Azonnali költöztetés, megoldható ha SOS helyzetbe kerül?

A költöztetés szakma alap esetben olyan mint a többi szakmunkát igénylő feladat, ahol előjegyzés alapján dolgozunk. A legtöbb esetben elutasításba fog ütközni, ha felhív egy költöztető céget és azt kéri, ha lehet azonnal költöztessék el, – de nem nálunk-. Úgy járhat, mintha felhívna egy festő vállalkozót, és azt a kérést fogalmazza meg, ma este már „réz barna” falakat szeretne az eddigi kék helyett, valószínű erre a a szakember válasza az lesz, hogy talán a következő hónap tizedikén ki tud menni és felméri a helyszínt…

Az előjegyzés érthető a költöztetők között is, hiszen az adott napra az adott létszámot be kell hívni. Kevés olyan vállalkozás van, akinek állandó napi beosztása van, olyan Munkatársakkal, akik arra is várnak, hogy ha Ön bajba kerül, akkor segíteni tudjanak mégpedig SOS. Hiszen mi van akkor, ha egy ilyen eset sincsen adott napon, akkor a vállalkozó nagy veszteséget szenved el, hiszen a Munkatársainak ki kell fizetnie a díját a várakozásra is, természetesen senkitől nem lehet ezt szívességi alapon elvárni.

Értem, de mi van akkor ha tényleg SOS költöztetésre van szükségem, nem találhatok úgy költöztetőt, mint mondjuk autómentőt, vagy zárszervizest…, ez nem megoldható?

Nálunk lehetséges, akár adott napon órákon belül megérkeznek a Munkatársaink, évente több száz olyan helyzetet oldunk meg, amikor, vagy nem érkezett ki az eredetileg megbízott cég, vagy akár reggel még nem úgy kelt fel a kedves Ügyfelünk, hogy ma költözni „fogok”, vagy ma elromlik a hűtőszekrényem, amit le kell cserélni azonnal.. Az élet néha váratlan helyzeteket teremt, amik megoldásában mi mindig Partnerek vagyunk. Ezt a szervezettségünkkel, és a nagy kapacitásunkkal oldjuk meg. A beérkező kérést fuvarszervezőnk regisztrálja, a cégen belül egyezett és 10- 15 percen belül vissza is jelez, hogy mennyi időn belül tudjuk megoldani a kiszállást. Én a cikk írója kifejezetten szeretem az ilyen feladatokat, dolgom ezekre megoldást találni a cégen belül. Ne értsenek félre nem annak örülök, hogy valaki bajba került, hanem annak, hogy a már sokszor csüggedten – esetleg már a huszadik elutasító hívás után hitetlenül  – hív minket, és nekem sikerül megszerveznem a költöztetést gyakorlatilag napon belül, azonnal. Ez jó érzéssel tölt el, mert erősíti azt a tudatot, hogy mi nem csak egy szakmunkás Csapat vagyunk, hanem egy kicsit „mentők” is:),olyanok akik kimentik a bajba jutott embereket.

Miért írják ki sokan, hogy akár azonnal is költöztetnek, ha aztán gyakorlatilag „kinevetnek” amikor egy ilyen kéréssel fordulunk hozzájuk?

Ezt nem tudom magam sem, illetve természetesen a válasz egyszerű, marketing szempontból nem hangzik rosszul, komoly jól szervezett cég képét festheti, illetve adott esetben a vállalkozónak is jól jöhet, ha egy kiesett megrendelés helyett így is bejön egy költöztetés.

Ezek ugyanúgy csábító mondatok, mint amikor valaki azt írja, költöztetés 3.000 forinttól, ezért az összegért maximum leírják Önnek szép betűkkel, hogy  esetleg azt a szót írják le Önnek ekkora összegért, hogy „KÖLTÖZTETÉS”, amit kirakhat a ház parafatáblájára, figyelemfelhívásként….

Az azonnali költöztetés sokba fog kerülni?
A mi sok éves szakmai tapasztalatunk alapján a válasz az, hogy sokba is kerülhet, ha „sokkban” dönt.. Ne azzal hívjon fel egy vállalkozót, hogy SOS költöztetésre lenne szüksége és akármennyit fizet csak legyen túl rajta… Nem tudhatja ki van a vonal túloldalán, még akkor is jó esélye van arra, hogy egy ilyen helyzetet kihasználnak, ha nem teszi ki magára a céltáblát. Azt tanácsoljuk, hogy higgadtan hívja fel a szolgáltatót, ha felveszik a telefont – ami már fél siker – mondja el a helyzetét, kérdezze meg, tudnak- e segíteni rajta, ha a válasz igen, kérdezze meg a díjakat, és kérje meg azt is, hogy – mivel egy sos helyzetben nyilván nincsen ideje e-mail váltásokra – a vállalkozó legyen kedves és küldje el sms- ben a díjakat, hogy írásban is meglegyen. Amennyiben erre az a válasz, kb. hogy: „ Ön kér segítséget és még Ön követelőzik”, akkor köszönje meg és tegye le a telefont. Nem éri meg kiszolgáltatnia magát, csak azért mert bajba került, Ön egy ÜGYFÉL, akinek jár a megfelelő kiszolgálás, a professzionális költöztetés.

A fentiek mellett azt is meg kell jegyezni, hogy számos teljesen korrekt, becsületes konkurensünk van, akik felárat számolnak egy ilyen helyzetben és ez adott esetben érthető is. Hirtelen kell behívni például Munkatársakat, akiknek a vállalkozó is nagyobb óradíjat fizet a megszokottnál..stb. Azonban egy ilyen tényezőt nyugodtan elmondhat a vállalkozó, hiszen ez egy korrekt ajánlat, amit van joga elfogadni, vagy elutasítani, ez az Ön mérlegelésén múlik. Sok esetben jóval nagyobb haszna van abból, ha a költöztetés azonnal megtörténik, még ha némi felárat is számol a vállalkozó, mintha egyáltalán nem költözik. Gondolunk itt kötbérre, vagy egyszerűen csak arra, hogy már az egész Család össze van csomagolva, ágyak szétszedve..stb., nem is beszélve arról a szomorú helyzetről, ha például egy bántalmazó kapcsolatból menekül SOS, sok ilyen élethelyzetben is voltunk már mi a megoldás.

Összegezve SOS költöztetés létezik, mi akár azonnal is megoldjuk helyzetet, ha cserbenhagyta egy másik szállító, vagy csak hirtelen helyzet miatt van szüksége egy költöztetésre, tehertaxira.

Van egy jó hírünk is a Servitius Transport nem számol felárat, a honlapon feltüntetett árak kőbe vannak vésve. Jól szervezett cégként, nagy kapacitásokkal rendelkezünk az azonnali kéréseket is szívesen, sőt hivatástudatból szinte szívesebben oldjuk meg, mint az egyszerűbb eseteket.

Mivel csak valós dolgokkal szeretjük „reklámozni” magunkat, álljon itt egy Google – ön keresztül érkezett visszajelzés egy SOS helyzet kezelése után, amit nagyon köszönünk:

„Nagyon korrekt költöztetők vagytok, illetve Emberek! A párom nevében szeretném ezt a pár dicsérő sort írni, nehéz helyzetbe hozott minket egy másik költöztető cég nem jöttek ki, nem vették fel a telefont. Ti gyorsan , szakszerűen elköltöztettetek minket. Az ügyfélszolgálat kimagasló színvonalon, intelligensen tájékoztatott, a költöztetést végző szakemberek – tényleg megilleti Őket az a jelző .. – szakszerűek, emberségesek, egyszerűen jó fejek voltak! Konkrétan úgy hívtuk fel Őket, hogy egymillió forint kötbért kell fizetnünk az új tulajnak ha estig nem költözünk ki, így akár tripla árat is fizetünk ha sos megoldják. Erre az ügyélszolgálatos azt mondta, hogy ha megtudják szervezni nem kérnek felárat, hiszen ez a dolguk.. Na az utóbbiért írtam ezt az értékelést. A cég tulajának is gratulálok, ha igaz az, hogy a fejétől bűzlik a hal, akkor az sem lehet véletlen, hogy ilyen becsületes egy cég teljes személyzete. Csak ajánlani tudom Önöket Kedves Servitius Csapat, sok költöztetés és minden jót kívánunk:) Ági és Zoltán” Kovácsi Zoltán

Számíthat ránk. Hívjon minket azonnal, felvesszük a telefont és segítünk!

Call Now Button
Menü