Költöztetés csomagolással

Költöztetés csomagolással?

Először is szögezzük le, teljesen érthető az is, ha valaki a költöztetés előtt becsomagolja az ingóságait, hiszen ezzel jelentős összeggel csökkentheti a költöztetés költségét, ez tény.

A nyugati piacokon szinte evidens, hogy a költöztetéssel megbízott cég végzi el a háztartás csomagolását is, természetesen a nyugati átlag Ügyfél ezt könnyebben megengedheti magának a magasabb fizetése mellett.  A Magyar piacon ez még nem annyira elterjedt, bár manapság már a költöztetések körülbelül tíz százalékában  idehaza is igénylik ezt a szolgáltatást.

Amikor egy költöztető céget bíz meg az ingóságok becsomagolásával, nyilván a kényelem mellett teszi le a voksot, ami ezzel párhuzamosan a költségek növekedésével jár.  Azon Ügyfelek, akik idehaza a költöztetést teljes csomagolással opciót választják jellemzően elfoglalt üzletemberek, várandós kismamák, vagy idősebb megrendelők, akik már a nyugalmat többre tartják a felmerülő költségeknél.

Hogyan néz ki ilyen esetben a költöztetés?

Először is szemben egy rutin költöztetéssel, ha csomagolással együtt kéri az Ügyfelünk a szolgáltatást ahhoz jár egy díjmentes felmérés, hiszen meg kell állapítanunk, hogy a költöztetés alkalmával mennyi csomagolóanyagra lesz szükség.

Ezután küldünk egy javaslatot és árajánlatot a költöztetésre, amiben már  a csomagolóanyagok díjai is bele vannak számolva.

Amennyiben a költöztetés előtt a felmérést végző munkatársunk úgy ítéli meg, hogy a csomagolás és a költöztetés nem fér bele egy napba – jellemzően 50 négyzetméter feletti háztartások költözése – akkor az ajánlatunkba két napra bontjuk a költöztetést.

1. nap: A költöztetendő ingóságok csomagolása, amennyiben szükséges bútorok szétszedése, csillárok, karnisok leszerelése… stb.
2. nap: Költöztetés.

Kérheti azt is, hogy a kicsomagolást is mi végezzük el, bár ezt a szolgáltatást ritkábban igénylik, hiszen az Ügyfelek többsége szeretné maga átgondolni, hogy mit hová tegyen, hová helyezzen. ( Nagy nemzetközi cégek alkalmazottjait szoktuk úgy költöztetni, hogy például Budapesten van egy lakás, és mire az áthelyezett munkatárs Milánóba érkezik legyen a lakás pontosan ugyan úgy rendezve, mint a kiindulási címen, még az utolsó dísztárgy is..)

Önnek mi a teendője akkor ha csomagolással együtt rendeli a költöztetést?

Szinte semmi..:)

Az egyetlen kérése a költöztető cégeknek, hogy az utólagos félreértések elkerülése értekében a készpénzt és az ékszereket tartsa magánál a költöztetés ideje alatt, illetve azért a legszemélyesebb ruhadarabokat – fehérneműket – érdemes az Ügyfélnek csomagolnia.

Előnye még az ilyen jellegű költöztetéseknek, hogy szemben az előre csomagolt ingóságokkal, ilyen esetben akkor is felelősséget vállalunk a dobozokban lévő ingóságok épségéért, ha a doboz nem sérült, hiszen tudjuk, hogy munkatársaink tapasztalata, tudása olyan mértékű, hogy a csomagolás megfelelő védelmet fog adni a dobozon belül is.

Így vagy úgy, de idén költözik a Magyar, rengeteg a megrendelésünk, így érdemes időben ajánlatot kérni!

Nyugodt, békés hetet kívánunk!  

S- Tarnsport Csapata

7 érv mellettünk, és 13 gyakori kérdés, amire szakmai választ adunk, segítve költöztetését KLIKK.

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el! Készenlét:Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 17:00  +36/30 700 4007

07:00 - 17:00  +36/1 700 4077

Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk. Értünk a szakmánkhoz, akkor is segítünk tanácsainkkal, ha végül nem minket választ.
Költöztetés - vigyázzunk gymásra!
Csapatunk egy részének márciusi üzenete, egy iskola költöztetésre indulás előtt. Az üzenet aktuális marad a járvány után is!

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 17:00 óra között elérhető! Servitius QR kód

* 6 órán belül választ kap!

Tudta?

Tudta, hogy a Servitius és Partnerei Transport Kft. a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány logó

Call Now Button
Menü