Nemzetközi költöztetés

román zászlónémet zászlóangol zászlómagyar zászlóAkadálymentes weboldal

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

nemzetközi költöztetés

Servitius Nemzetközi költöztetés
Servitius nyíl

Költöztetés! Határok nélkül!

Cégünk nemzetközi-elsősorban európai- költöztetést is vállal, minden esetben kedvező, egyedi és fix díjat kalkulál Önnek a szolgálatban lévő munkatársunk, hívjon, vagy írjon Nekünk!

Telefonszám: 06 / 30 700 4007

E-mail: info@s-transport.hu

Servitius információ

Nemzetközi költöztetés egyedi szabályai:

Egy nemzetközi költöztetés sok esetben sokkal komplexebb feladat, mint egy belföldi teljesítés.

Nemzetközi költöztetésnél a teljesítési határidő minden esetben három munkanap, ha az unión belül teljesítünk. Ez azt jelenti, hogy a felpakolást követő három munkanapon belül vállaljuk a teljesítést.

Tehát nemzetközi költözésnél a legritkább esetben érkezik meg a célcímre a felrakás napján a szállítmány, ezzel előre tervezni szükséges. Utóbbinak oka lehet a nagy távolság, a határnál esetlegesen felmerülő problémák, illetve felmerülő és megoldandó műszaki probléma is gondot okozhat.

Unión kívüli nemzetközi költöztetésnél a paraméterek pontos ismerete után csak becsült érkezési intervallumot tudunk meghatározni, például Budapest – USA várható érkezés a feladás napját követő egy hónap.

Fontos tudni, hogy a szállítmány súlyát az Ügyfélnek kell meghatároznia, az alap ajánlatainkban 1.8 tonna raksúly szerepel, ha ennél a szállítmány súlya nagyobb egyedi ajánlatot tudunk meghatározni a szállítmány súlyának pontos ismeretében.

A súlymérés kellemetlen része a nemzetközi költöztetésnek, de elengedhetetlen, mert gyakori eset, főleg a határoknál a súlymérés, emiatt pedig komoly bírságokat szabhatnak ki a szállítmányozóra. Utóbbit a szállítmányozó cégek a feladó Ügyfélre terhelik. Ennek oka, hogy a szállítmányozó nem tudja meghatározni a szakma sajátossága miatt – nem egységsúlyú árút szállítunk – , hogy milyen raksúly kerül a teherautóra. Amennyiben igényli mázsamérleget tudunk kölcsönözni a szállítmány súlyának meghatározásához.

Fontos tudni, hogy a szállítmányozó nem tudja egyenként ellenőrizni a csomagok tartalmát, így azok tartalmáért Feladó felel. A tartalma nem lehet gyúlékony anyag, robbanószer, alkohol és kábítószer, jövedéki adózás alá eső anyagok, áruk, fegyver, készpénz.

Nemzetközi költözésnél minimum 50% előleget kérhetünk be, nem állandó szerződött partnereinknek a lerakodás megkezdése előtt kell megfizetnie a fennmaradó összeget készpénzben!

Egy nemzetközi költöztetésnél számos nehézség adódhat, de ígérjük, hogy gond esetén egyezettünk, tájékoztatjuk, Partnerként kezeljük, csak arra kérjük ezt Ön is viszonozza. Olyan nálunk még soha nem történt, hogy a szállítmány nem érkezett a célcímre, számíthat ránk!

Tudta?

 

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 17:00  +36/30 700 4007

07:00 - 17:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk. Értünk a szakmánkhoz, akkor is segítünk tanácsainkkal, ha végül nem minket választ.
Költöztetés - vigyázzunk gymásra!
Csapatunk egy részének márciusi üzenete, egy iskola költöztetésre indulás előtt. Az üzenet aktuális marad a járvány után is!

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 17:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

* 6 órán belül választ kap!

Call Now Button
Menü