költöztető teherautónk
A servitius költöztetés elismerése.

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!
KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
Servitius költöztetés - akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában KEDVEZŐ DÍJAK, Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza a az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

Munkafelmérés

Munkafelmérés költöztetés alkalmával Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Munkafelmérés, akár díjtalanul!

Nagyobb lakossági és vállalati költöztetéseknél, amikor feltételezhetően több fordulóra vagy nagy létszámra van szükség, egy hozzáértő munkatársunk - előzetesen egyeztetett időpontban - szívesen kimegy a munkahelyszínre.

Szolgáltatásunk díj- és kötelezettségmentes!

Munkatársunk ilyenkor a helyszínen elvégzi a felmérést, majd javaslatokat tesz az optimális munkamenetre, létszámra.

Indokolt még a felmérés, ha a csomagolást is mi végezzük el, ilyen esetben látatlanul nehéz meghatározni az optimális létszámot és csomagolóanyag mennyiséget!

Díjtalan lehet a felmérés, ha az ügyfélszolgálatunkkal folytatott egyeztetés során munkatársunktól erre ígéretet kap. Utóbbi akkor fordul elő, ha az egyeztetés során munkatársunk úgy értékeli, hogy a vázolt speciális körülmények miatt ez indokolt!

A fenti indokolt eseteket leszámítva is szívesen adunk helyszíni tanácsadást, de fenntartjuk a jogot, hogy annak önköltségét áthárítsuk megrendelőnkre.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse fel az ügyfélszolgálatunkat:

Telefonszám: 06 / 30 700 4007

E-mail: info@s-transport.hu

Tudta?Tudta, hogy a Servitius Group a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

A Servitius Group a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 16:30 06/30 700 4007

07:00 - 16:30 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 16:30 órában elérhető!


Servitius költöztetés QR-kód


* 6 órán belül választ kap!

Dr.Kemény Dénes köszönőlevele: Dr.Kemény Dénes - Magyar Vízilabda Szövetség elnőkének köszönőlevele