Gy.I.K.

Gyakori kérdések a költöztetésekkel kapcsolatban, íme a válasz:

Kérdés: Mennyivel a költöztetés előtt kell foglalnom időpontot?

Mennyivel a költöztetés előtt kell foglalnom időpontot?

Válasz: Mennyivel a költöztetés előtt kell foglalnom időpontot?Nincsen megkötésünk, akár az adott nap, órákon belül megkezdjük a költöztetést, hiszen ebből élünk. Az egyetlen logikus feltétel, hogy legyen szabad kapacitásunk, költöztető teherautónk. Sok éves statisztikából jól kimutatható, hogy a költözést a legtöbben a péntek – szombat – vasárnap -hétfői napra ütemezik, ezek közül is kiemelendő a szombati nap, ami gyakran hetekkel előre foglalt. Érdemes figyelembe venni, hogy a legtöbb adásvételi-, bérleti szerződést hó végi ki – beköltözéssel kötik meg.

Gyakori, hogy a hónap utolsó és első pár napját az akkor költözők már egy hónappal előre foglalják. Amikor megvan a költöztetés dátuma, nyugodtan hívja fel ügyeletes munkatársunkat, aki rögtön tájékoztatja a foglaltságunkról.

A honlapon feltüntetett árak, feltételek aktuálisak, a költöztetés végén nem érhet meglepetés?

A honlapon feltüntetett árak, feltételek aktuálisak, a költöztetés végén nem érhet meglepetés?

Válasz: A honlapon feltüntetett árak, feltételek aktuálisak, a költöztetés végén nem érhet meglepetés? A mi hitünk szerint egy szolgáltató cég, így a mi költöztető cégünk sem teheti meg azt, hogy a honlapját csak „mézesmadzagnak” használja, A mi honlapunk a mi” tükrünk”.., amit ezen a honlapon olvas, azzal találkozik a költözés során a helyszínen is, mind a hozzáállásban, mind az árakban tartjuk, amit ígérünk! Tehát a költöztetés Budapesten és a költöztetés vidékre menüpontunk alatt olvasható információk teljes körűen fedik a valóságot.

Ezzel kapcsolatban csak azt érdemes figyelembe venni, hogy a következő szolgáltatások nem alapárasak, azokra a paraméterek pontos ismeretében tudunk árajánlatot adni (költözéssel egybekötve kedvezményes díjat számítunk fel):

Zongora, páncélszekrény költöztetés.
Ablakon, erkélyen való felhúzás.
Költöztetés az országhatárt átlépve.
Lomtalanítás.
Ingóságok raktározása.

A költöztetés Budapesten, vagy a költöztetés vidéken menüpontok alatt található árak az áfát tartalmazzák?
A költöztetés Budapesten, vagy a költöztetés vidéken menüpontok alatt található árak az áfát tartalmazzák?
A Költöztetés vidékre és a költöztetés Budapesten menüpontunk alatt olvasható árak bruttó árak, így az áfát tartalmazzák!

A Költöztetés vidékre és a költöztetés Budapesten menüpontunk alatt olvasható árak nettó árak, így az áfát nem tartalmazzák!

 

Költöztetnek hétvégén is?

Költöztetnek hétvégén is?

Költöztető szolgáltatásunkkal az év 365 napjában állunk rendelkezéséreKöltöztető szolgáltatásunkkal az év 365 napjában állunk rendelkezésére, nyugodtan tesztelheti, ha van szabad kapacitásunk ünnepnapokon is állunk rendelkezésére, elköltöztetjük akár éjszaka is. A cég egyedül december 25-26-án nem vállal költöztetést.

Egy darabot is szállítanak, költöztetnek?

Egy darabot is szállítanak, költöztetnek?

Természetesen, minden nap vannak tehertaxi Természetesen, minden nap vannak tehertaxi „üzemmódban” lévő költöztető Csapataink. Mennyiségi korlát nincsen.

Van tanácsuk a költöztetés előkészületeivel kapcsolatban, amit érdemes figyelembe venni?

Van tanácsuk a költöztetés előkészületeivel kapcsolatban, amit érdemes figyelembe venni?

Igen, összegyűjtöttük a legfontosabbakat, ide kattintva olvashatja őket: Költöztetési TanácsokIgen, összegyűjtöttük a legfontosabbakat, ide kattintva olvashatja őket: Költöztetési Tanácsok

Mit mondjak, írjak az Ügyfélszolgálatos Munkatársuknak, hogy a költöztetésemmel kapcsolatban tájékoztatni tudjon?

Mit mondjak, írjak az Ügyfélszolgálatos Munkatársuknak, hogy a költöztetésemmel kapcsolatban tájékoztatni tudjon?

1/1. Mikor szeretne költözni?

Először is fontos tudnunk, hogy mikorra szeretné a költöztetést megrendelni, érdemes ezzel kezdeni, munkatársunk néhány másodperc alatt tájékozódik a rendszerünkben és megerősíti a szabad kapacitást, vagy alternatív időpontot javasol a költöztetésre. Természetesen, ha a költözésnek még nincsen konkrét dátuma, akkor is szívesen adunk előzetes tájékoztatást.

1/2. Honnan hová szeretne költözni?

A költöztetés megrendelése előtt csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Budapesten belül költözik, vagy vidéken, pontos címeket nem okvetlenül kell megadnia, Vidéki költöztetésnél azért kérhetjük el a pontos címeket, mert így munkatársunk ki tudja számolni fixen a költöztetés útdíját. Budapesten való költöztetésnél pedig fontos megemlíteni, ha a belváros védett övezetében lakik, ahonnan /ahová külön behajtási engedéllyel tudunk csak költöztetni. Ha utóbbiban nem biztos, akkor abban ügyeletes munkatársunk szívesen segít, ad tájékoztatást.

1/3. Mi a költöztetendő mennyiség?

Elsősorban a költöztetést végző létszám megajánlásához szükséges tudnunk a mennyiséget. Ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársainknak óriási a költöztetések során megszerzett gyakorlati tapasztalata, így a legtöbb esetben nem szükséges a költöztetendő ingóságok tételes felsorolása. Elég, ha azt mondja, hogy pl.: a költöztetendő lakás átlagosan bútorozott és 40 négyzetméteres. Előfordul természetesen olyan eset – határeset teherautó méret, vagy ajánlott létszámnál -, amikor a munkatársunk kéri, hogy sorolja fel, küldje el részletesen is a költöztetendő ingóságok listáját.

Amit fontos megemlíteni: Nehéz tárgy is van a lakásban, irodában. Páncélszekrény, zongora, pianínó, nagyobb akváriumok – nehéz tárgyak – költöztetésénél egyedi felárat számolunk. Nem minden fér ki az ajtón a költöztetés során van, amit le kell engedni az erkélyen. (Ilyenkor az ügyfélszolgálatos munkatársunk egy sor kérdést tehet fel pl.: hányadik emeletről, a falsíkból áll- e ki előtető, klíma stb.) Előfordul, hogy a költöztetendő lakásban már mások a körülmények, mint a beköltözéskor (felújítás, vagy bejárati ajtó csere), érdemes leellenőrizni, lemérni, hogy az új körülmények között is kifér e minden.

1/4. Hányadikról hányadik emeletre kell költöztetni, van- e lift a helyszíneken, ha van, milyen?

Nincs emeleti felárunk, de ahhoz, hogy tapasztalt munkatársunk az optimális létszámot meg tudja ajánlani Önöknek, ezt fontos tudnunk. Múlt századi polgári házakban gyakori, hogy olyan kicsi az utólag beszerelt lift, vagy műszakilag olyan állapotban van, hogy a lakóközösség tiltja az azzal való költöztetést, vagy csak dobozokat enged szállítani vele. Egy átlagos panellakás liftjében a magas gardróbszekrényen, háromajtós szekrényeken és az ülőgarnitúrák hármas részét leszámítva a legtöbb bútor költöztetése megoldható. Utóbbiak is jó eséllyel beférnek, ha a költöztetés helyszínén van teherlift. Családi ház költöztetésénél is jó tudnunk azt, hogy a költöztetendő ingatlan többszintes-e, milyen a lépcső. Egyenes, pihenőkkel megszakított, esetleg csigalépcső?

A költözés során szükséges a bútoraim szét-, ill. összeszerelése. Tudják vállalni?

A költözés során szükséges a bútoraim szét-, ill. összeszerelése. Tudják vállalni?

Természetesen ez alapszolgáltatásunk, semmilyen felárral nem járTermészetesen ez alapszolgáltatásunk, semmilyen felárral nem jár, minden teherautónkon van a bútorszereléshez szükséges szerszámoskészlet, illetve a Költöztető Csapatok napi rutinnal rendelkeznek ezen a területen is.
Ezzel kapcsolatban bővebben olvashat itt: Bútorszerelés.

A lapra szerelhető bútorokat a költözés alkalmával szétszedett állapotban érdemes szállítani?

A lapra szerelhető bútorokat a költözés alkalmával szétszedett állapotban érdemes szállítani?

Alapjában véve nem. Alapjában véve nem. A legtöbb bútor összeszerelt állapotában költöztethető, gyakran hiszik azt a kedves Ügyfelek, hogy gyorsabb, kényelmesebb a lapok költöztetése. A jószándék vezérli Őket, de ez tévhit. Egy típusbútor egyben költöztetése gyorsabb – nem 20 szétszedett darabbal kell fordulni, hanem csak egy nagyobbal-, biztonságosabb – sokkal egyszerűbb a költöztetés alatt az egyben lévő bútorokat megvédeni, mint a lapokat, amiből gyakran zsanérok, tiplik állnak ki. Mindenképpen érdemes a költözésnél szétszerelni a bútorokat, ha azok 230 cm, vagy afölötti magasságúak – ezek már statikailag nehezen bírják a megdöntést, forgatást. Amennyiben a költöztetendő lakásban nagy tolóajtós gardrób van, vagy háromajtós szekrény, azokat is szét kell szedni, ha lehetséges. Végezetül szét kell szedni a költöztetendő bútorokat, ha azok nem férnek el -fordulnak el – egyben a lépcsőházban.
Természetesen a bútorszerelésben szakembereink is állnak rendelkezésére a költöztetés napján, ha igényli.

A költöztetést megelőző időszakban ki tudnak szállítani dobozokat a részünkre, tudjuk őket bérelni is, vagy csak vásárolni lehet?

A költöztetést megelőző időszakban ki tudnak szállítani dobozokat a részünkre, tudjuk őket bérelni is, vagy csak vásárolni lehet?

Nincs olyan csomagolóanyag, amire szüksége lehet egy költöztetés során és mi ne tudnánk biztosítani raktárunkbólNincs olyan csomagolóanyag, amire szüksége lehet egy költöztetés során és mi ne tudnánk biztosítani raktárunkból, további részleteket itt olvashat: Csomagolóanyag

Úgy szeretném a költöztetést megrendelni, hogy az ingóságokat is Önök csomagolják be, lehetséges?

Úgy szeretném a költöztetést megrendelni, hogy az ingóságokat is Önök csomagolják be, lehetséges?

Tapasztalt, megbízható munkatársainknak ez rutinfeladat.Állunk rendelkezésére, nemzetközi cégek alkalmazottjainak, követségeknek, üzletembereknek, vagy egyszerűen leterhelt családanyáknak gyakori kérése ez. Tapasztalt, megbízható munkatársainknak ez rutinfeladat.

Milyen teherautót ajánlunk a költöztetéshez?

Milyen teherautót ajánlunk a költöztetéshez?

Javasoljuk, hogy fontolja meg tapasztalt munkatársaink javaslataitA két fő típus és a típusok alatt az ajánlás itt olvasható: költöztető teherautóink. Javasoljuk, hogy fontolja meg tapasztalt munkatársaink javaslatait, akik órában elérhetőek a
06 30 700 4007, vagy 06 1 700 4077 telefonszámokon, vagy írjon nekünk
az info@s-transport.hu -ra.

A költöztetés során okozott károkért felelősséget tudnak vállalni?

A költöztetés során okozott károkért felelősséget tudnak vállalni?

Erre a legegyszerűbb válasz az lenne, hogy egy olyan költözésünk sem volt még, ahol kárt okoztunk…olvastunk már ilyet is.Erre a legegyszerűbb válasz az lenne, hogy egy olyan költözésünk sem volt még, ahol kárt okoztunk…olvastunk már ilyet is. Az a cég, aki ezt állítja magáról, vagy évente néhány költözést végez el és rutintalan, vagy egyszerűen nem mond igazat. Talán megnyugtatóbb a mi válaszunk:

Évente több ezer kisebb – nagyobb költöztetést végzünk el, ehhez képest minimális a balesetek száma, azokért pedig vállaljuk a felelősséget, nem tűnünk el. Nem beszélünk „lyukat a hasába”, ha mi hibáztunk, a költöztetés végén jegyzőkönyvet veszünk fel és kártérítjük.

Ezzel kapcsolatban részletesen tájékozódhat az ÁSZF – ünkben. (Rövid és áttekinthető, érdemes elolvasni).

Amennyiben vidékre költöznék de csak pár kilométerre Budapesttől, akkor is ki kell fizetnem a vidéki menüpont alapján a kilométer díjukat?

Amennyiben vidékre költöznék de csak pár kilométerre Budapesttől, akkor is ki kell fizetnem a vidéki menüpont alapján a kilométer díjukat?

Költöztetés Budapest és vidék között, Költöztetés Budapest és vidék között, ha a költöztetés során a két cím között megtett távolság nem több mint 15 kilométer, választhatja azt is, hogy a Budapest költöztetési menüpontunk alatt szereplő díjazással számoljunk. Ezt a költöztetés „agglomerációs tűréshatárának” nevezzük.

Költöztetése során nyugodtan választhatja ezt az opciót például:
Költöztetés Budapest és Pomáz között.
Szentendre és Budapest közötti költöztetésnél.
Budapesti költöztetés Érdről, vagy Érdre.
Kerepes – Budapest költöztetés, ha a költöztetés Budapesten kezdődik és Mogyoródon végződik.
Ilyen települések még a költöztetés alkalmával Kerepes és Halásztelek.
Budapesten pakoltunk fel a költöztetés alkalmával és a cél Budakeszi, vagy Solymár? Ezekben az esetekben is kérheti a percalapú elszámolást.

 

További kérdései maradtak költöztetésével kapcsolatban? További kérdései maradtak költöztetésével kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye fel őket! Költöztetéssel kapcsolatban 07:00 - 17:00 hívható:
06307004007, vagy: 0617004077
Költöztetéssel kapcsolatos kérdéseit
07:00 - 17:00 óra között hat órán belül megválaszoljuk
info@s-transport.hu

 

Kérjen INGYENES visszahívást!

Íme néhány munkatársunkról „civil” életképe.
A beosztásuk különböző, de a rangjuk nem.

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 17:00  +36/30 700 4007

07:00 - 17:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk. Értünk a szakmánkhoz, akkor is segítünk tanácsainkkal, ha végül nem minket választ.
Költöztetés - vigyázzunk gymásra!
Csapatunk egy részének márciusi üzenete, egy iskola költöztetésre indulás előtt. Az üzenet aktuális marad a járvány után is!

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 17:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

* 6 órán belül választ kap!

Tudta?

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Érdekli az ügyfeleink véleménye?
Call Now Button
Menü