok fordulni!

Még egyszer köszönöm és sok sikert a továbbiakban!

Üdvözlettel,

Kovács Diána
További köszönőlevelek

Gál Franciska és Szutor Mirjam levele:

Tisztelt Ügyveztő Ùr!

Szeretnék köszönetet mondani a szombat délelőtti költoztetésért, mely gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. Minden gördülékenyen ment, és a szállító munkatársak, nevezetesen Horváth Árpád és Veiszer János, nagyon kedvesek, udvariasak és gyorsak voltak.

Minden kérésnek eleget tettek. Külön köszönet, hogy a negyedik emeletről lift nelkül ennyire hatékonyak voltak.

Máskor is szivesen szállittatnánk velük.

Gál Franciska és Szutor Mirjam
További köszönőlevelek

Név Nélküli Levélküldő levele:

Tisztelt Cím!

Ma költöztem Budakalászról Miskolcra, így az élmények még frissek. Roland és Zoltán nevű dolgozóik maximális kreativitással végezték munkájukat, amit mérnökember lévén külünösen nagyra értékeltem.kérem , hogy a részemre járó 5 %-ot a két dolgozó jutalmazására fordítsák

Köszönettel: Tisztelt Ügyfelünk levelének megosztását név nélkül engedélyezte.

Név Nélküli Levélküldő
További köszönőlevelek

Név Nélküli Levélküldő levele:

Tisztelt Servitius!

Köszönetet szeretnénk mondani a mai napon lezajlott költöztetésért, ami igazán magas színvonalú volt. A holminkra nagyon vigyáztak, mai olyan volt karton papírral és rongyokkal kibélelték, nehogy baj essen. Időre jöttek pontosan ahogyan ígérték és ahogy felvették a rendelést. Ezúton köszönjük a diszpécser Nemes Úrnak, hogy egy nap alatt megtudta nekünk oldani a költözést és Sanyinak, Lórinak és Dávidnak pedig a gyors, korrekt be és kipakolást. Nem tudjuk mikor lesz Önökre legközelebb szükség, de az biztos, hogy ajánlani fogjuk Önöket nyugodt szívvel bárkinek.

Köszönjük még egyszer!

Név Nélküli Levélküldő
További köszönőlevelek

Bihari Józsefné levele:

Tisztelt Servitius Transport!

Ezúton szeretném megköszönni profi munkájukat többhelyszínes hurcolkodásomhoz. Nagy Zoltán csapata a nagy melegben segítőkészen, gyorsan és precízen pakolt – és a fiúk rendkívül udvariasak voltak!

Örülök, hogy az interneten Önökre találtam, mert az említetteken kívül a végszámla is sokkal kedvezőbb volt az általam ismert többi ajánlathoz képest. Ajánlom Önöket ismerőseimnek is.

További jó munkát kívánok! Üdvözlettel

Bihari Józsefné
Bihari Józsefné
További köszönőlevelek

Szabó Gábor levele:

Kedves S-Transport!

Köszönöm, hogy ilyen profi módon végeztétek a költözésünket!

Egy élményemet elmesélném (nyugodtan közzé is tehetitek, használhatjátok a levelemet)!

A nagyapámnak volt egy értékes aranyfigurája – egy bagoly –, amit évek óta nem találtunk, amikor láttuk, hogy a költöztető fiatalok profik, magukra hagytuk őket. Mikor hazaérkeztünk, az egyik munkatársuk odalépett hozzám és a kezembe adta a baglyot:):) Kérdeztem, hogy honnan, mondta, hogy az egyik szekrény alól.. Egy igen értékes tárgyat kaptam vissza, és láttam a munkatársuk szemében, hogy eszébe sem jutott azt „ lenyúlni”.. Igazán büszkék lehetnek ebben a világban a munkatársaikra, persze ez a vezetést is dicséri!!

KÖSZÖNÖM!!!

Szabó Gábor
További köszönőlevelek

T. Károly levele:

Üdvözlöm Kedves István,

A múlt héten Önökkel szállítattuk egy pár bútorunkat Nagy Roland vezette kis brigáddal.

Köszönjük a munkát a srácok nagyon odatették magukat.

T. Károly
További köszönőlevelek

Karádi Magdolna levele:


Tisztelt Nagy István! A szállítás rendben lezajlott, köszönöm a korrekt lebonyolítást, és külön köszönöm Sós Áron kollégájuk precíz munkáját, segítőkészségét.

Üdvözlettel,

Karádi Magdolna
További köszönőlevelek

Végh Péter levele:

Kedves Transport Servitius,

Már régen szerettem volna írni, de költözés után elég sok a teendő, így mindig elfelejtette, így most pótolom.

Február 28-án költöztetett két munkatársuk a 15. ker. Rákos út 96-ból a 8. kerületbe.

Azt szeretném csak elmondani, hogy rendkívül meg voltam elégedve a két fiatalember munkájával, nem csak hogy ügyesen, hiba nélkül, gyorsan és szakszerűen, korrekt módon végezték a költöztetést, de emellett nagyon kedvesek, intelligensek, udvariasak voltak, ami azt hiszem, ritka ebben a szakmában.

Egy szóval tökéletesen meg voltam elégedve, és ha bármelyik ismerősömnek szüksége lesz hasonló munkára, mindenképpen Önöket fogom ajánlani :)

Köszönettel,

Végh Péter
További köszönőlevelek

Gyapay Judit levele:
Kedves István!

Ezúton szeretném megköszönni a tegnapi munkájukat (2 pianino szállítása), a fiúk nagyon precízen, odafigyelve, de gyorsan dolgoztak, kedvesek és tisztelettudóak, becsüljék meg Őket! :)
Ajánlani fogom Önöket másoknak is, és a 2 hangszer felújítása/ eladása utáni szállítást is Önökkel szeretnénk majd megoldani.

Köszönöm még egyszer,
Üdvözlettel,
Gyapay Judit
További köszönőlevelek

Majoros Tibor levele:

A mai napon érdeklődés szintjén fordultam önökhöz, Nagy István úr vette fel a telefont. Elmondtam mit szeretnék, ekkor ő ajánlotta nekem, hogy beszéljük át kb milyen bútorokról és mennyiről illetve honnan hová stb. Ezek után megígérte nekem hogy vissza fog hívni, ez meg is történt pont ahogy megígérte. Széleskörű tájékoztatást adott mindenről, nagyon korrekten tájékoztatott. Az ember életében egy költözködés nem kis dolog,de ha ilyen nagy szakértelem, és segítő készséggel kap tájékoztatást, az igen jól esik az embernek.

Kérném, hogy Nagy urat dicséretben részesítsék mert igazán megérdemli! Önöknek is sok sikert jó munkát kívánok.

Köszönettel:

Majoros Tibor
További köszönőlevelek

Bernáth Éva levele:

Kedves István,

köszönöm a segítőkész és szakértő munkát, az intelligens ügyintézést.

99%-ban rendben volt minden, egy dolog maradt ki: a kemence leszállítását-átadását követően vártam egy SMS-t, illetve fotót is ígértek a szállítók az átadás tényéről, ez mai napig nem érkezett meg :-) Remélem, rendben lezajlott ez is .

Mindenesetre ha szükségem lesz még szállító cégre, ismét Önöket választom.

Bernáth Éva
További köszönőlevelek

Szabó Péter levele:
Kedves István!

Ma jöttek hozzám költöztetni, szeretném megköszönni a segítségüket. A fiúk 100%-ig ügyesek és rendesek voltak, gyorsan végeztünk, minden tökéletes volt. Még egyszer köszönöm nekik is. Ha a családban vagy baráti körömben valaki költözni fog, Önöket fogom ajánlani mindenképpen.

Üdvözlettel,
Szabó Péter
További köszönőlevelek

Láng Seb. levele:
Kedves Nagy István!

A 2012.01.17-i költöztetéssel kapcsolatosan szeretnék köszönetet mondani Önöknek, de leginkább a két fiatalembernek, akik körültekintő, pontos és gyors munkájukkal segítettek a költözésben.

Nagyon örülök, hogy az Önök szolgáltatását választottam, csak ajánlani tudom Önöket.

További minden jót kívánok a cégnek.

Köszönettel,
Láng Seb.
További köszönőlevelek

IVÁN Bella Lia levele:
Ahogy a telefonban is mondtam, nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan, pontosan és zökkenőmentesen bonyolították le munkatársai a költözésünket!
Feltétlenül ajánlom minden ismerősömnek az Önök szolgáltatásait,
nagyon meg vagyunk elégedve!
Előreláthatólag márciusban újra költözünk, mindenképpen Önöket hívjuk akkor is.

Kérem, ha ideje engedi, a facebook oldaluk linkjét legyen kedves átküldeni,
ott is "lájkolnánk" :) és írnék pár szót.

Még egyszer nagyon köszönöm, kívánok további eredményes és jó munkát kedves mindnyájuknak, üdvözlettel
IVÁN Bella Lia
További köszönőlevelek

Andavölgyi Gábor levele:

Tisztelt SERVITIUS TRANSPORT,

Ezúton szeretném írásban is megköszönni munkatársaik gyors, pontos, precíz, és ügyfélbarát hozzáállását, melyet a szombati, újpesti költöztetés során tanúsítottak. Jó volt látni, hogy a bútorokról és egyéb holmikról úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk lenne. Súlyosbító tényező volt, hogy szombaton Újpesten dőlt meg a melegrekord, valamint az is, hogy a gyerekeinket még kerülgetniük is kellett (és hallgatniuk). Szóval a helyzet távol állt az ideálistól, ennek ellenére - mint írtam - profi munkát végeztek.

Igazán hálás vagyok mindezekért, és sok sikert, valamint sok megbízást kívánok a jövőben. Biztosak lehetnek abban, hogy kizárólag önöket fogom ajánlani, ha bárki kérdi, kit hívjon.

Szép napot,

Andavölgyi Gábor
További köszönőlevelek

Boksai Daniella levele:

Tisztelt Budai Balázs!

Nagyon köszönöm a segítségüket,ilyen gyors és pontos szolgáltatással még Magyarországon nem találkoztam,mindenkinek ajánlani fogom önöket.

Mégegyszer elnézésüket kérem!

Tisztelettel,

Boksai Daniella
További köszönőlevelek

Varga Petra levele:

Kedves Gábor!

Először is hadd köszönjem meg a múltkori segítségeteket, mindennel maradéktalanul elégedettek voltunk. A fiúk nem csak gyorsak és ügyesek, de nagyon kedvesek is voltak.

Most egy sarok ülőgarnitúrát szeretnék elhozatni Gödről Budafokra. A pakolásban is kellene segíteni, mert idős házaspártól érkezik kismamához.

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyiért vállalnátok és mikor van rá időtök.

Köszönöm,

Varga Petra
További köszönőlevelek

Halászné Tankó Krisztina levele:

Tisztelt Ügyvezető Igazgató Úr!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani cégük kiemelkedő szolgáltatási színvonaláért! Már az első kontakt után is maximális bizalmat szavaztam Önöknek, mivel diszpécserük nagyon készséges és udvarias volt. Bizalmamat csak fokozta S. Áron és V. Loránd, akik udvarias és tisztelettudó magatartásukkal, gyors, pontos, alázatos munkavégzésükkel erősítették cégük jó hírnevét.
A fuvar és a pakolás után mosolyogva fizettem ki nekik a szolgáltatás díját, amely szintén nagyon korrekt, és a többi céggel összehasonlítva tényleg alacsony volt.
A legjobb reklám az, ami a szájhagyomány útján terjed, és én biztos, hogy kiterjedt ismeretségi körömben csak Önöket fogom ajánlani, mert az Önök cége megérdemli, hogy a tisztességes munka meghozza méltó gyümölcsét! Becsüljék meg alkalmazottaikat, akiknek e sikereket köszönhetik!
Szeretnék még külön köszönetet mondani azért, hogy bevételükből támogatják a rászorulókat!

További emelkedést kívánva maradok hű megrendelőjük.

Üdvözlettel,

Halászné Tankó Krisztina
További köszönőlevelek

Nyílt lapokkal játszunk!

Servitius: Nyílt lapokkal játszunk!
Honlapunk legfontosabb aloldalán van, ahol közzétesszük olyan ügyfeleink valós leveleit, akiket már szolgáltunk. Magunkról sok jót írhatunk, de az az igazi, ha mások értékelik jónak azt, amit csinálunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy kemény munkánk meghozza gyümölcsét és sokan úgy érzik, méltók vagyunk rá, hogy pár sorban megköszönjék szolgálatunkat, hálásak vagyunk érte!
Azt is tapasztaljuk, hogy néhány hiénaköltöztető – sajnos, mint a taxisoknál ez a mi szakmánkban is létező jelenség – jó ötletnek találja, hogy már az új honlapján - néha lecserélik az előzőt ..- azonnal szerepeljenek „hiteles” köszönőlevelek, és írnak párat saját kútfőből… Azt, hogy utóbbiak mennyire tisztelik ügyfeleiket, amikor már az első „találkozásnál” becsapják őket, a mindennapi működésüket ismerve tudjuk.

Most megmutatjuk, hogyan kezeljük a beérkező köszönőleveleket. Egyik ügyfelünk megengedte, így közöljük a teljes levelezésünket:

Köszönet
Beérkező levelek
info@s-transport.hu

Agnes Frater ******** ÜGYFELÜNK E-MAIL CÍMÉT KITAKARTUK dec. 11.
címzett: info

November 30-án este lányom költözött az Önök cége segítségével. Már telefonhívásunk alkalmával is pontos felvilágosítást kaptunk. A pakolás során pedig fantasztikus profi munkát végeztek, precízen, mindenre vigyázva. Köszönet érte Gábornak és Vass Lórándnak.

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk.
Üdvözlettel:
Fráter Ágnes


Servitius Transport - info@s-transport.hu
dec. 12.
címzett: Agnes

Tisztelt Fráter Ágnes!
Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést, sokat jelent személyesen nekem is egy-egy ilyen levél.

A mai terhelt világban az ember hajlamos arra, hogy csak a rosszat vegye észre, főleg csak a rossz közlésére írjon levelet... Ez nyilván Önt dicséri! Ui: Amikor egy tisztességes üzletpolitika mellett döntöttünk nem sok eszközünk maradt egy etikátlan reklámpiacon, ahol gyakorlatilag kontroll nélkül lehet a leendő ügyfeleket megtéveszteni.
Egyetlen "fegyverünk" Ügyfeleink elégedettsége. Szeretném megkérdezni, hogy engedélyezi-e levelének felhasználását - honlapunkon való megjelenítését- névvel, vagy név nélkül?

Természetesen megértjük, ha nem és ebben az esetben is hálásak vagyunk a pozitív üzenetért! Viszont kívánok Áldott és Békés Ünnepeket!

Üdvözlettel:
Borza István Rudolf
Ügyvezető igazgató
s-transport csapat


2013. december 11. 10:32 Agnes Frater írta, <********>:KITAKARTUK ÜGYFELÜNK E-MAIL CÍMÉT Agnes Frater dec. 12.
címzett: Servitius

Tisztelt Igazgató Úr,
Természetesen nyugodtan megjelentethetik honlapjukon a levelemet névvel együtt.
Mindig vállalom, amit leírok, akkor is, ha jót, akkor is, ha rosszat.
Örömmel tölt el, hogy jót írhattam, tényleg nagyon meg voltunk elégedve mind a diszpécser, mind a két fiatalember munkájával, hozzáállásával, modorával.
Egyet értek Önnel, hogy a mai világban sokan csak a rosszat veszik észre, pedig meg kell becsülni a jót is, nem mindig panaszkodni, elégedetlenkedni, és ha jót tapasztalunk, azt meg kell mondani, mert abból is látja a másik fél, hogy jó úton halad. Üzletpolitikájukhoz csak gratulálni tudunk.
Ha ebből a levélből hozzá szeretnének tenni az előzőhöz, nyugodtan szerkesszék össze, nem probléma.

Szívélyes üdvozlettel:
Fráter Ágnes
Mi van a panaszlevelekkel?
A sok ezer elvégzett költöztetés szállítás során természetesen előfordul, hogy saját- vagy önhibánkon kívül hibázunk, de ahogyan ezt őszintén leírjuk, azt is bátran kijelentjük, hogy 10 alatti az írásos panaszok száma... Olyan panaszunk még nem volt , amire öt munkanapon belül valós, tartalmas - ügyvezetőnk által írt - választ nem adtunk. 7 panaszt kivizsgáltunk, és annak igazat adva, megegyeztünk ügyfelünkkel. Néhány panasznak még a legnagyobb jóindulattal sem tudtunk helyt adni, egy szolgáltató cég sok emberrel/ személyiséggel találkozik. Például egy hat órás munkát a legjobb szándékkal sem tudunk elvégezni egy óra alatt.

Amennyiben igazi biztonságra vágyik valóban jó helyen jár! Íme egy panaszos Ügyfelünk válaszlevele a probléma megoldása után:

Tisztelt S-Transport! Engedjék meg, hogy ezúton hálás köszönetemnek és elismerésemnek adjak hangot! Sajnálatos (és teljességgel önhibájukon kívüli) technikai malőr nehezítette a költözésemet, melyet az Önök munkatársai így is precízen, odaadóan végeztek el.
Nekik köszönhetően ma is épségben vannak a bútoraim, és még a vasárnap esti/éjszakai időpontban zajló költözködés ellenére sem merült fel problémám sem a régi, sem az új lakóközösséggel. Zoltán és Lóránt kollégáik udvarias, készséges és profi hozzáállása egy elviselhetővé tették az amúgy nyűgös, gondterhes költözést. Mind a pakolásnál, mind a szállításnál nagyon figyelmesek voltak: a teherautóba a dolgokat logikusan és az állagmegóvásra maximálisan figyelve helyezték el, a lakásban minden bútort centire a megfelelő helyre tettek. Az elszámolás pontos és extra korrekt volt, a kolléga a szemem előtt, részletesen számolta ki a percdíjon alapuló végösszeget.
Kiemelném azt is, hogy a közbejött technikai probléma miatti késedelmes teljesítés okán indokolatlanul szigorú panaszlevelet írtam Önöknek, amelyre döbbenetes korrektséggel és nyíltsággal válaszoltak és amely miatt utólag elnézésüket kértem, ezúton ismételten is kérem.
E -sehol máshol nem tapasztalt mértékű- tisztességes hozzáállásukat látva, tapasztalva, az elmúlt hétben több költözködő ismerősömnek is ajánlottam Önöket, és ezt fogom tenni a jövőben is. Ha pedig jómagam költöznék ismét, nem lesz kérdés, hogy kikkel tegyem, -köszönöm.

Költözködő sorstársaimnak az Önökéhez hasonló cégvezetőkkel való találkozást, Cégük munkatársainak pedig tevékenységükhöz további sok sikert, jó egészséget, elégedett ügyfeleket kívánok, köszönettel és tisztelettel,

dr. Csikós Tímea

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 16:30 06/30 700 4007

07:00 - 16:30 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 0-24 órában elérhető 365 nap, MOST IS!


* 6 órán belül választ kap!

Valós cég,
Valós felelősségvállalás!

Servitius Group Szolgáltató Kft.

Székhely: 1107. Budapest Fertő utca 14.

Levelezési cím: 1184. Pf.797.

Adószám: 23288225-2-4

Cégjegyzékszám: 0309122100

Telefon: 06/1/700-4077

Fax: 06/1/700-19-16

ÁSZF

Teherautó parkoltatás/raktár:
Budapest 13. kerület

Teherautó parkoltatás/raktár:
Budapest 8. kerület

Tervezett fiók telephelyek 2015-ig:
Debrecen, Győr, Pécs


Servitius Facebook oldala Servitius Google+ Servitius Youtube oldala
  • Kiállási díj 1.200 Ft!
  • Minimumdíj csak 59 perc!
  • A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk!
  • Segítőkész ügyfélszolgálat!
  • Udvarias, készséges rakodók!
  • Egy darabot is szállítunk!
  • Nálunk nincsen hétvégi díj!
  • Nálunk nincsen éjszakai díj!
  • Nálunk nincsen emeltdíj!
Költöztetés, tehertaxi 95 ft-tól!
WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.

Tudta?Tudta, hogy a Servitius Group a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

A Servitius Group a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója