Esőnap? Nem akadály!

román zászlónémet zászlóangol zászlómagyar zászlóAkadálymentes weboldal

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

esőnap? ha szükséges, esőben is költöztetünk!

Servitius esőnap
Servitius nyíl

Esőnap? Nem akadály!

Nem hagyjuk, hogy az eső diktáljon!

Természetesen ideális esetben nem esőben költöztetünk, szállítunk, de vannak olyan helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen, ilyenkor is számíthat ránk!

Minden teherautónknál fokozottan figyelünk arra, hogy a dobozok, ponyvák hibátlan állapotban legyenek!Kisebb sérülés esetén sem küldjük ki javítás nélkül autóinkat új munkára, így platóink esőben is szárazak és az út során is azok maradnak!

Esőnap, ha ez indokolt, önköltségi ár alatt, mindössze 90 ft/darab áron csomagoljuk a szekrényeket, ágyakat, asztalokat, ülőgarnitúrákat, stb.zsugorfóliával, úgy, hogy azok nem áznak meg a platóig való eljutásig sem!

Szabványdobozokra gyártott – ponyvából készült – „takaróink” védik dobozait a platóig, így azok nem áznak meg!

Servitius információ

Tudta?

 

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 16:00  +36/30 700 4007

07:00 - 16:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 16:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

E-mail: info@s-transport.hu

Dr. Kemény Dénes köszönőlevele:

dr. Kemény Dénes köszönőlevele

Scroll Up