koltoztetes-jarvany-idejen-is-biztonsagosan

Most igazán számít, hogy Megbízható, Valódi költöztető céget bízzon meg!

Mindegy, hogy csak egy fotel, vagy teljes lakások, irodák költöztetése, szállítás, Megbecsült Ügyfelünk lesz, ez a Szakmánk!

 

————————————————————-

2020.05.04.

Kedves István!

Ezúton szeretném megköszönni segítségüket a költöztetésemmel kapcsolatban.

2020.május 2.-ára egyeztettem Önökkel egy költöztetést a III. kerületi Hatvany Lajos utca 14. szám alól a XIII. kerületi Madarász Viktor utca 13. szám alá.

A segítségemre érkező három munkatársuk maximális odafigyeléssel és gondossággal rakodták az infósságaimat a kezdeti nehézségek és minimális késés ellenére is. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatásukkal, illetve a járványügyi helyzetben úgy könnyítették meg a dolgom, hogy mint egészségügyi dolgozó ingyen álltak rendelkezésemre és csak a bútoraim csomagolására felhasznált csomagolóanyagok árát kellett kifizessem.

Mindenképp ezt a céget fogom ajánlani a költözés előtt álló családtagjaim, barátaim és ismerőseim számára. Nem ez volt az első alkalom, hogy igénybe vettük az Önök szolgáltatását, de most már nem csak szakmailag lehetek elégedett, hanem emberségből is csillagos ötösre vizsgázott előttem a csapat.

Nagyon szépen köszönöm még egyszer a segítségüket!

Üdvözlettel,

Máté Gréta Lili

omsz költöztetés

————————————————————-

2020.05.03.
Sok szakma/ hivatàs kèpviselőjèt tapsoljàk meg manapsàg, teljesen jogosan.
Ma Nekik jàr a legnagyobb, ha lehet vastaps:
Dràga Èdesanyàk, köszönjük!
Anyák napján is költöztetünk
————————————————————-
Tájékoztató a kijárási tilalomról, közzétéve a Rendelet megjelenésének napján:

A kijárási korlátozásról szóló kormányrendelettel kapcsolatos tájékoztatás! 
2020. március 27. napján, a Miniszterelnök reggeli bejelentését követően megjelent a Magyar Közlönyben a  Kormány 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete a kijárási korlátozásról. Fontos, hogy ez korlátozás és nem tilalom!

A korlátozás a tevékenységünket és az Ön esetleges költöztetésével kapcsolatos ügyintézését SEMMILYEN MÓDON NEM BEFOLYÁSOLJA!

Sokan hívnak minket, szeretnénk mindenkit megnyugtatni írásos formában is, NINCSEN VESZÉLYBEN A KÖLTÖZTETÉSÜK. A megnövekedett igények ellenére, továbbra is a magas színvonalon, nagy empátiával és tudással végzik a feladatukat Munkatársaink, költöztető szakembereink.

Társaságunk jogi képviselőjétől a fentiekkel kapcsolatban megerősítést kaptunk, így a költöztetési tevékenységünk az ajánlott óvintézkedések betartásával továbbra is üzemel.

Fontos, hogy a szerződések teljesüljenek, és amennyire csak lehet a gazdaságunk működjön, ebben vagyunk Partnerek!

Minden helyzetben számíthat ránk – köszönjük a napokban kapott sok pozitív visszajelzést -, ezekben a napokban különösen is fontos, hogy a piacunkon a megbízható és tisztességes, igényes szereplők közül válasszon!
S-Transport Csapat – Költöztetés a Mi Szakmánk!
————————————————————-
2020.04.14.
Életkép- Díjtan szállítás egy budapesti kórháznak, közben természetesen végezzük a gazdasági tevékenységünket is, amivel sok Magyar Szakembernek biztosítunk megélhetést, tehertaxi, költöztetés magas minőségben, számíthat ránk!
költöztetés korháznak

Munkatársaink szállítanak

————————————————————-

2020.04.07.
költöztetés segítünk!
Ez a Csapatunk ma is egy általános iskolát költöztet. Gyerkőcök tartsatok ki, hamarosan egy szebb helyen tanulhattok újra! Mi értetek is dolgozunk:)!
Nemsokára egy képriporttal és videókkal mutatjuk be mit jelent, hogy a költöztetés egy Szakma, a Mi szakmánk, a nálunk dolgozók pedig a mi Hőseink!
Közben igyekszünk jók lenni:
– Autóinkat matricáztuk, kitartásra buzdítunk.
– A múlt héten már bevásároltunk több rászoruló idős Honfitársunknak.
– Az orvosoknak amennyiben a koronavírus elleni küzdelem frontvonalában dolgoznak ingyen szolgáltatunk.
– Hamarosan több nehéz helyzetben lévő Családnak fogunk nagy mennyiségű élelmiszert adományozni.
Szeretnénk példát mutatni, nem kell nagy multinak lenni ahhoz, hogy jelentős segítséget nyújtsunk.
S-Transport Csapat, Jó Úton Járunk!
A Csapat reggeli köszöntője látható a képen:).
A molinót nem tesszük polcra, hamarosan a városnak ajándékozzuk.
————————————————————-
2020.03.14.

A telephelyünkön a képen látható asztal a Munkatársainknak van fenntartva, innen veszik el a tollakat, dokumentumokat a költöztetésekhez…, a mostani időkben ez a kép mást mutat ( maszkok, kézfertőtlenítők..). Vigyázzunk Egymásra!

költöztetés előtt fertőtlenítés

költöztetés előtt fertőtlenítés

Reggeli fertőtlenítő takarítás, életképek járvány idején.

költöztetés előtt takarítás

A BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB minden esetben, EZEKBEN A NAPOKBAN ENNEK KÜLÖNÖSEN NAGY JELENTŐSÉGE VAN!

A telephelyünkön a képen látható asztal a Munkatársainknak van fenntartva, innen veszik el a tollakat, dokumentumokat a költöztetésekhez…, a mostani időkben ez a kép mást mutat ( maszkok, kézfertőtlenítők..). Vigyázzunk Egymásra!

“Mi jó helyzetben vagyunk, a Munkatársaink egészséges fiatal magyar emberek, nem “beugrós” állományunk van, hanem egy állandó Csapatunk! Ilyen válságos időkben bizonyosodik be, hogy a tisztességes üzletpolitika, hosszú távon mindig meghozza a gyümölcsét. A hírünk ma már olyan jó a piacunkon, hogy egy bizonytalan helyzetben sokan fordulnak a mi megbízható szolgálatunkhoz. Ezt érezzük a napokban is, köszönjük szépen!

Minden szabály betartása mellett dolgozunk, mert figyelnünk kell a járvány terjedésének a lassítása mellett arra is, hogy ne üssünk a nemzeti gazdaságba olyan sebet, ami rossz esetben a következő generációt is megnyomorítaná és aminek ugyanolyan pusztító hatása lenne, mint magának a járványnak. Azért is dolgozunk, mert ezt kéri tőlünk az állam is – más utasításig – és mert nekünk a különböző területeken dolgozó szállítmányozóknak fontos szerepünk van a mobilitás fenntartásában – itt jegyzem meg nem kis büszkeséggel, hogy már ki is adták nekünk azokat az igazolásokat, amik mellett a vészhelyzet bármely fokozatában munkánk jó részét végezhetjük, hiszen élelmiszerláncnak is szolgáltatunk, így a tevékenységünk: „ tevékenysége létfontosságú rendszerelemekhez kapcsolódik, ami elengedhetetlen a lakosság élelmiszerrel történő ellátásában” – .
Az utóbbi hetekben is szállítottunk kutató laboratóriumba műszereket,a rendőrségnek, a határvédelemnek, de segítettünk több cég munkatársainak a munkaeszközök hazaszállításában, ezzel biztosítva az otthoni munkavégzést. Mentettünk ki párkapcsolati erőszakot elszenvedő Hölgyet a gyermekeivel, és számos lakossági Ügyfélnek végzünk el költöztetéseket, ezzel biztosítva, hogy szerződésüket tudják teljesíteni, és pénzhez, otthonhoz jussanak. ( Sajnos nő az albérleteikből anyagi megfontolásból kiköltözők száma is..)

Mi fokozott higiéniai intézkedéseket vezettünk be, telephelyünkön minden reggel fertőtlenítő takarítást végzünk a teherautóinkban.
Nem volt egyszerű, de beszereztünk kézfertőtlenítőt és kesztyűket Munkatársainknak. Számos egyéb intézkedést hoztunk és hozunk még a napokban.
Arra kérjük Ügyfeleinket, hogy biztosítsák a Munkatársainknak, hogy a megbízás alatt többször is kezet tudjanak mosni.
Kérjük fogadják el, hogy azt a szívességi szolgáltatásunkat, hogy A és B pont között velünk utazhat az Ügyfél, most nem tudjuk biztosítani.
Ezen kívül KÉRJÜK!, hogy hatvan év feletti Ügyfél a biztonság kedvéért ne legyen jelen a szállítás alatt.
A fuvarleveleket NEM kell aláírni, csökkentve a kontaktusok számát.
Bár alapvető udvariassági megnyilvánulás, de kezet most nem fognak Munkatársaink mindenki érdekében!”

————————————————————-
2020.03.21.  Ügyvezetőnk több ezer like-t, és megosztást kapott bejegyzése a facebook -on!
költöztető teherautó matrica

feliratozzuk költöztető teherautóinkat, kitartást!

MAGYAR VÁLLALKOZÓ, HARCOLJ MINDEN EMBERÉRT, ÉS SEGÍTS AHOL TUDSZ, MOST NEM A HEZITÁLÁSNAK VAN ITT AZ IDEJE!

 

Hazánk és egész kultúrkörünk nehéz napokat él. Mindenkinek kötelessége a saját fórumain felelősségteljesen, megfontoltan megnyilvánulnia. Általános szerepemből kilépve én is ezt teszem ebben a bejegyzésben.

Ahogyan minden Honfitársunknak, a Nemzeti Gazdaság minden képviselőjének felelőssége van, össze kell fognunk, segítenünk kell a bajbajutottaknak.

Minden egyénnek és vállalkozónak betű szerint kell betartania a szakemberek aktuális utasításait. Tehát ha azt kérik, hogy alaposan mossunk kezet, vegyük komolyan, ha azt kérik, hogy a boltban tartsunk két méter távolságot, vegyük komolyan, ha nem a munkánkat végezzük, maradjunk otthon! Egyre több európai ország jelenti ki, hogy ez egy háború. Amennyiben ezt komolyan vesszük: milyen kis áldozatok ezek ahhoz képest, hogy nagyszüleink generációja az életét adta a Hazáért háborúk és forradalmak alatt. Nekünk egyenlőre csak néhány higiéniai és korlátozó szabályt kell betartanunk, csak nem bukunk el?!

A fentiek mellett a vállalkozók felelőssége is, hogy minél több munkahelyet mentsenek meg, minden aktuális szabály betartása mellett dolgozni kell, működtetni a gazdaságot, munkát kell adni, ameddig a szakembereink, az operatív törzs más utasítást nem fogalmaz meg és amíg ez lehetséges. Ez nem a profitról szól! Ennél sokkal fontosabb dolog foglalkoztat minket. Minél több velünk kapcsolatban lévő Magyar Honfitársunk munkahelyének, kenyérkereseti lehetőségének a megóvása.

Mi jó helyzetben vagyunk, a Munkatársaink egészséges fiatal magyar emberek, nem “beugrós” állományunk van, hanem egy állandó Csapatunk! Ilyen válságos időkben bizonyosodik be, hogy a tisztességes üzletpolitika, hosszú távon mindig meghozza a gyümölcsét. A hírünk ma már olyan jó a piacunkon, hogy egy bizonytalan helyzetben sokan fordulnak a mi megbízható szolgálatunkhoz. Ezt érezzük a napokban is, köszönjük szépen!

Minden szabály betartása mellett dolgozunk, mert figyelnünk kell a járvány terjedésének a lassítása mellett arra is, hogy ne üssünk a nemzeti gazdaságba olyan sebet, ami rossz esetben a következő generációt is megnyomorítaná és aminek ugyanolyan pusztító hatása lenne, mint magának a járványnak. Azért is dolgozunk, mert ezt kéri tőlünk az állam is – más utasításig – és mert nekünk a különböző területeken dolgozó szállítmányozóknak fontos szerepünk van a mobilitás fenntartásában – itt jegyzem meg nem kis büszkeséggel, hogy már ki is adták nekünk azokat az igazolásokat, amik mellett a vészhelyzet bármely fokozatában munkánk jó részét végezhetjük, hiszen élelmiszerláncnak is szolgáltatunk, így a tevékenységünk: „ tevékenysége létfontosságú rendszerelemekhez kapcsolódik, ami elengedhetetlen a lakosság élelmiszerrel történő ellátásában” – .
Az utóbbi hetekben is szállítottunk kutató laboratóriumba műszereket,a rendőrségnek, a határvédelemnek, de segítettünk több cég munkatársainak a munkaeszközök hazaszállításában, ezzel biztosítva az otthoni munkavégzést. Mentettünk ki párkapcsolati erőszakot elszenvedő Hölgyet a gyermekeivel, és számos lakossági Ügyfélnek végzünk el költöztetéseket, ezzel biztosítva, hogy szerződésüket tudják teljesíteni, és pénzhez, otthonhoz jussanak. ( Sajnos nő az albérleteikből anyagi megfontolásból kiköltözők száma is..)

Mi fokozott higiéniai intézkedéseket vezettünk be, telephelyünkön minden reggel fertőtlenítő takarítást végzünk a teherautóinkban. Nem volt egyszerű, de beszereztünk kézfertőtlenítőt és kesztyűket Munkatársainknak. Számos egyéb intézkedést hoztunk és hozunk még a napokban.
Arra kérjük Ügyfeleinket, hogy biztosítsák a Munkatársainknak, hogy a megbízás alatt többször is kezet tudjanak mosni. Illetve fogadják el, hogy azt a szívességi szolgáltatásunkat, hogy A és B pont között velünk utazhat az Ügyfél, most nem tudjuk biztosítani. Ezen kívül KÉRJÜK!, hogy hatvan év feletti Ügyfél a biztonság kedvéért ne legyen jelen a szállítás alatt. A fuvarleveleket pedig nem kell aláírni, csökkentve a kontaktusok számát.

Az intézkedésekkel nagyra becsült idős Honfitársainkat szeretnénk védeni – életerős Munkatársaink minden jel szerint nem veszélyeztetettek -, megérdemlik az óvást, hiszen sokat tettek az országunkért. Ráadásul tudjuk, hogy a gazdaságunkért is azzal tudjuk a legtöbbet tenni, ha segítünk lassítani a járvány terjedését, hiszen azzal mi is egyetértenénk, hogy álljon meg az egész ország ha kezelhetetlenül elkezdene nőni idős Honfitársaink között a megbetegedés.

Szomorúan tapasztaljuk – kollégáink bejárják teherautóinkkal a várost nap, mint nap – , hogy nagyon sok idős Honfitársunk van az utcákon. Nem dolgunk minősíteni senkit és elfogadjuk azt is, hogy előfordulhat, nincs aki bevásároljon, segíteni szeretnénk.

Első körben vállaljuk, hogy 20 65 év feletti jelentkezőnek elvégezzük a heti bevásárlását, gyógyszerkiváltást, házhoz szállítjuk és az otthona ajtajában átadjuk a kért ételeket, gyógyszereket. Ezt teljesen díjtalanul végezzük el a rászorulóknak, megfelelő védőfelszerelésben. Ha ismer ilyen Hölgyet/Urat/Párt,kérjük,segítsen Neki/Nekik eljuttatni ezt a felajánlást!A következő e-mail címemen tudnak jelentkezni:

info@s-transport.hu., vagy 0617004077 -es számon. Számos céges partnerünknek is kiküldünk a napokban egy levelet, amiben arra kérjük Őket segítsenek hasonló ötletekkel Ők is.

Egy Csapat vagyunk! – a Munkatársaimnak küldött leveleket mindig így zárom le. Hiszek benne, hogy ez a gondolat kivetíthető egész Nemzetünkre is.

Csak jót kívánok minden embernek, cégnek a következő időkre, ide értve tisztességes konkurenseinket is.

Tisztelettel:

Borza István Rudolf

ügyvezető igazgató
költöztetés/szállítás = Servitius Csapat

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 19:00  +36/30 700 4007

07:00 - 19:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk. Értünk a szakmánkhoz, akkor is segítünk tanácsainkkal, ha végül nem minket választ.
Költöztetés - vigyázzunk gymásra!
Csapatunk egy részének márciusi üzenete, egy iskola költöztetésre indulás előtt. Az üzenet aktuális marad a járvány után is!

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 19:00 óra között elérhető! Servitius QR kód
Call Now Button
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll Up
Menü