Munkafelmérés

román zászlónémet zászlóangol zászlómagyar zászlóAkadálymentes weboldal

KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában. KEDVEZŐ DÍJAK! Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét…, de amikor egy költöztető cégre bízza az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

munkafelmérés

Servitius Munkafelmérés díjtalanul
Servitius nyíl

Munkafelmérés, akár díjtalanul!

Nagyobb lakossági és vállalati költöztetéseknél, amikor feltételezhetően több fordulóra vagy nagy létszámra van szükség, egy hozzáértő munkatársunk – előzetesen egyeztetett időpontban – szívesen kimegy a munkahelyszínre.

Szolgáltatásunk díj- és kötelezettségmentes!

Munkatársunk ilyenkor a helyszínen elvégzi a felmérést, majd javaslatokat tesz az optimális munkamenetre, létszámra.

Indokolt még a felmérés, ha a csomagolást is mi végezzük el, ilyen esetben látatlanul nehéz meghatározni az optimális létszámot és csomagolóanyag mennyiséget!

Díjtalan lehet a felmérés, ha az ügyfélszolgálatunkkal folytatott egyeztetés során munkatársunktól erre ígéretet kap. Utóbbi akkor fordul elő, ha az egyeztetés során munkatársunk úgy értékeli, hogy a vázolt speciális körülmények miatt ez indokolt!

A fenti indokolt eseteket leszámítva is szívesen adunk helyszíni tanácsadást, de fenntartjuk a jogot, hogy annak önköltségét áthárítsuk megrendelőnkre.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse fel az ügyfélszolgálatunkat:

Telefonszám: 06 / 30 700 4007

E-mail:info@s-transport.hu

Servitius információ

Tudta?

 

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 17:00  +36/30 700 4007

07:00 - 17:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk. Értünk a szakmánkhoz, akkor is segítünk tanácsainkkal, ha végül nem minket választ.
Költöztetés - vigyázzunk gymásra!
Csapatunk egy részének márciusi üzenete, egy iskola költöztetésre indulás előtt. Az üzenet aktuális marad a járvány után is!

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 17:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

* 6 órán belül választ kap!

Érdekli az ügyfeleink véleménye?
Call Now Button
Menü