Fogyasztóvédelmi villámmesék

fogyasztóvédelmi villámmesék

Ön melyiket választaná?

Almák
„Olcsó” alma

Almák
Alma

Manapság egy „szép” honlapot könnyebb fenntartani, mint régen egy kirakatot, így a megtévesztés is csúcsra járhat..

Ne járjon így:

Almák

Tanácsoljuk, ragaszkodjon ahhoz, hogy a megbízott cég írásban is visszaigazolja a megrendelését, kérje, hogy írják bele a megbízást teljesítő cég valódi nevét, adószámát, legalább egy felelős személyét.
Egy korrekt cég ezt szívesen megteszi, hiszen nekünk is fontos a piac tisztasága.

Nézze meg a főoldalunkat, ahol bemutatkozunk, valódi képek néhány Munkatársunkról és a cég vezetőjéröl is, nem rejtőzünk a honlapunk mögé, büszkén adjuk nevünket és arcunkat a cégünkhöz: Főoldal

 

 

Egy termék, például egy monitor tulajdonságait, árát valóban össze lehet hasonlítani:

Monitor

Ez egy olcsóbb T10-es monitor 99.ft

Monitor
Ez egy drágább T10-es monitor 100.ft

Egy szolgáltatást nem lehet összehasonlítani, ezért ezt tiltja is a gazdasági versenyhivatal. Vegyünk egy példát, egy szolgáltató 1.000 forinttal „olcsóbban” hirdeti magát, mint a másik, de olyan munkatársak dolgoznak a helyszínen, akik tapintatlanok, sokszor agresszívek, és lassúak. Az ezer forinttal drágább cég munkatársai meg vannak fizetve, válogatott szakemberek, akikkel öröm dolgozni, és fele annyi idő alatt végeznek.., így már a fizetendő végösszeg is kevesebb, miközben jobb minőséget kap a Kedves ügyfél.

Bár ismerve a piacunkat bátran kimerjük jelenteni, hogy az egyik legjobb ár/ érték arányban dolgozó költöztető vállalkozás vagyunk, soha nem írnánk magunkról ilyeneket: Legolcsóbb, legjobb, legnagyobb…

Tanácsoljuk, kerülje azokat a szolgáltatókat,akik képessége addig terjed, hogy a leg – képzőket ragasztja magára, egy igazi szolgáltató azon dolgozik, hogy napról napra jobb legyen, tanulva a hibákból, vállalva a hibák következményeit is.

Almák diagramm

 

 

Kérjen árajánlatot tőlünk itt: Ajánlatkérés

Lassú, vagy Gyors munka?

Gyors munka

A gyors munka, végül sokba kerülhet…

Lassú munka

A lassú munkáért miért is fizetne?

Egy igazi szolgáltató cég Csapattagjai nem úgy bánnak a bútoraival, mintha szénásszekeret raknának, nem rohannak, mert nem maratonfutók, de nem is visszafelé dolgoznak..Egy igazi szolgáltató szakszerű, folyamatos, megfelelő tempójú munkavégzéssel teljesíti a feladatot.

Üdvözöljük az S- Transport világában!

Servitius szakszerű munkavégzés

Nézze meg a gyakori kérdésekre adott válaszainkat itt: Gyakori kérdések

Call Now Button
Menü