Költöztetés Budapesten | Áraink

román zászlónémet zászlóangol zászlómagyar zászlóAkadálymentes weboldal

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG, ÁR ÉRTÉK ARÁNYUNK PEDIG KIMAGASLÓ A KÖLTÖZTETŐK KÖZÖTT! Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Költöztető vállalkozásunk jó hírét sok ezer visszatérő Ügyfelünk erősíti, köszönjük! 

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, Ügyfél legyen ne Áldozat.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG, ÁR ÉRTÉK ARÁNYUNK PEDIG KIMAGASLÓ A KÖLTÖZTETŐK KÖZÖTT! Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Költöztető vállalkozásunk jó hírét sok ezer visszatérő Ügyfelünk erősíti, köszönjük! 

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, Ügyfél legyen ne Áldozat.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja kik vagyunk, honlapunkon Valós arcunkat mutatjuk!

Ma István Fogadja a hívásokat, mindegy hogy egy teljes ház, iroda költöztetéséről, vagy csak egy fotel szállításáról van szó, MEGBECSÜLT Ügyfelünk lesz!


A kijárási korlátozásról szóló kormányrendelettel kapcsolatos tájékoztatás! 
2020. március 27. napján, a Miniszterelnök reggeli bejelentését követően megjelent a Magyar Közlönyben a  Kormány 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete a kijárási korlátozásról. Fontos, hogy ez korlátozás és nem tilalom!

A korlátozás a tevékenységünket és az Ön esetleges költöztetésével kapcsolatos ügyintézését SEMMILYEN MÓDON NEM BEFOLYÁSOLJA!

Sokan hívnak minket, szeretnénk mindenkit megnyugtatni írásos formában is, NINCSEN VESZÉLYBEN A KÖLTÖZTETÉSÜK. A megnövekedett igények ellenére, továbbra is a magas színvonalon, nagy empátiával és tudással végzik a feladatukat Munkatársaink, költöztető szakembereink.

Társaságunk jogi képviselőjétől a fentiekkel kapcsolatban megerősítést kaptunk, így a költöztetési tevékenységünk az ajánlott óvintézkedések betartásával továbbra is üzemel.

Fontos, hogy a szerződések teljesüljenek, és amennyire csak lehet a gazdaságunk működjön, ebben vagyunk Partnerek! 

Minden helyzetben számíthat ránk – köszönjük a napokban kapott sok pozitív visszajelzést -, ezekben a napokban különösen is fontos, hogy a piacunkon a megbízható és tisztességes, igényes szereplők közül válasszon, látogassa meg facebook oldalunkat is,  ahol a megtett intézkedéseinkről részletes tájékoztatót adunk, képekkel is illusztrálva, ügyvezetőnk levelét is olvashatja, amit már több ezren like- oltak. Innen bemásolhatja a linket: 
www.facebook.com/servitiuskoltoztetes/

s-logo

“Akciók” helyett kedvező, kiszámítható díjszabás az év minden napján Budapesten is.


Díjaink:

Két rakodó
7.800 Ft / óra (130 ft / perc)
Teherautó és két fő költöztető szakember

Három rakodó
9.000 Ft / óra (150 ft / perc)
Teherautó és három fő költöztető szakember

állandó kedvezményünk

Állandó kedvezményünk 1:
Nálunk – a legtöbb konkurensünkkel szemben – nem kell a megkezdett órákat kifizetni, csak a megkezdett perceket.
Például egy 3 óra 5 perces költöztetésért nem négy órát kell kifizetnie, hanem csak 185 perc x 130 forintot (két rakodóval számolva).
A percek számítása a kiérkezéstől kezdődik, és a munka befejezéséig tart. Egyetlen kikötésünk, hogy minimum 59 percet ki kell fizetni.

költöztetés állandó kedvezmény

Állandó kedvezményünk 2:
Nálunk a kiállási díj csak fél óra, tehát ha két főt rendel a kiállási díj nem 7.800 hanem CSAK 3.900 forint!
Nálunk a kiállási díj csak fél óra, tehát ha három főt rendel a kiállási díj nem 9.000 hanem CSAK 4.500 forint!

Vasárnap és ünnepnapokon a kiállási díjunk 5.000 forint. 

A fenti díjazás lakossági Ügyfeleink számára érvényes, vállalati ügyfeleink itt tájékozódhatnak:


Költöztetés vagy tehertaxi Budapesten?

Kilométer díj: NINCS!

Kiállási díj: A kiállási díj csak fél óra!

Emelet díj: NINCS!

Hétvégi díj:NINCS!

Éjszakai díj: NINCS!

Bútorszerelési felár: NINCS!


Ledolgozott percek + kiállási díj = fizetendő végösszeg, ilyen egyszerű Budapesten!

Ellenőrizze le, nagyon egyszerű.

1: Üsse be a kalkulátorba, hogy a Budapesten történő költöztetése Ön szerint ténylegesen mennyi időt vesz igénybe ( pl.: 130 perc)
2: A kalkulátor jobb oldalán pipálja be, hogy hány fő rakodót szeretne kérni.
3: Kattintson a számol “gombra”.

Servitius nyíl

Költöztetés Budapest Kalkulátor
Tehertaxi, bútorszállítás

Teherautót és két rakodót szeretnék.

Teherautót és két rakodót szeretnék.

Teherautót és három rakodót szeretnék.

Teherautót és három rakodót szeretnék.

Plusz költségként merülhet még fel az esetleges parkolási, eseti behajtási díjak továbbhárítása.

Ismerje meg Általános Szerződési Feltételeinket: ASZF
Ha szeretne több információt kapni a megbízható, korrekt költöztetésről… hogy ne váljon valóra rémálma: Fogyasztóvédelmi-villámmese

költöztetés budapest levél

Azért fogunk dolgozni, hogy az Ön megbecsülését is kiérdemeljük, addig is, számos valós köszönőlevelet olvashat még, csak klikkeljen ide: 

 Tisztelt Servitius Transport!

Maximálisan meg voltunk elégedve a cégük által végzett költöztetéssel.
Régen találkoztunk ilyen szolgáltatóval, ahol vidámak és jókedvűek az alkalmazottak, miközben nagyon segítőkészek és udvariasak is egyben.

A megbeszélt időpont előtt egy órával jelezték, hogy sajnos előre nem látható okok miatt nem tudnak végezni az előző címen, ezért egy későbbi időpontban tudnak jönni. Addig is folyamatos tájékoztatást kaptunk telefonon. Az előre lebeszélt időpont elhalasztása miatt grátisz plusz egy rakodót ajánlottak fel, ami nagyon jól esett. Munkatársaik gyorsan és szakszerűen pakoltak be a teherautóba mindent, majd felvezetéssel a címen villámgyorsan kirakodtak.

Az 50 nm-es lakásban több mint 80 doboz és egy tucat bútor elszállítása alig több mint három óra alatt befejeződött, olyan áron, és olyan szintű szolgáltatással, hogy ilyennel ritkán találkozik az ember. Köszönjük szépen! Bátran ajánljuk másoknak is a cégüket.

További sikereket kívánunk a vállalkozásukhoz!

Üdvözlettel: Gyovai Krisztina és Tasi Csaba 

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

05:00 - 23:00  +36/30 700 4007

05:00 - 23:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 05:00 - 23:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

E-mail: info@s-transport.hu

Amikor arra kíváncsi, hogy a boltban mennyibe kerül egy darab alma, akkor igazából azt szeretné tudni, hogy mennyibe kerül:

ez?

Servitius alma szelet

vagy ez?

Fél alma

Valószínűleg eszébe sem jut, hogy nem ennek az áráról fogják tájékoztatni:

Teljes alma

Nem nézzük le ügyfeleinket, reklámjainkban sem részösszegekkel hirdetünk.

Tanácsoljuk:

Ne bízzon meg olyan szolgáltatót, aki már az első találkozáskor félrevezeti.

Klikkeljen ide
és nézzen meg még néhány fogyasztóvédelmi “villámmesét”, inkább most egy mese, mint holnap egy rémálom…

Tudta?

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Egyre többször leszünk Budapesti költöztetéseknél csalások akaratlan szemtanúi, statisztái VIGYÁZAT – BLOGUNK LEGÚJABB BEJEGYZÉSE ELSŐSORBAN A BUDAPESTI ALBÉRLETBE KÖLTÖZŐKNEK SZÓL:

Blog bejegyzés - csalás

Budapest gyönyörű város, de sajnos már csak a nagy számok törvény miatt is igaz, hogy sok a jó, de sok a rossz szándékú ember is, amikor pedig költözködésre kerül a sor az útjaik gyakran keresztezik egymást…

Mire is gondolunk?

Vállalkozásunk évente több ezer Ügyféllel van kapcsolatban, ezek közül rengeteg megbízás budapesti költöztetésre szól, Budapesten – megint csak, mint minden nagyvárosra – igaz az, hogy az emberek sokkal nagyobb arányban “cirkulálnak” mint vidéken, hiszen sokan csak azért költöznek ide mert az iskolájuk, munkájuk időszakosan ide szólítja Őket. Budapestre költözik az egyetemista, majd megismerve “jó fej” csoporttársakat keresnek együtt egy olyan albérletet, amiben már elférnek, és megosztva a költségeket jobban kijönnek anyagilag is. Máris két újabb budapesti költöztetés nekünk. Sorolhatnánk még, hogy hányfajta variációja, oka, indítéka van annak, hogy évente ebben a nyüzsgő városban 10.000 – vel költöznek, Budapesten belül ide-oda.

Sajnos az utóbbi időben többször is szembesültünk egy fajta csalással, ami minden esetben budapesti költöztetéseinknél merült fel.

A képlet egyszerű, nem untatjuk Önöket gyorsan vázoljuk, világos lesz rögtön: 

Van egy lakás aminek az albérlője úgy dönt, hogy lelép, de előtte kaszál egy nagyot.

– Feladja hirdetésben, hogy az adott lakás kiadó Budapest x-y kerületében, olcsóbban az átlagnál, költözz gyorsan mert sokan érdeklődnek.

– Képek és minden egyéb van, hitelesnek tűnik, legalábbis átlagosnak.

– Le van egyeztetve az időpont. A lakást kínáló ott is van, kedves udvarias, van kulcsa, mindent megmutat, tudja mi hol van.. az érdeklődő már lélekben készül is a költöztetésre.

– A kiadó ad bérleti szerződést kér két havi kauciót és egy havi díjat, ez is átlagos, aláírás, fizetés, kulcsok átadása, pipa..

Bérlő megrendeli a költöztetést – remélhetőleg tőlünk:) – , majd csomagol, bejelenti a Budapesti új címét, boldog, jó áron jutott egy szép albérlethez, ami nem egyszerű manapság.. , már tényleg csak a költöztetés van hátra..

Munkatársaink adott nap érkeznek, szakszerűen elvégzik a költöztetést, Budapest minden utcáját csukott szemmel ismerik, így a költöztetés közben beszélgetve a Kedves Ügyféllel megerősítik, hogy az tényleg egy szép hely, gratulálnak..

Sajnos jön a fekete leves…,

nincs hová lepakolni, mert kiderül, hogy az előző albérlő adta ki a lakást, lehet, hogy nem csak egy Ügyfélnek – volt már, hogy ez úgy derült ki, hogy két Ügyfél is ugyanarra a budapesti címre rendelt adott nap költöztetést tőlünk, ami persze lehetne összeköltözés is,örömteli esemény, de már rutinból rákérdezett az Ügyfélszolgálatos, hogy ez rendben van -e így.. , nem volt…

A legutolsó esetben a tulajdonos rájöhetett valamire, mert már ki volt cserélve a zár és a rácson egy szám volt, a Megrendelőnket tájékoztatták, hogy csalás áldozata lett, tegyen feljelentést..

Gyomorforgató, hogy egy ember így szerzi meg mások félretett pénzét, ráadásul lehetetlen helyzetbe hozza ezzel az Ügyfelet, akinek nincsen hova költöznie.. Mi azzal próbáltunk több esetben segíteni hogy nem kértünk pénzt a költöztetésért, meghiteleztük azt, hiszünk abban, hogy az emberség a pénznél sokkal fontosabb.

Ugyanakkor ezeket a helyzeteket el lehet kerülni azzal, ha kérünk egy tulajdoni lapot, erre joguk van – egyébként már az erre adott reakció sokat elárul, talán mindent… -, nem kell szégyellősnek lenni, olyan drágák már az albérletek Budapesten, hogy igazán nem lehet szívességi szolgáltatásnak tekinteni.. Lehetnek elvárásaink.

Vigyázzanak magukra, sajnos nem olyan világot élünk amikor elég egy kézfogás.

Köszönjük szépen ha Budapesten is minket választanak a költöztetésükhöz, bizalmukat igyekszünk meghálálni.

üdvözlettel:
S – TRANSPORT CSAPATA

Scroll Up
MenüMobil hívás