Fogyasztóvédelmi villámmesék

fogyasztóvédelmi villámmesék

Ön melyiket választaná?

Almák

Olcsó alma                                                                                     Alma

Manapság egy “szép” honlapot könnyebb fenntartani, mint régen egy kirakatot, így a megtévesztés is csúcsra járhat..

Ne járjon így:

Almák

Tanácsoljuk, ragaszkodjon ahhoz, hogy a megbízott cég írásban is visszaigazolja a megrendelését, kérje, hogy írják bele a megbízást teljesítő cég valódi nevét, adószámát, legalább egy felelős személyét.
Egy korrekt cég ezt szívesen megteszi, hiszen nekünk is fontos a piac tisztasága.

 

Egy termék, például egy monitor tulajdonságait, árát valóban össze lehet hasonlítani:
Monitor

Monitor

 

 

 

 

 

 

 

Ez egy olcsó T10-es monitor 99.ft                                                                                    Ez egy drága T10-es monitor 100.ft

 

Egy szolgáltatást nem lehet összehasonlítani, ezért ezt tiltja is a gazdasági versenyhivatal. Vegyünk egy példát, egy szolgáltató 1.000 forinttal “olcsóbban” hirdeti magát, mint a másik, de olyan munkatársak dolgoznak a helyszínen, akik tapintatlanok, sokszor agresszívek, és lassúak. Az ezer forinttal drágább cég munkatársai meg vannak fizetve, válogatott szakemberek, akikkel öröm dolgozni, és fele annyi idő alatt végeznek.., így már a fizetendő végösszeg is kevesebb, miközben jobb minőséget kap a Kedves ügyfél.

Bár ismerve a piacunkat bátran kimerjük jelenteni, hogy az egyik legjobb ár/ érték arányban dolgozó költöztető vállalkozás vagyunk, soha nem írnánk magunkról ilyeneket: Legolcsóbb, legjobb, legnagyobb…

Tanácsoljuk, kerülje azokat a szolgáltatókat,akik képessége addig terjed, hogy a leg – képzőket ragasztja magára, egy igazi szolgáltató azon dolgozik, hogy napról napra jobb legyen, tanulva a hibákból, vállalva a hibák következményeit is.

Almák diagramm

Lassú, vagy Gyors munka?

Gyors munka

A gyors munka, végül sokba kerülhet…

Lassú munka

A lassú munkáért miért is fizetne?

Egy igazi szolgáltató cég Csapattagjai nem úgy bánnak a bútoraival, mintha szénásszekeret raknának, nem rohannak, mert nem maratonfutók, de nem is visszafelé dolgoznak..Egy igazi szolgáltató szakszerű, folyamatos, megfelelő tempójú munkavégzéssel teljesíti a feladatot.

Üdvözöljük az S- Transport világában!

Servitius szakszerű munkavégzés

Scroll Up