költöztető teherautónk
A servitius költöztetés elismerése.

Költöztetés Budapest területén és vidéken is

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Miért fontos a zsugorfólia, ha költöztetésre kerül a sor?

A zsugorfólia - más néven stretch fólia - szerepe fontos a költöztetés alkalmával.

Egy Önmagára igényes, tisztességes költöztető cég vállalja a felelősséget, ha egyértelműen a saját hibájából keletkezik kár a szállítmányban, természetesen a biztonságos szállítás alapfeltételeinek meg kell valósulnia.

A bútoroknak a valóságban nem rendeltetésszerű használata az, amit a költöztetés során át kell "élnie" egy - egy ilyen ingóságnak. Gondoljon bele, hogy amikor megvásárolta Őket milyen módon voltak csomagolva, védve...

Fontos ugyanakkor, hogy a lehető legkevesebb anyagot használjuk fel a költöztetés alkalmával is, ez a környezettudatosság ma már mindenhol jelen kell hogy legyen, legalábbis mi ezt valljuk.

Miért fontos a zsugorfólia?

Tehát egy profi költöztető cég nem játszik az Ügyfelei idejével, pénzével,

csak azt csomagolja ami okvetlenül szükséges. A teherautóink fel vannak szerelve megfelelő számú és minőségű költöztető pokrócokkal - mi ezeket Németországból rendeljük be -, ezek alkalmasak arra, hogy letakarjuk a bútorokat, így védve meg azokat az út alatt például az összeütődéstől.
(Természetesen a négyértékű antik bútorok külön légbuborékos csomagolást is igényelnek költöztetésnél, de erre egy másik bejegyzésben fogunk kitérni.)

Egy fólia nem fogja megvédeni attól a bútort, hogy például a lépcsőházban forgatva, azt a falnak ütve, sérülést szenvedjen. Erre a költöztető szakemberek szakértelme és rutinja ad biztosítékot. Illetve aki dolgozik az hibázhat is. A költöztető is ember, ezért kell ragaszkodni ahhoz, hogy előre tisztázva legyenek a felelősségvállalás feltételei, a biztosíték mértéke, egy esetlegesen bekövetkezett kár rendezésének a menete. Nekünk természetesen erre az ÁSZF - ünk választ is ad.

Visszatérve a fóliára... A fóliának az a szerepe a költöztetésnél, hogy a kényesebb szövetek, matracok, bőr garnitúrák, illetve ide sorolandóak még a magasfényű szekrények, ne koszolódjanak, karcolódjanak. Fóliázás nélkül egy költöztető sem tudja azt garantálni, hogy ezek nem következnek be, így - sajnos - felelősségvállalás sem jöhet szóba. Amennyiben ezeket nem fóliázzuk, az olyan, mintha a szekrényekben a ruhákat nem dobozolnák, csomagolnák, csak úgy ömlesztve dobálnánk fel a tányérokkal együtt a költöztető teherautóra.

Egy alapos, szakszerű fóliázás a fenti bosszantó következményektől megvédi Önt, nyugodtabb lesz a költözése. Mivel nagy tételben szerezzük be a zsugorfóliákat az átlagosnál jobb minőséget, nagyobb mennyiséget tudunk biztosítani kedvezőbb áron - ezen a cégnek nincsen haszna, ez nem anyagi, hanem minőségi kérdés -, mintha egy kiskereskedelmi egységben veszi meg, ha mégis úgy döntene, hogy Ön szerzi be, a barkácsáruházakban tud vásárolni belőle.

Tehát érdemes bejelölni a költöztetés megrendelésénél, ezt az opciónkat:
" Teljes háztartás költöztetése, az ingóságok becsomagolásával együtt ( kényesebb bútokok zsugórfóliával történő becsomagolása ) "

A Megrendelőnket itt találja:
http://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/megrendelo/

Üdvözli az S- Transport Csapata = Költöztetés

Azért fogunk dolgozni, hogy az Ön megbecsülését is kiérdemeljük, addig is, számos valós köszönőlevelet olvashat még, csak klikkeljen ide:

" Tisztelt Servitius Transport!

Maximálisan meg voltunk elégedve a cégük által végzett költöztetéssel.
Régen találkoztunk ilyen szolgáltatóval, ahol vidámak és jókedvűek az alkalmazottak, miközben nagyon segítőkészek és udvariasak is egyben.

A megbeszélt időpont előtt egy órával jelezték, hogy sajnos előre nem látható okok miatt nem tudnak végezni az előző címen, ezért egy későbbi időpontban tudnak jönni. Addig is folyamatos tájékoztatást kaptunk telefonon. Az előre lebeszélt időpont elhalasztása miatt grátisz plusz egy rakodót ajánlottak fel, ami nagyon jól esett. Munkatársaik gyorsan és szakszerűen pakoltak be a teherautóba mindent, majd felvezetéssel a címen villámgyorsan kirakodtak.

Az 50 nm-es lakásban több mint 80 doboz és egy tucat bútor elszállítása alig több mint három óra alatt befejeződött, olyan áron, és olyan szintű szolgáltatással, hogy ilyennel ritkán találkozik az ember. Köszönjük szépen! Bátran ajánljuk másoknak is a cégüket.

További sikereket kívánunk a vállalkozásukhoz!

Üdvözlettel: Gyovai Krisztina és Tasi Csaba "

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 18:00 06/30 700 4007

07:00 - 18:00 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 18:00 órában elérhető!


Servitius költöztetés QR-kód


* 6 órán belül választ kap!

Amikor arra kíváncsi, hogy a boltban mennyibe kerül egy darab alma, akkor igazából azt szeretné tudni, hogy mennyibe kerül:

ez?

Mennyibe kerül egy szelet alma?

vagy ez?

Mennyibe kerül egy fél darab alma?

Valószínűleg eszébe sem jut, hogy nem ennek az áráról fogják tájékoztatni:

Mennyibe kerül egy darab alma?

Nem nézzük le ügyfeleinket, reklámjainkban sem részösszegekkel hirdetünk.
Tanácsoljuk: Ne bízzon meg olyan szolgáltatót, aki már az első találkozáskor félrevezeti.

Klikkeljen ide és nézzen meg még néhány fogyasztóvédelmi "villámmesét", inkább most egy mese, mint holnap egy rémálom...