költöztető teherautónk
A servitius költöztetés elismerése.

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!
KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
Servitius költöztetés - akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában KEDVEZŐ DÍJAK, Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza a az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

Cégünk teherautó parkja újabb, modern, a költöztetésekhez ideális teherautóval bővült!

Servitius Toyota teherauto
Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Toyota

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

A kaposvári Toyota Koto Autóház és cégünk között sikeres üzlet jött létre, így egy újabb nagyrakterű Toyota Dyna 150 típusú teherautó büszke tulajdonosa lett költőztető vállalkozásunk.

A Toyota Dyna valóban ideális választás, ha költöztetésre kerül sor! Kategóriáján belül -3,5 t. - a legnagyobb raktérrel szerelhető fel, így kedves ügyfeleinknek még nagyobb költöztetés alkalmával sem kell külön behajtási engedélyt kiváltani, ami nyilván költségmegtakarítás is. Az utasfülkéjének mérete, valamint az ideális tengelytáv lehetőséget ad arra, hogy a költöztetést ne akadályozzák a szűk utcák, parkolóhelyek. A Dynák megbízhatósága is verhetetlennek bizonyul, 100.000 kilométer után is -ami jó pár teljesített szállítást, költöztetést jelent már - még csak azt lehet rájuk mondani, hogy „bejáratósak”!

Környezetbarát motorral rendelkeznek, csendesek, ha odafigyelnek rá, a szervizköltség 5 éves távlatban talán a legalacsonyabb.. Mindezen érvek miatt az S-Transport újabb teherautó beszerzései ezen a kategórián belül csak Toyota Dynákra irányulnak. Az Ön költöztetése is megbízható teherautóval fog történni!

Servitius Toyota teherauto
Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

MAN

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Másik nagy kedvencünk a MAN! A 7.5 – 12 tonnás MAN teherautók nem igazán alkalmasak/ajánlottak városon belüli költözésre. Számos esetben nehéz , vagy egyenesen képtelenség velük a parkolás. A költöztetést ráadásul jelentősen megdrágítják a különböző behajtási engedélyek és egyéb többletköltségek. Utóbbiak miatt városon belüli költözés esetén ajánlatosabb és gazdaságosabb az egy kategóriával kisebb, de nagy rakterű teherautó használata. Az esetek 90% -ban azokkal is egy körrel tudjuk teljesíteni a költöztetést, de a maradék 10% költözést is költségkímélőbb és praktikusabb két körrel levezényelni.

Milyen típusú költöztetés alkalmával ajánlottak a MAN-ok?

Elsősorban céges partnereink számára országon belül telephelyek közötti raklapos árú ”költöztetésénél”, szállításánál már csak a súly miatt is a MAN a megfelelő választás.

Nagyobb nemzetközi költözésnél, könnyen belátható, hogy például Angliába való költözés alkalmával nem érdemes kétszer fordulni..

Nagyobb vidéki költözésnél ugyanaz a helyzet mint külföldre történő költöztetés alkalmával, nem érdemes kétszer fordulni.

Javasoljuk, hogy a döntést bízza szakértő ügyfélszolgálatunkra, kiválasztott munkatársainkat kizárólag sok- sok költözés gyakorlati tapasztalatával „ültetjük” át az irodai székbe, bízhat tanácsaikban!

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 16:30 06/30 700 4007

07:00 - 16:30 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 16:30 órában elérhető!


Servitius költöztetés QR-kód


* 6 órán belül választ kap!

Tudta?Tudta, hogy a Servitius Group a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

A Servitius Group a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója

Dr.Kemény Dénes köszönőlevele: Dr.Kemény Dénes - Magyar Vízilabda Szövetség elnőkének köszönőlevele