költöztető teherautónk
A servitius költöztetés elismerése.

Költöztetés Budapest területén és vidéken is

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!
KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
Servitius költöztetés - akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában KEDVEZŐ DÍJAK, Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza a az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
Servitius költöztetés - akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza a az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk! Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában KEDVEZŐ DÍJAK!

Költöztetés vidéken: NON-STOP!

Összekötjük az országot!

Budapesten kívüli költöztetés, áruszállítás esetén a két település között kilométerdíjat számítunk fel.

Figyelem! A kilométerdíjunkra az út alatt nem számolunk percdíjat (másoknál óradíj), ez a számítási módszer sokkoló „csalódásoktól”, „átverésektől” óvhatja meg Önt!

Mint konkurenseink, a kilométerdíjat mi is oda-vissza számoljuk, de a két cím közötti utazási idő alatt a percdíjat - másoknál óradíj - nem számoljuk, tehát a kilométerdíjat nem a percdíjunkra számoljuk rá plusz költségként!

A költségek számítása ilyen esetben is egyszerű, átlátható és főleg korrekt!

Vegyünk egy konkrét példát!

Tegyük fel, hogy egy kedves ügyfelünk felveszi velünk a kapcsolatot és megrendeli tőlünk lakásának költöztetését Budapestről- Székesfehérvárra két fő rakodóval.

Ebben az esetben a következő tételekből fog összeállni a költöztetés költsége:

1: Kiállási díjunk: Lakossági Ügyfeleinknek KEDVEZMÉNYESEN 3.500 Ft (vasárnap és ünnepnapokon a kiszállási díj 5.000 ft, vállalati ügyfeleinknek MINDEN ESETBEN 5.000 ft a kiszállási díj )

2: A budapesti címen történő felrakodás alatt az autó állás- és a két rakodó munkadíja: 110 Ft./ perc.
Tegyük fel a felrakodás 2 óra 5 perc, akkor a felrakodás díja: 125 x 110 = 13,750 Ft.

3. Amikor elindul az autó Székesfehérvárra a felmerülő költség a két cím közötti távolság kétszerese (az út oda vissza) lesz szorozva 160 forinttal.
Tegyük fel, a két cím közötti távolság 60 km, akkor a szállítás díja : 60x2x160= 19,200 Ft.

4: A székesfehérvári címen történő lerakodás alatt az autó állás- és a két rakodó munkadíja: 110 Ft./ perc.
* A budapesti címen történő felrakodás alatt az autó állás- és a két rakodó munkadíja: 110 Ft./ perc. Egyetlen kikötésünk, hogy a két címen összesen minimum 59 perc rakodási díjat ki kell fizetnie.

Tegyük fel a felrakodás 1 óra 14 perc, akkor a felrakodás díja: 74x110= 8,140 Ft.


** Budapest – Székesfehérvár közötti költöztetés összesen: 13,750 + 19,200 + 8,140 + Lakossági Ügyfeleinknek KEDVEZMÉNYESEN 3.500 Ft *kiszállási díj (* vasárnap és ünnepnapokon a kiszállási díj 5.000 ft, vállalati ügyfeleinknek MINDEN ESETBEN 5.000 ft a kiszállási díj ) = 44,590 Ft.

Kizárjuk azt, hogy pár percért egy teljes órát kelljen fizetnie!

Azzal, hogy nem a percdíjra (másoknál óradíj) számoljuk rá a km díjunkat, elkerülhetővé válik, hogy a két cím közötti útidő indokolatlanul hosszúra nyúljon, csak azért, hogy Önnek többet keljen fizetnie!

Mivel a két település közötti távolság útvonaltervezővel könnyen kiszámítható - és a rakodással szemben - körülményektől nem függő, munkatársunk szívesen kiszámolja a szállítás fix költségét!

Amennyiben Ön vállalati ügyfelünk, ezt a kalkulátort használja a helyes számításhoz!

Szeretne biztos lenni benne, hogy jól értette vidéki számítási módszerünket, valóban csak egy díj van?

Ellenőrizze le, nagyon egyszerű.

1: Üsse be a kalkulátorba,a kiindulási és a célcímet.
2: Üsse be, hogy Ön szerint mennyi időt vesz igénybe a fel -és a lepakolás
( hány percet )
3: A kalkulátor jobb oldalán pipálja be, hogy hány fő rakodót szeretne kérni.
4: Kattintson a számol "gombra".

A kalkulátor a megadott címek közötti távolság és a megtippelt idő alapján fog számolni, figyelembe véve hogy a minimum rakodási időnk A és B ponton összesen 59 perc.

Ha új számítást szeretne, nyomja meg a 'C' gombot!


Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel


Kalkulátor Vidékre!

Teherautót és két rakodót szeretnék.
Teherautót és három rakodót szeretnék.

* Amennyiben a megadott településeken nincsen, telephelyünk a legközelebbi telephelyünket vesszük kiindulási címnek. Például a kiindulási cím Veresegyházán van és az érkezés Debrecenben, mivel a megadott településeken nincsen telephelyünk a helyes km. számítás: Budapest 10 kerület Fertő utca (közeli telephely)– Veresegyháza – Debrecen

Ismerje meg Általános Szerződési Feltételeinket: ASZF
Ha szeretne több információt kapni a megbízható, korrekt költöztetésről... hogy ne válljon valóra rémálma: Fogyasztóvédelmi-villámmese


További kérdései vannak?

Keressen minket bizalommal!

Költöztetés, tehertaxi éjjel-nappal hívható számaink:

06 / 30 700 4007 vagy: 06/1 700 40 77

E-mail: info@s-transport.hu

Azért fogunk dolgozni, hogy az Ön megbecsülését is kiérdemeljük, addig is, számos valós köszönőlevelet olvashat még, csak klikkeljen ide:

" Tisztelt Servitius Transport!

Tisztelt S-transport!

Ezúton szeretnénk megköszönni vidékről Budapestre történő költöztetésüket. A közel 200 km-es távolság ellenére percre pontosan érkeztek és nagyon profi módon dolgoztak.
A távolság miatt "egész napos program" során munkatársaik (Ottó, Zsolt, Csaba) fáradhatatlanul és gyorsan végezték a munkájukat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szolgáltatásukat!

További sok sikert kívánunk.

Üdvözlettel: P. László és Erika "

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 18:00 06/30 700 4007

07:00 - 18:00 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 18:00 órában elérhető!


Servitius költöztetés QR-kód


* 6 órán belül választ kap!

Amikor arra kíváncsi, hogy a boltban mennyibe kerül egy darab alma, akkor igazából azt szeretné tudni, hogy mennyibe kerül:

ez?

Mennyibe kerül egy szelet alma?

vagy ez?

Mennyibe kerül egy fél darab alma?

Valószínűleg eszébe sem jut, hogy nem ennek az áráról fogják tájékoztatni:

Mennyibe kerül egy darab alma?

Nem nézzük le ügyfeleinket, reklámjainkban sem részösszegekkel hirdetünk.
Tanácsoljuk: Ne bízzon meg olyan szolgáltatót, aki már az első találkozáskor félrevezeti.

Klikkeljen ide és nézzen meg még néhány fogyasztóvédelmi "villámmesét", inkább most egy mese, mint holnap egy rémálom...Tudta?Tudta, hogy a Servitius Group a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

A Servitius Group a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója

Dr.Kemény Dénes köszönőlevele: Dr.Kemény Dénes - Magyar Vízilabda Szövetség elnőkének köszönőlevele