Költöztetési tanácsok

román zászlónémet zászlóangol zászlómagyar zászlóAkadálymentes weboldal

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

tanácsaink költöztetéshez

Servitius tanácsainkServitius nyíl

Tanácsaink Önt segítik!

Értünk ahhoz, amit csinálunk! Ez azt jelenti, hogy első tanácsunk- talán a legfontosabb-, hogy legyen nyugodt! Megfizeti azt, hogy költöztetését rendben lebonyolítsuk! Mi pedig ezt el is végezzük, ebben bízhat!

Persze van néhány olyan feladat, amihez az Ön együttműködésére, munkájára is szükségünk van.

Tanácsaink megfogadásával pénzt és időt spórol meg!

Parkolás:

A lehetőségekhez képest érdemes mindent megtenni azért, hogy a kiérkező teherautónk a fel- és a lerakodási címen is a lehető legközelebb tudjon parkolni az épület bejáratához! Gondoljon bele, ha csak 40 méterre tudjuk a parkolást megoldani, az egy átlagos lakás, ház költöztetésénél is több kilométer pluszgyaloglást jelent munkatársainknak, ráadásul ez alatt még súly is nyomja a vállukat! Olyan helyeken – elsősorban a belvárosban- ahol a parkolást nagyon nehéz megoldani, érdemes már a költözést megelőző este vagy a költözés napján, hajnalban elkeríteni a parkolási területet, vagy autóval foglalni a helyet! Megszokott dolog, hogy a ház kukáit tolják ki a parkolási területre, és egy papírlapra is kiírják, hogy a helyet költözéshez foglalják!

Természetesen vannak olyan helyzetek is, amikor több száz méterről hordjuk az ingóságokat. Vannak olyan körülmények, amiket nem lehet kiküszöbölni, például lezárt utca. Természetesen ez utóbbit is szívesen elvégezzük, de az biztos, hogy jelentős idő és költségnövekedéssel jár.

Létszám:

Alapesetben a kétfős brigádok optimálisak, ha földszintről, családi házból, vagy emeletes, de liftes házból rendel költöztetést!

Az olyan, – általában négyemeletes épületeknél- ahol nincsen lift, javasoljuk, hogy minimum háromfős brigádot rendeljen (ha a negyedik emeletről költözik, indokolt lehet a 4 fő is)! Ilyen esetekben a dobozokat, zsákokat nem egyenként, hanem láncban hordják fel munkatársaink, ez akár 50% időmegtakarítást jelent!Könnyen belátható, hogy a plusz egy-két fő órabére mellett is pénzt és időt spórol meg!

Csomagolás:

Kérjük, hogy a lehetőségekhez képest ügyeljen a dobozok, zsákok megfelelő minőségére.

Vannak olyan vékony szemetes zsákok, amik valójában alkalmatlanok a ruhák szállítására, kiszakadnak, szétrepednek. Ha csak ilyet tudott beszerezni, kérjük, hogy azokat ne terhelje túl!
A dobozoknak nem kell egységesnek lenniük, sokan a boltból, zöldségesből szerzik be őket, ami még környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve sem rossz megoldás!

Kérjük, figyeljen arra, hogy a dobozok alja „stabil” legyen, a szállítás alatt ne tudjon könnyen kiszakadni, a dobozokat ne terhelje túl!

A dobozokat, ha lehetséges, úgy pakolja meg, hogy azokból ingóságai ne lógjanak ki, vagyis a dobozok zárhatóak, egymásra rakodhatóak legyenek, köszönjük!

A törékeny ingóságokat tartalmazó dobozokat jelölje meg, ha lehetséges, az oldalán egy piros X-el.

Ne feledje, ha valamilyen csomagolóanyagban, dobozban hiányt szenved, mi szívesen kiszállítjuk azokat a költözés előtti időszakban, önköltségi áron!

 

Végezetül ne hagyjuk magunkat illúziók között, egy teljes lakás elköltöztetése azon kívül, hogy kemény fizikai munka, számos előre nem látható, a helyszínen felmerülő problémával járhatEzek megoldásánál azonban bizton számíthat udvarias és készséges munkatársainban!

További kérdéseivel kérjük, bizalommal forduljon hozzánk:

Telefonszám: 06 / 30 700 4007

E-mail: info@s-transport.hu

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 20:00  +36/30 700 4007

07:00 - 20:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 20:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

E-mail: info@s-transport.hu

Tudta?

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Scroll Up
MenüMobil hívás