Irodaköltöztetés

 

Irodaöltöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában.  Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi. Ár-érték arányunk kimagasló, már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát bár ármásokra hagyjuk, addig is;
Költöztető vállalkozásunk jó hírét sok ezer visszatérő Ügyfelünk erősíti, köszönjük: néhány elismerésünk.  

német zászlóangol zászlómagyar zászló

irodaköltöztetés?

Tudásból Valódi minőség született. Irodaköltöztetés Mesterektől.

 

Servitius nyíl

Köszönjük szépen, hogy érdeklődik irántunk.

Először is egy megnyugtató kijelentés:

Egy irodaköltöztetés nem egyszerű feladat, de egy tapasztalt költöztetésre szakosodott cégnek nem is lehet nagy kihívás a megfelelő előkészületek után.

Én inkább az elvi alapjainkat tisztáznám, ami fontosabb mint gondolná, aminek a következtében a megbízás minden szituációjában érezheti, hogy fontos nekünk. Érezheti, hogy nem csak egy pénzautomata, ahogy mi sem munkagépek, eszközök vagyunk, hanem igazi partnerek.

Végül az elveinknek köszönhetően, tudni fogja, hogy jó döntést hozott. Amennyiben megbízták azzal, hogy találja meg a megfelelő költöztető vállalkozást az irodájuk elköltöztetéséhez, nem kell szégyenkeznie, hanem büszke lehet a döntésére.

Mi lassan 11 éve megálmodtunk elméletben egy vállalkozást, ami emberarcú marad, amiben a vezetők soha nem felejtik el, hogy végső soron minden Munkatársunkat, Megbízónkat összeköt valami nagyon erős kapocs velünk, mindnyájan emberek vagyunk.Nem lehet otthon hagyni az erkölcseinket, ha fontos a mi és családjaink élete, akkor fontos az Öné is.

Az elmélet azóta a mindennapjaink részévé vált, kinőtte magát, és ma már bőséges termést hoz, minden Ügyfelünk érezheti, hogy átlag feletti szolgáltatást nyújtunk, mindegy, hogy egy fotelt vagy egy teljes irodát, irodaházat költöztetünk.

Nekünk nem kell győzködnünk, ígérgetnünk, olvasson el pár hiteles köszönőlevelet iroda költöztetések után, büszkén adom a nevemet és arcomat ahhoz a kijelentéshez, hogy az elvégzett sok ezer vállalati megbízás – iroda költöztetés, szállítás – után egyszer sem kaptunk panaszt a munkánkra, a felmerülő problémákat mindig megoldottuk legjobb tudásunk szerint, ami elég is.

Borza István Rudolf - igazgató/ tulajdonos - borzaistvan@servitius.hu

 

 

 

 

 

 

 

Vállalati és szervezeti ügyfeleinknek szívesen adunk egy felmérés után egyedi, egyösszegű és fix árajánlatot, figyelembe véve a költöztetés körülményeit, a Partnerünk igényeit és a feladat nagyságát.

Töltse ki a következő űrlapot, Szakemberünk, hamarosan felveszi Önnel egy kapcsolatot, és egyeztet időpontot a felmérésre, ami díjtalan és kötelezettségmentes.

  A felmérés helyszíne:

  Az ingatlan nagysága:

  A költözés várható dátuma:

  Ellenőrző kérdés:

  Amennyiben nincs szüksége fix ajánlatra, vagy a feladat elvégzése sürgős, Ön is rendelhet rezsidíjas rendszerben.

  Árainkat itt találja:

  kiállási díjunk nettó 12.000 forint

  Irodaköltöztetés két rakodóval Teherautó és két rakodó nettó 12.000 ft / óra

  Irodaköltöztetés három rakodóval Teherautó és három rakodó nettó 14.000 ft / óra

  Ennél nagyobb létszámot igénylő, vagy vidéki címeket érintő feladatok esetén mindenképpen érdemes személyes felmérést kérni, vagy legalábbis telefonon egyeztetni.

  Telefonon elérhető munkatársaink szívesen segítenek!

  Kérdése van?
  Keressen minket bizalommal!
  Telefonszám: 06 / 30 700 4007
  E-mail: info@s-transport.hu

  Érdekli az ügyfeleink véleménye?


  7 érv mellettünk, és 13 gyakori kérdés amire szakmai választ adunk:

  7 érv mellettünk, és 13 gyakori kérdés, amire szakmai választ adunk, segítve költöztetését.

  Call Now Button
  Menü