Irodaköltöztetés

 

Irodaöltöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában.  Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi. Ár-érték arányunk kimagasló, már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát bár ármásokra hagyjuk, addig is;
Költöztető vállalkozásunk jó hírét sok ezer visszatérő Ügyfelünk erősíti, köszönjük: néhány elismerésünk.  

német zászlóangol zászlómagyar zászló

irodaköltöztetés?

Tudásból Valódi minőség született. Irodaköltöztetés Mesterektől.

 

Servitius nyíl

Köszönjük szépen, hogy érdeklődik irántunk.

Először is egy megnyugtató kijelentés:

Egy irodaköltöztetés nem egyszerű feladat, de egy tapasztalt költöztetésre szakosodott cégnek nem is lehet nagy kihívás a megfelelő előkészületek után.

Én inkább az elvi alapjainkat tisztáznám, ami fontosabb mint gondolná, aminek a következtében a megbízás minden szituációjában érezheti, hogy fontos nekünk. Érezheti, hogy nem csak egy pénzautomata, ahogy mi sem munkagépek, eszközök vagyunk, hanem igazi Partnerek.

Mi lassan 14 éve megálmodtunk elméletben egy vállalkozást, ami emberarcú marad, amiben a vezetők soha nem felejtik el, hogy végső soron minden Munkatársunkat, Megbízónkat összeköt valami nagyon erős kapocs velünk, mindnyájan emberek vagyunk.Nem lehet otthon hagyni az erkölcseinket, ha fontos a mi és családjaink élete, akkor fontos az Öné is.

Az elmélet azóta a mindennapjaink részévé vált, kinőtte magát, és ma már bőséges termést hoz, minden Ügyfelünk érezheti, hogy átlag feletti szolgáltatást nyújtunk, mindegy, hogy egy fotelt vagy egy teljes irodát, irodaházat, raktárat költöztetünk.

Nekünk nem kell győzködnünk, ígérgetnünk, olvasson el pár hiteles köszönőlevelet iroda költöztetések után, büszkén adom a nevemet és arcomat ahhoz a kijelentéshez, hogy az elvégzett sok ezer vállalati megbízás – iroda költöztetés, szállítás – után egyszer sem kaptunk panaszt a munkánkra, a felmerülő problémákat mindig megoldottuk legjobb tudásunk szerint, ami elég is. Természetesen utóbbi érvényesüléséhez az Ön Partneri hozzállása is elengedhetetlen.

Borza István Rudolf - igazgató/ tulajdonos - borzaistvan@servitius.hu

 

 

 

 

 

 

 

Vállalati és szervezeti ügyfeleinknek szívesen adunk egy felmérés után egyedi, egyösszegű és fix árajánlatot, figyelembe véve a költöztetés körülményeit, a Partnerünk igényeit és a feladat nagyságát.

Amennyiben nincs szüksége fix ajánlatra, vagy a feladat elvégzése sürgős, Ön is rendelhet rezsidíjas rendszerben.

Árainkat itt találja:

kiállási díjunk nettó egy munkaóra. 

Irodaköltöztetés két rakodóval Teherautó és két rakodó nettó 16.000 ft / óra

Irodaköltöztetés három rakodóval Teherautó és három rakodó nettó 18.000 ft / óra

Gyakori kérés, vállalati Ügyfeleinknél, hogy emelőhátfalas teherautót biztosítsunk, ennek a díja két fős személyzettel nettó: 30.000 forint/ óra.  

Plusz költség még a kiállási díj, ami egy munkaóra, valamint az esetlegesen felmerülő parkolási és bahajtási költségeket is továbbhárítjuk.

A teljesítési időt a kiérkezéstől  a 10 kerületi telephelyünkre történő visszaérkezésig számoljuk, ezt úgy kapjuk meg, hogy a teljesítés befejezési időpontjára rászámolunk 40 percet.

Minden megkezdett órát egésznek számítunk.

Telefonon elérhető munkatársaink szívesen segítenek!

Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!
Telefonszám: 06 / 30 700 4007
E-mail: info@s-transport.hu

Érdekli az ügyfeleink véleménye?


7 érv mellettünk, és 13 gyakori kérdés amire szakmai választ adunk:

7 érv mellettünk, és 13 gyakori kérdés, amire szakmai választ adunk, segítve költöztetését.

Call Now Button
Menü