A bútortaxi egyre felkapottabb, elmondjuk, miért!

Ragadjunk egy kicsit le a bútortaxi definiálásánál, hiszen nem magától értetődő a fogalom. Más néven tehertaxi kifejezéssel is szokták illetni ezt a szolgáltatást. Akkor beszélünk bútortaxiról, ha egy-egy rögtönzött, kisebb mennyiségű, gyors lefolyású fuvarozási akciót vezényel le a szállítmányozó csapat. A tehertaxi egy kissé tágabb fogalom, de erre még a későbbiekben kitérünk.

Gyakorlati példák bútortaxi szolgáltatásra

bútortaxi

Hogy jobban szemléltessük a dolog lényegét, nézzünk meg néhány gyakorlati példát. Amennyiben vásárol valaki egy háztartási gépet, például hűtőt, mosógépet, vagy bármi hasonlót, nem ritkán nehézségek támadnak a hazaszállítás tekintetében. Sokszor az nagyáruházak nem túl segítőkészek az efféle ügyekben. Praktikus és kézenfekvő megoldás ilyenkor igénybe venni a bútortaxi szolgáltatását.

Fontos hangsúlyozni, hogy a bútortaxi nem merül ki feltétlenül egyetlen termék szállításában. Akár egy kisebb költözés is bőven beleférhet a fogalomba. Nézzük meg azonban azt is közelebbről, mik a bútortaxi előnyei?

A legnagyobb pozitívum, hogy lényegesen rugalmasabb megoldás, mint a hagyományos fuvarozás. Nem kell napokkal, hetekkel korábban időpontot kérni, elég, ha a fuvar előtt egy-két órával jelzi a megbízó a részleteket. Felkészült, mindig úton lévő kollégáink és autóink biztosan rendelkezésre tudnak állni, de a szervezést bízza nyugodtan ránk!

Ami a földrajzi viszonyokat illeti, a Servitius csapata nem ismer lehetetlent, belföldi és külföldi szállítmányozást egyaránt megoldunk. Ugyanakkor el kell ismerni, hogy Budapest vonzáskörzetében, Pest megye területén végzünk leginkább intenzív munkát, megbízásaink zöme erről a vidékről jött mindezidáig. Ez a tény azonban senkit ne tántorítson el, ha máshová vezet az út. Nem csak Pest megye területén mozgunk magabiztosan!

Elérhetőségünk az erősségünk!

Cégünk mindennapi működését úgy szervezzük meg, hogy a lehető legszélesebb idősávban ügyfeleink rendelkezésére álljunk. Van néhány telefonvonal, amelyet hívhat a kedves érdeklődő minden hétköznap 7.00-19.00 között, illetve tehertaxi szolgáltatásunk esetén éjjel-nappal rendelkezésre állunk.

Természetesen nem csupán telefonon vagyunk elérhetőek. E-mailben szintén kérhető árajánlat, illetve a különböző elektronikus formanyomtatványaink remekül működnek információnyújtás tekintetében.

A költöztetés a specialitásunk!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a költöztetés hatalmas prioritást jelent számunkra. Sok éves szakmai múltunk megtanította velünk, mennyire komplex igények merülhetnek fel a költözés kapcsán. Alázattal és felkészülten viszonyulunk minden megbízáshoz, hiszen tudjuk, ügyfeleink elismeréséért újra és újra meg kell küzdenünk.

A költöztetés számunkra nem csak egy projekt a sok közül. Igyekszünk maximális odafigyeléssel bánni a bizalmukkal bennünket megtisztelő ügyfelek értéktárgyaival. A megbízóinktól származó pozitív visszajelzések bizonyítják, jó úton járunk!

Ha költöztetésről ejtünk szót, mindig ki kell térni a bútorszállítás területére, hiszen ez az egyik leggyakoribb műfaj. Ezt sem szabad azonban teljes egészében egy kalap alá venni.Különbséget kell tenni a komplex, nagyobb léptékű projektek és az egy-egy darab külön történő szállításától. Mindkettő beletartozik a bútorszállítás fogalmába, kivitelezés szempontjából azonban mégis más.

Mire jó a tehertaxi?

tehertaxiAmikor az ember csak egy árva bútordarabot szeretne A-ból B-be elszállíttatni, sokszor keserű tapasztalatok érik, hiszen a legtöbb fuvarozással foglalkozó cég nem szívesen foglalkozik ilyesmivel. Tulajdonképpen érthető a dolog, a fuvarozók zöme a nagyobb megbízásokat részesíti előnyben, hiszen munkásai, gépparkja eképpen lesz kihasználható.

Mi itt a Servitiusnál azonban kifejlesztettük a tehertaxi szolgáltatásunkat, amely kimondott célja a kisebb, eseti jellegű, nem az egész autót betöltő fuvarok lebonyolítása. Ez a szolgáltatás a rugalmassággal jellemezhető, amely hatalmas népszerűségnek örvend az utóbbi időben.

Miért olyan nehéz jó fuvarozó céget találni?

A fuvarozás egy elképesztően összetett munkafolyamat. A Servitius csapata magasra teszi a mércét, ami az egyes megbízások kivitelezését illeti. Hosszas egyeztetés előzi meg a munkát, gondos tervezés, munkaerő-, géppark- és egy sor egyéb tényező időbeni összehangolása a feladat.

Nagy gondot fordítunk a részletekre, ez a sikerünk titka! Számunkra fontos, hogy barátságos környezetben, összeszokott gárda működjön a cégben. Lényeges, hogy lehetőség szerint hibátlanul, károk nélkül készüljön el a vállalt munka, éppen ezért az alkalmazott csomagolás technológiáján is folyamatosan dolgozunk.

A vállalt határidő betartása kulcstényező számunkra, ehhez ragaszkodunk! Kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetünk az átlátható, korrekt árazásra is, hiszen a pénzügyek mindenki számára érzékeny téma. Ezek a szempontok, és egy sor egyéb is a szemünk előtt lebeg, amikor a fuvarozás megvalósul.

Várjuk hívását! +36/30 700 4007

Ha a fuvarozás bármilyen formájára van szüksége, és profikkal szeretne együttműködni, ne habozzon, kérjen tőlünk ajánlatot! Költöztetésben, bútorszállítás témájában otthon vagyunk, és nem csak Pest megye területén!

Call Now Button
Menü