költöztető teherautónk
A servitius költöztetés elismerése.

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!
KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
Servitius költöztetés - akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában KEDVEZŐ DÍJAK, Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza a az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!


Gyakori kérdések a költöztetésekkel kapcsolatban,
íme a válasz:

Költöztetéssel kapcsolatos kérdésMennyivel a költöztetés előtt kell foglalnom időpontot?


Költöztetéssel kapcsolatos válaszNincsen megkötésünk, akár az adott nap, órákon belül megkezdjük a költöztetést, hiszen ebből élünk. Az egyetlen logikus feltétel, hogy legyen szabad kapacitásunk, költöztető teherautónk. Sok éves statisztikából jól kimutatható, hogy a költözést a legtöbben a péntek - szombat - vasárnap -hétfői napra ütemezik, ezek közül is kiemelendő a szombati nap, ami gyakran hetekkel előre foglalt. Érdemes figyelembe venni, hogy a legtöbb adásvételi-, bérleti szerződést hó végi ki - beköltözéssel kötik meg.

Gyakori, hogy a hónap utolsó és első pár napját az akkor költözők már egy hónappal előre foglalják. Amikor megvan a költöztetés dátuma, nyugodtan hívja fel ügyeletes munkatársunkat, aki rögtön tájékoztatja a foglaltságunkról.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésA honlapon feltüntetett árak, feltételek aktuálisak, a költöztetés végén nem érhet meglepetés?

Költöztetéssel kapcsolatos válasz A mi hitünk szerint egy szolgáltató cég, így a mi költöztető cégünk sem teheti meg azt, hogy a honlapját csak "mézesmadzagnak" használja, A mi honlapunk a mi" tükrünk".., amit ezen a honlapon olvas, azzal találkozik a költözés során a helyszínen is, mind a hozzáállásban, mind az árakban tartjuk, amit ígérünk! Tehát a költöztetés Budapesten és a költöztetés vidékre menüpontunk alatt olvasható információk teljes körűen fedik a valóságot.

Ezzel kapcsolatban csak azt érdemes figyelembe venni, hogy a következő szolgáltatások nem alapárasak, azokra a paraméterek pontos ismeretében tudunk árajánlatot adni (költözéssel egybekötve kedvezményes díjat számítunk fel):
Zongora, páncélszekrény költöztetés.
Ablakon, erkélyen való felhúzás.
Költöztetés az országhatárt átlépve.
Lomtalanítás.
Ingóságok raktározása.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésA költöztetés Budapesten, vagy a költöztetés vidéken menüpontok alatt található árak az áfát tartalmazzák?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszA Költöztetés vidékre és a költöztetés Budapesten menüpontunk alatt olvasható árak az áfát nem tartalmazzák, DE 2015. május 31 –ig lakossági ügyfeleinknek az áfát átvállaljuk. Tehát, ha Ön lakossági ügyfélként végezteti el a költöztetést, nem kell megfizetnie az Áfá-t! Természetesen áfás számlát ez esetben is kérhet a helyszínen. A cégeknek meg kell fizetnie az áfát.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésKöltöztetnek hétvégén is?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszKöltöztető szolgáltatásunkkal az év 365 napjában állunk rendelkezésére, nyugodtan tesztelheti, ha van szabad kapacitásunk ünnepnapokon is állunk rendelkezésére, elköltöztetjük akár éjszaka is.
A cég egyedül december 25-26-án nem vállal költöztetést.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésEgy darabot is szállítanak, költöztetnek?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszTermészetesen, minden nap vannak tehertaxi "üzemmódban" lévő költöztető Csapataink. Mennyiségi korlát nincsen.

Költöztetéssel kapcsolatos kérdésVan tanácsuk a költöztetés előkészületeivel kapcsolatban, amit érdemes figyelembe venni?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszIgen, összegyűjtöttük a legfontosabbakat, ide kattintva olvashatja őket: Költöztetési Tanácsok


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésMit mondjak, írjak az Ügyfélszolgálatos Munkatársuknak, hogy a költöztetésemmel kapcsolatban tájékoztatni tudjon?

1/1. Mikor szeretne költözni?

Először is fontos tudnunk, hogy mikorra szeretné a költöztetést megrendelni, érdemes ezzel kezdeni, munkatársunk néhány másodperc alatt tájékozódik a rendszerünkben és megerősíti a szabad kapacitást, vagy alternatív időpontot javasol a költöztetésre. Természetesen, ha a költözésnek még nincsen konkrét dátuma, akkor is szívesen adunk előzetes tájékoztatást.

1/2. Honnan hová szeretne költözni?

A költöztetés megrendelése előtt csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Budapesten belül költözik, vagy vidéken, pontos címeket nem okvetlenül kell megadnia, Vidéki költöztetésnél azért kérhetjük el a pontos címeket, mert így munkatársunk ki tudja számolni fixen a költöztetés útdíját. Budapesti költöztetésnél pedig fontos megemlíteni, ha a belváros védett övezetében lakik, ahonnan /ahová külön behajtási engedéllyel tudunk csak költöztetni. Ha utóbbiban nem biztos, akkor abban ügyeletes munkatársunk szívesen segít, ad tájékoztatást.

1/3. Mi a költöztetendő mennyiség?

Elsősorban a költöztetést végző létszám megajánlásához szükséges tudnunk a mennyiséget. Ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársainknak óriási a költöztetések során megszerzett gyakorlati tapasztalata, így a legtöbb esetben nem szükséges a költöztetendő ingóságok tételes felsorolása. Elég, ha azt mondja, hogy pl.: a költöztetendő lakás átlagosan bútorozott és 40 négyzetméteres. Előfordul természetesen olyan eset - határeset teherautó méret, vagy ajánlott létszámnál -, amikor a munkatársunk kéri, hogy sorolja fel, küldje el részletesen is a költöztetendő ingóságok listáját.

Amit fontos megemlíteni: Nehéz tárgy is van a lakásban, irodában. Páncélszekrény, zongora, pianínó, nagyobb akváriumok - nehéz tárgyak - költöztetésénél egyedi felárat számolunk. Nem minden fér ki az ajtón a költöztetés során van, amit le kell engedni az erkélyen. (Ilyenkor az ügyfélszolgálatos munkatársunk egy sor kérdést tehet fel pl.: hányadik emeletről, a falsíkból áll- e ki előtető, klíma stb.) Előfordul, hogy a költöztetendő lakásban már mások a körülmények, mint a beköltözéskor (felújítás, vagy bejárati ajtó csere), érdemes leellenőrizni, lemérni, hogy az új körülmények között is kifér e minden.


1/4. Hányadikról hányadik emeletre kell költöztetni, van- e lift a helyszíneken, ha van, milyen?

Nincs emeleti felárunk, de ahhoz, hogy tapasztalt munkatársunk az optimális létszámot meg tudja ajánlani Önöknek, ezt fontos tudnunk. Múlt századi polgári házakban gyakori, hogy olyan kicsi az utólag beszerelt lift, vagy műszakilag olyan állapotban van, hogy a lakóközösség tiltja az azzal való költöztetést, vagy csak dobozokat enged szállítani vele. Egy átlagos panellakás liftjében a magas gardróbszekrényen, háromajtós szekrényeken és az ülőgarnitúrák hármas részét leszámítva a legtöbb bútor költöztetése megoldható. Utóbbiak is jó eséllyel beférnek, ha a költöztetés helyszínén van teherlift. Családi ház költöztetésénél is jó tudnunk azt, hogy a költöztetendő ingatlan többszintes-e, milyen a lépcső. Egyenes, pihenőkkel megszakított, esetleg csigalépcső?


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésA költözés során szükséges a bútoraim szét-, ill. összeszerelése. Tudják vállalni?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszTermészetesen ez alapszolgáltatásunk, semmilyen felárral nem jár, minden teherautónkon van a bútorszereléshez szükséges szerszámoskészlet, illetve a Költöztető Csapatok napi rutinnal rendelkeznek ezen a területen is.
Ezzel kapcsolatban bővebben olvashat itt: Bútorszerelés.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésA lapra szerelhető bútorokat a költözés alkalmával szétszedett állapotban érdemes szállítani?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszAlapjában véve nem. A legtöbb bútor összeszerelt állapotában költöztethető, gyakran hiszik azt a kedves Ügyfelek, hogy gyorsabb, kényelmesebb a lapok költöztetése. A jószándék vezérli Őket, de ez tévhit. Egy típusbútor egyben költöztetése gyorsabb - nem 20 szétszedett darabbal kell fordulni, hanem csak egy nagyobbal-, biztonságosabb - sokkal egyszerűbb a költöztetés alatt az egyben lévő bútorokat megvédeni, mint a lapokat, amiből gyakran zsanérok, tiplik állnak ki. Mindenképpen érdemes a költözésnél szétszerelni a bútorokat, ha azok 230 cm, vagy afölötti magasságúak - ezek már statikailag nehezen bírják a megdöntést, forgatást. Amennyiben a költöztetendő lakásban nagy tolóajtós gardrób van, vagy háromajtós szekrény, azokat is szét kell szedni, ha lehetséges. Végezetül szét kell szedni a költöztetendő bútorokat, ha azok nem férnek el -fordulnak el - egyben a lépcsőházban.
Természetesen a bútorszerelésben szakembereink is állnak rendelkezésére a költöztetés napján, ha igényli.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésA költözést megelőző időszakban ki tudnak szállítani dobozokat a részünkre, tudjuk őket bérelni is, vagy csak vásárolni lehet?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszNincs olyan csomagolóanyag, amire szüksége lehet egy költöztetés során és mi ne tudnánk biztosítani raktárunkból, további részleteket itt olvashat: Csomagolóanyag


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésÚgy szeretném a költöztetést megrendelni, hogy az ingóságokat is Önök csomagolják be, lehetséges?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszÁllunk rendelkezésére, nemzetközi cégek alkalmazottjainak, követségeknek, üzletembereknek, vagy egyszerűen leterhelt családanyáknak gyakori kérése ez. Tapasztalt, megbízható munkatársainknak ez rutinfeladat.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésMilyen teherautót ajánlunk a költöztetéshez?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszA két fő típus és a típusok alatt az ajánlás itt olvasható: költöztető teherautóink. Javasoljuk, hogy fontolja meg tapasztalt munkatársaink javaslatait, akik 7:00-16:00 órában elérhetőek a
06 30 700 4007, vagy 06 1 700 4077 telefonszámokon, vagy írjon nekünk
az info@s-transport.hu -ra.


Költöztetéssel kapcsolatos kérdésA költöztetés során okozott károkért felelősséget tudnak vállalni?

Költöztetéssel kapcsolatos válaszErre a legegyszerűbb válasz az lenne, hogy egy olyan költözésünk sem volt még, ahol kárt okoztunk…olvastunk már ilyet is. Az a cég, aki ezt állítja magáról, vagy évente néhány költözést végez el és rutintalan, vagy egyszerűen nem mond igazat. Talán megnyugtatóbb a mi válaszunk:

Évente több ezer kisebb - nagyobb költöztetést végzünk el, ehhez képest minimális a balesetek száma, azokért pedig vállaljuk a felelősséget, nem tűnünk el. Nem beszélünk "lyukat a hasába", ha mi hibáztunk, a költöztetés végén jegyzőkönyvet veszünk fel és kártérítjük.

Ezzel kapcsolatban részletesen tájékozódhat az ÁSZF – ünkben. (Rövid és áttekinthető, érdemes elolvasni).Költözéssel kapcsolatos kérdések, válaszok

További kérdései maradtak költöztetésével kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye fel őket! Költöztetéssel kapcsolatban 7:00-16:00. hívható:
06307004007, vagy: 0617004077
Költöztetéssel kapcsolatos kérdéseit
8-16 óra között két órán belül megválaszoljuk
info@s-transport.hu


Kérjen INGYENES visszahívást!

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 16:30 06/30 700 4007

07:00 - 16:30 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 16:30 órában elérhető!


Servitius költöztetés QR-kód


* 6 órán belül választ kap!

Tudta?Tudta, hogy a Servitius Group a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

A Servitius Group a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója

Dr.Kemény Dénes köszönőlevele: Dr.Kemény Dénes - Magyar Vízilabda Szövetség elnőkének köszönőlevele