Hírek

román zászlónémet zászlóangol zászlómagyar zászlóAkadálymentes weboldal

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

servitius játék

Servitius hírek, újdonságokServitius nyíl

Játszani hívunk 🙂 Az esélyei nagyok a tét egy 50.000 forintos utalvány, amit postai úton kapsz meg, és költöztetés/szállítás alkalmával beválthatod, de tovább is ajándékozhatod/ értékesítheted!

Az utalvány akár évek múlva is beváltható, egyszer jól fog jönni, hogy az egyik legelismertebb költöztető vállalkozásnál van kedvezménye. Kérheti azt is, hogy szállítsanak munkatársaink házhoz bútort, szereljék is össze, vagy akár házhoz vitetheti a fenyőfáját is a következő években:)

A játékszabály nagyon egyszerű!

1, Like -old az oldalunkat, ha még nem tetted!

2, Kommenteld a bejegyzést azzal, hogy a költöztetés szó után írsz egy magyar településnevet.

A településnévnek különböznie kell az eddigi variációktól!!

Például: Költöztetés Budapest ( még egyszer már nem lehet Budapest) Költöztetés Miskolc Költöztetés Tatabánya stb..

3, Egy személy csak egyet írhat.

4, A játék 2014.12.09. este 20:00 óráig tart.

5, 2014.12.10 – én kisorsoljuk az utalványt, közzétesszük a Nyertes nevét, megküldjük postai úton a nyereményt!

Jó játékot!

AKADÁLYMENTESÍTETT WEBOLDAL

Servitius hírek, újdonságokServitius nyíl

Példát mutatunk, – legjobb tudomásunk szerint – elsőként a piacunkon gondolunk a gyengén látó Ügyfeleinkre is, hamarosan élesítjük az alternatív oldalunkat, a menü már itt megtekinthető:

https://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/akadalymentes

A KÖLTÖZTETÉS NÁLUNK NEM EGYENLŐ A KÉNYSZER-KILAKOLTATÁSSAL

Servitius hírek, újdonságokServitius nyíl

Egyre több esetben keresik meg a cégünket azzal a kéréssel, hogy kényszer-költöztetésben/kilakoltatásban működjünk közre. Annak ellenére, hogy büszkék vagyunk rá, hogy mindenki bátran számíthat ránk, ha költöztetésre, szállításra van szüksége, utóbbiban cégünk morális okokból -családokat akarunk eltartani a munkánkkal, és nem megtört családokat utcára tenni – nem vesz részt, és rendszeresen visszautasítjuk az ilyen irányú megkereséseket, „költöztetéseket”.

Legutóbb egy érdeklődő ügyfél, perrel fenyegette meg vállalatunkat, mondván, hogy szolgáltató cégként nem utasíthatjuk vissza erkölcsi okokból a költöztetést, részben -jogilag- igaza volt. Erre úgy reagálunk, hogy a továbbiakban befogadjuk ezeket a megbízásokat is, de élve a szabad árképzés jogával, a kilakoltatással összefüggő költöztetés alkalmával egyösszegű fix tarifával dolgozunk.

KILAKOLTATÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ KÖLTÖZTETÉS DÍJA:

Servitius hírek, újdonságokServitius nyíl

Kilakoltatással összefüggő költöztetés díja:

nettó 2.000.000 forint

Nyilvánvalóan az árképzésünk arra motiválja az ilyen költöztetést megrendelő ügyfeleket, hogy számukra alkalmas cég után kutassanak tovább, ha valaki mégis mellettünk dönt, a költöztetésből beérkező bevételünket leadózzuk és a fennmaradó összeget a kilakoltatott családnak adományozzuk.

NEM CSAK KÖLTÖZTETÉSBEN SZERETNÉNK JÓK LENNI!

Servitius hírek, újdonságokServitius nyíl

Közeledve a szeretet és Jézus születésének ünnepéhez kérjük Ügyfeleinket, hogy ha ismer a környezetében olyan rászoruló nagycsaládot, akik számára a karácsony nagy nélkülözésben telne, írja meg nekünk! Közülük egy kiválasztott családot megajándékozunk a következőkkel:

Fenyőfa, díszek, nagy értékű élelmiszer utalvány, és gyermekenként 10.000 forint értékű ajándékutalvány. Az év legtöbb napján mi szeretnénk meggyőzni Önt, hogy érdemes minket választani költöztetéséhez, de most mi várjuk az Ön ajánlását! Ha lehet, írja meg a család körülményeit, hogy hány gyermek van a családban, megköszönjük, ha fényképet is csatol leveléhez!

Itt jegyezzük meg azt is, hogy a költöztetéseinkkel összefüggő lomtalanítások alkalmával már eddig is díjtalanul szállítottunk ki tűzifát egy rászoruló Pest megyei családnak. Miután cégünk folyamatosan bővül, egyre nagyobb számú költöztetést végez el, lehetőség nyílik újabb családok tűzifával történő ellátására is. Szívesen segítünk, várjuk a jelentkezéseket!

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 17:00  +36/30 700 4007

07:00 - 17:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk. Értünk a szakmánkhoz, akkor is segítünk tanácsainkkal, ha végül nem minket választ.
Költöztetés - vigyázzunk gymásra!
Csapatunk egy részének márciusi üzenete, egy iskola költöztetésre indulás előtt. Az üzenet aktuális marad a járvány után is!

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 17:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

* 6 órán belül választ kap!

Tudta?

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Érdekli az ügyfeleink véleménye?
Call Now Button
Menü