Partnereink

román zászlónémet zászlóangol zászlómagyar zászlóAkadálymentes weboldal

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;

Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.

Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

partnereink

Servitius segítünk, partnereink kiválóakServitius nyíl

Segítünk, partnereink kiválóak!

Új lakását, házát szeretné felújítani, vagy a régit kell felújított állapotban átadni, vagy újat akar építtetni? Évek alatt olyan megbízható szakembergárdát gyűjtöttünk magunk köré, akikkel mindez lehetséges, ráadásul kiváló minőségben!És, hogy milyen előnyökkel jár, ha mi közvetítünk ki Önnek szakembereket?

legmeggyőzőbb érv, ami amellett szól, hogy mi közvetítsünk Önnek szakembert az, hogy ezek a kapcsolataink folyamatosan kapnak tőlünk megrendeléseket, addig a még pozitív visszajelzésekor kapunk elvégzett munkájuk után.
Mesterünk így motivált lesz abban, hogy Ön igazán elégedett legyen munkájával. Nem arra lát majd egy egyszeri lehetőséget, hogy jól „lehúzza” alkalmi ügyfelét. Sajnos szinte mindnyájunkkal történt már hasonló eset!

Kedves ügyfeleinknek mestereket tudunk biztosítani a következő szakterületekre:

duguláselhárításra jó szívvel ajánljuk Csepregi György Mestert : https://dugulas-elharitas-olcson.eu/

Nagy Zoltán, ha festés vagy akár teljes körű lakásfelújítás a feladat, Ő tényleg profi és lelkiismeretes: https://www.facebook.com/freshko.hu

A biztonságtechnikai munkákat (riasztó rendszerek, beléptetők, kamera rendszerek, elektromos kapuk, stb) a holdingunkhoz tartozó s-securitas végzi el!

Épületek teljes generál kivitelezésére is megbízható céget tudunk közvetíteni!

Ha szüksége van valamelyik szakemberünk munkájára, és a költöztetés mellett megrendeli az Ő szolgáltatását is, a kiváló munka mellett kedvezményre is számíthat a költöztetés összegéből!

A kedvezmény mértéke a megrendelt szakmunka nagyságától függően 5-100% is lehet!

Ilyen esetben a kedvezmény összegét számunkra a közvetített mesterember téríti meg a közvetítésért cserébe, mindenki jól jár!

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse fel az ügyfélszolgálatunkat:

Telefonszám: 06 / 30 700 4007

E-mail: info@s-transport.hu

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 17:00  +36/30 700 4007

07:00 - 17:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk. Értünk a szakmánkhoz, akkor is segítünk tanácsainkkal, ha végül nem minket választ.
Költöztetés - vigyázzunk gymásra!
Csapatunk egy részének márciusi üzenete, egy iskola költöztetésre indulás előtt. Az üzenet aktuális marad a járvány után is!

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 17:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

* 6 órán belül választ kap!

Tudta?

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Call Now Button
Menü