Teherautóink

román zászlónémet zászlóangol zászlómagyar zászlóAkadálymentes weboldal

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

CÉGÜNK TEHERAUTÓ PARKJA ÚJABB, MODERN, A KÖLTÖZTETÉSEKHEZ IDEÁLIS TEHERAUTÓVAL BŐVÜLT!

Servitius teherautóink MANServitius nyíl

Költöztetés MAN teherautó

Másik nagy kedvencünk a MAN! A z 5 ( 350 ft/ km) –  7.5 (350/km) – 12 ( 450 ft/ km) tonnás MAN teherautók nem igazán alkalmasak/ajánlottak városon belüli költözésre. Számos esetben nehéz , vagy egyenesen képtelenség velük a parkolás. A költöztetést ráadásul jelentősen megdrágítják a különböző behajtási engedélyek és egyéb többletköltségek. Utóbbiak miatt városon belüli és agglomerációs költözés esetén ajánlatosabb és gazdaságosabb az egy kategóriával kisebb, de nagy rakterű teherautó használata. Az esetek 90% -ban azokkal is egy körrel tudjuk teljesíteni a költöztetést, de a maradék 10% költözést is költségkímélőbb és praktikusabb két körrel levezényelni.

Milyen típusú költöztetés alkalmával ajánlottak a MAN-ok?

Elsősorban céges partnereink számára országon belül telephelyek közötti raklapos árú ”költöztetésénél”, szállításánál már csak a súly miatt is a MAN a megfelelő választás.

Nagyobb nemzetközi költözésnél, könnyen belátható, hogy például Angliába való költözés alkalmával nem érdemes kétszer fordulni..

Nagyobb vidéki költözésnél ugyanaz a helyzet mint külföldre történő költöztetés alkalmával, nem érdemes kétszer fordulni.

Javasoljuk, hogy a döntést bízza szakértő ügyfélszolgálatunkra, kiválasztott munkatársainkat kizárólag sok- sok költözés gyakorlati tapasztalatával „ültetjük” át az irodai székbe, bízhat tanácsaikban!

Servitius teherautóink Toyota
Servitius nyíl

Költöztetés Toyota teherautó

A kaposvári Toyota Koto Autóház és cégünk között sikeres üzlet jött létre, így egy újabb nagyrakterű Toyota Dyna 150 típusú teherautó büszke tulajdonosa lett költőztető vállalkozásunk.

A Toyota Dyna valóban ideális választás, ha költöztetésre kerül sor! Kategóriáján belül -3,5 t. – a legnagyobb raktérrel szerelhető fel, így kedves ügyfeleinknek még nagyobb költöztetés alkalmával sem kell külön behajtási engedélyt kiváltani, ami nyilván költségmegtakarítás is. Az utasfülkéjének mérete, valamint az ideális tengelytáv lehetőséget ad arra, hogy a költöztetést ne akadályozzák a szűk utcák, parkolóhelyek. A Dynák megbízhatósága is verhetetlennek bizonyul, 100.000 kilométer után is -ami jó pár teljesített szállítást, költöztetést jelent már – még csak azt lehet rájuk mondani, hogy „bejáratósak”!

Környezetbarát motorral rendelkeznek, csendesek, ha odafigyelnek rá, a szervizköltség 5 éves távlatban talán a legalacsonyabb.. Mindezen érvek miatt az S-Transport újabb teherautó beszerzései ezen a kategórián belül csak Toyota Dynákra irányulnak. Az Ön költöztetése is megbízható teherautóval fog történni!

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 17:00  +36/30 700 4007

07:00 - 17:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk. Értünk a szakmánkhoz, akkor is segítünk tanácsainkkal, ha végül nem minket választ.
Költöztetés - vigyázzunk gymásra!
Csapatunk egy részének márciusi üzenete, egy iskola költöztetésre indulás előtt. Az üzenet aktuális marad a járvány után is!

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 17:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

* 6 órán belül választ kap!

Tudta?

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Dr. Kemény Dénes köszönőlevele:

dr. Kemény Dénes köszönőlevele

Call Now Button
Menü