Blog

MEGBÍZHATÓ KÖLTÖZTETÉS. MI A TITKA?

Amikor szolgáltatót keresünk az egyik legfontosabb szempont – legalábbis annak kellene lennie – a megbízhatóság. Így van ez akkor is amikor költöztető céget kell megbíznunk.
Vannak tévutak.

A költöztetés nem olyan mint például egy új hűtő vásárlása, amit hosszútávra veszünk. A költöztetés inkább a szükséges rossz kategória, amin jó lenne a leggyorsabban és a legolcsóbban átesni.

Ugyanakkor nagyon nehéz a megbízhatóságra garanciát kapni egy szolgáltatás esetén, hiszen ígérni sok mindent lehet előzetesen, ahogyan az olcsóságot úgy a megbízhatóságot is lehet hirdetni egy költöztető vállalkozás honlapján, leírni ezt a szót viszonylag egyszerű művelet.

Költöztetés ASZF

Tovább olvasom

MI KELL EGY JÓL MŰKÖDŐ KÖLTÖZTETŐ CÉGHEZ?

A költöztetés egy szakma, magas szintű művelése pedig sok kihívást tartogat, így nem is a legegyszerűbbek közé tartozik.

Gyakran találkozunk mi szakmabeliek azzal a megjegyzéssel, hogy rakodni mindenki tud, hiszen mindenki szokott szatyrot, sporttáskát cipelni… Végül is mindegy, hogy az ember egy költöztető dobozt cipel vagy az utóbbiakat.
Az állítás igaz is lehet.

Ugyanakkor az, hogy egy költöztetés alkalmával A pontból B pontba az értékek biztonságban, sérülésmentesen, határidőre jussanak el, már nem tartozik az egyszerű feladatok közé, nem velünk született tudás, de mint minden szakma tanulható, ha valakinek van hozzá érzéke, ügyessége.

Tehát költöztetni nem egyszerű.

Költöztető csapat

Tovább olvasom

MIÉRT FONTOS A ZSUGORFÓLIA, HA KÖLTÖZTETÉSRE KERÜL A SOR?

A zsugorfólia – más néven stretch fólia – szerepe fontos a költöztetés alkalmával.

Egy Önmagára igényes, tisztességes költöztető cég vállalja a felelősséget, ha egyértelműen a saját hibájából keletkezik kár a szállítmányban, természetesen a biztonságos szállítás alapfeltételeinek meg kell valósulnia.

A bútoroknak a valóságban nem rendeltetésszerű használata az, amit a költöztetés során át kell “élnie” egy – egy ilyen ingóságnak. Gondoljon bele, hogy amikor megvásárolta Őket milyen módon voltak csomagolva védve..

Fontos ugyanakkor, hogy a lehető legkevesebb anyagot használjuk fel a költöztetés alkalmával is, ez a környezettudatosság ma már mindenhol jelen kell legyen, legalábbis mi ezt valljuk.

Servitius zsugorfólia, csomagolás

Tovább olvasom

ÉRDEMES IDŐBEN LEFOGLALNI A KÖLTÖZTETŐKET IS, HOGY VÉGÜL NE KÉNYSZERÜLJÖN A ''HIÉNÁK SZOLGÁLATÁRA'' !

Az utóbbi években miközben szinte minden csatornán azt lehetett hallani, hogy újra sok lakás épül, beindult az építőipar, mi nem igazán éreztük ennek a dinamikáját a költöztető piacon.

Sőt 2017 – ben a költözések száma csökkent mint Budapesten, mint vidéken 2016 – hoz képest, nem izgultunk, tudtuk, hogy ez csak vihar előtti csend..

Az új házak, lakások még nem készültek el, az albérlet árak drasztikus növekedése miatt az albérlők ha találtak egy elfogadható árú lakást, próbálták az indokolt költözéseket is halasztani, és egyre többen próbálták, próbálják az albérletet kiváltani lakáshitellel, saját tulajdonú lakással, aminek a kiforrása időigényes.

Foglalási naptár

Tovább olvasom

Servitius levél

Azért fogunk dolgozni, hogy az Ön megbecsülését is kiérdemeljük, addig is, számos valós köszönőlevelet olvashat még, csak klikkeljen ide: Servitius navigáció

 Tisztelt Servitius Transport!

Maximálisan meg voltunk elégedve a cégük által végzett költöztetéssel.
Régen találkoztunk ilyen szolgáltatóval, ahol vidámak és jókedvűek az alkalmazottak, miközben nagyon segítőkészek és udvariasak is egyben.

A megbeszélt időpont előtt egy órával jelezték, hogy sajnos előre nem látható okok miatt nem tudnak végezni az előző címen, ezért egy későbbi időpontban tudnak jönni. Addig is folyamatos tájékoztatást kaptunk telefonon. Az előre lebeszélt időpont elhalasztása miatt grátisz plusz egy rakodót ajánlottak fel, ami nagyon jól esett. Munkatársaik gyorsan és szakszerűen pakoltak be a teherautóba mindent, majd felvezetéssel a címen villámgyorsan kirakodtak.

Az 50 nm-es lakásban több mint 80 doboz és egy tucat bútor elszállítása alig több mint három óra alatt befejeződött, olyan áron, és olyan szintű szolgáltatással, hogy ilyennel ritkán találkozik az ember. Köszönjük szépen! Bátran ajánljuk másoknak is a cégüket.

További sikereket kívánunk a vállalkozásukhoz!

Üdvözlettel: Gyovai Krisztina és Tasi Csaba 

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

05:00 - 23:00  +36/30 700 4007

05:00 - 23:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 05:00 - 23:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

E-mail: info@s-transport.hu

Amikor arra kíváncsi, hogy a boltban mennyibe kerül egy darab alma, akkor igazából azt szeretné tudni, hogy mennyibe kerül:

ez?

Servitius alma szelet

vagy ez?

Fél alma

Valószínűleg eszébe sem jut, hogy nem ennek az áráról fogják tájékoztatni:

Teljes alma

Nem nézzük le ügyfeleinket, reklámjainkban sem részösszegekkel hirdetünk.

Tanácsoljuk:

Ne bízzon meg olyan szolgáltatót, aki már az első találkozáskor félrevezeti.

Klikkeljen ide
és nézzen meg még néhány fogyasztóvédelmi “villámmesét”, inkább most egy mese, mint holnap egy rémálom…

Tudta?

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Scroll Up
MenüMobil hívás