Korrekt, átlátható fuvarozás árak!

Nézzünk szembe a tényekkel:a sok éves gyakorlat azt mutatja, kevés az olyan szállítmányozó vállalat, amelyről elmondható fuvarozás árak kapcsán, hogy tökéletesen átlátható, megbízható, kiszámítható. Mi azonban itt a Servitiusnál gondoltunk egy merészet és elhatároztuk, hogy rácáfolunk erre a sajnos nagyon megalapozott előítéletre. Célunk egy olyan árstruktúra összeállítása, amely mindenki számára érthető és előnyös.

Miért nehéz a fuvarozás árak meghatározása?

fuvarozás árakAzt mindjárt az elején leszögezhetjük, hogy a fuvarozás árainak meghatározására rengeteg tényező hat. Ez még önmagában nem probléma, viszont ebből a sokszínűségből az következik, hogy gyakran hatalmas eltérés lesz az első ajánlatkérés, valamint a végső, fizetendő ár között. Ez nem ritkán csalódást okoz a megbízóknak. Éppen ezért van egy tanácsunk a fuvarozás témájában járatlanabb olvasóknak.

Aki teheti, mindenképpen próbáljon olyan fuvarozó céget találni a munka elvégzésére, amely nem csupán tájékoztató jellegű árat képes adni. Ragaszkodjon a kötelező érvényű, konkrét árhoz, nem szabad elfogadni a „később majd megegyezünk” jellegű ajánlatokat, mert abból csak feszültség származik.

Mindezt persze könnyebb mondani, mint a valóságban kivitelezni. Csapatunk sem állítja, hogy megtalálta az örök érvényű megoldást, de napi szintű törekvéseket teszünk annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb árat határozzuk meg. Ehhez azonban információt kell gyűjteni a potenciális megbízásról, mégpedig sokat!

Az ajánlatkérő űrlapunk kitöltése arra szolgál, hogy a létező legtöbb információt azonosítsuk, amely alapján meg tudjuk érteni a hozzánk fordulók szempontjait. Ez a személyre szabott hozzáállás nagyon fontos! Nem mindenkinek egyformák a prioritásai, de ettől kerek a világ! Arra bátorítunk tehát mindenkit, hogy a lehető legnagyobb odafigyeléssel, őszintén válaszolják meg az űrlapon szereplő kérdéseket, hiszen mindegyiknek van jelentősége.

Ha adhatunk egy általános érvényű tanácsot fuvarozás árak kapcsán, azt mondanánk, nem kell arra törekedni, hogy a különböző cégek eltérő ajánlatait megfejtse, megértse az ember. Nemes egyszerűséggel elég, ha az Ön számára elfogadhatónak tűnő, lehető legkorrektebb verziót megtalálja!

A nemzetközi fuvarozás útvesztői!

A fuvarozás árak meghatározása szövevényes dolog. Amennyiben nemzetközi fuvarozás a feladat, sajnos nem lesz egyszerűbb a helyzet, sőt! Természetesen ezen a téren is vannak könnyebben és nehezebben becsülhető tényezők. Például a menetidő esetleges elhúzódása a nemzetközi fuvarozás kapcsán lényegesen nagyobb kockázatot jelent, de csapatunkat ez sem hozza zavarba. Tapasztalatainknak köszönhetően számítunk a felbukkanó meglepetésekre ilyen téren is!

A belföldi fuvarozás lényegesen egyszerűbbnek tűnik, mint az imént ecsetelt országhatárokon átnyúló forma. Ebben az esetben is meg szokták különböztetni a vidéki szolgáltatásokat a fővároson belüliektől. Anélkül, hogy a részleteket érintenénk, tudni kell, hogy számtalan útvesztője lehet a vidéki fuvarozásnak is. Mondunk egy példát!

Sok ügyfél csalódottan keres meg bennünket, mert néhány fuvarozó cég a belföldi fuvarozás során kilométerdíjat és óradíjat is felszámol, egyszerre. Ez nálunk, a Servitius csapatánál sokkal átláthatóbban történik, nálunk nem halmozódnak a díjak. Ez is egy szempont a sok közül, amire érdemes figyelni a fuvarozás árak kapcsán.

A költöztetés a szakterületünk!

költöztetésTapasztalatainknak köszönhetően tudatában vagyunk annak, hogy a költöztetés az egyik leggyakrabban igényelt szolgáltatás. Éppen ezért kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy ezen a téren tökélyre fejlesszük munkánk minden részletét. Ezzel szeretnénk változtatni azon a berögződésen, hogy a költöztetés alapvetően egy gondterhes folyamat.

Szinte minden cégnek és háztartásnak szüksége lesz előbb-utóbb költözésre. Irodaköltöztetést és családi otthonok, vagy akár kisebb helyiség költöztetését egyaránt örömmel és nagy körültekintéssel vállaljuk.

Ha már a költöztetés témájánál tartunk, meg kell említeni a bútorszállítás fogalmát, amely gyakorisága okán szintén kiemelkedik a fuvarozás különböző kategóriái közül. Annak ellenére, hogy egy gyakran előforduló műveletről van szó, nagyon sok fuvarozó cég igénytelenül kezeli ezt a folyamatot. Például sokan a csomagolás jelentőségének még mindig nem szentelnek elég figyelmet.

Azt javasoljuk az érdeklődőknek, hogy bátran kérdezzenek rá a potenciális kivitelezőnél bútorszállítás előtt, milyen módon óvják a tárgyakat a szállítás során. Az igazán felelősségteljes hozzáállással rendelkező társaságok a csomagolást alapkövetelményként kezelik, és a szerelés is sokszor része a munkájuknak. A Servitius csapata minden létező csomagolóanyaggal fel van vértezve, jöhet bármilyen bútordarab!

Sok a szállítani való? Ide kamion kell!

kamionA Servitius csapata sok évvel ezelőtt a semmiből építette fel azt a mostanra rendkívül stabil lábakon álló társaságot, amelyet semmi nem hoz zavarba! Így gond nélkül akár kamion bebiztosítását is vállaljuk, ha igazán nagy tételben kell áruszállítást, vagy más jellegű fuvart megoldani.

Ha korrekt kivitelezés és átlátható fuvarozás árak a cél, akkor hívja a Servitius csapatát! Örömmel állunk rendelkezésre!

Call Now Button
Menü