Megbízható költöztetés. Mi a titka?

Amikor szolgáltatót keresünk az egyik legfontosabb szempont – legalábbis annak kellene lennie – a megbízhatóság. Így van ez akkor is amikor költöztető céget kell megbíznunk.

Vannak tévutak.

A költöztetés nem olyan mint például egy új hűtő vásárlása, amit hosszútávra veszünk. A költöztetés inkább a szükséges rossz kategória, amin jó lenne a leggyorsabban és a legolcsóbban átesni. Könnyű belefutni a következő kijelentésbe a költöztető szakmában is:

Mi vagyunk a legolcsóbb költöztető cég! Lássuk be csábító kijelentés, tudatosan, vagy tudat alatt a legtöbben ezt keressük.

Utólag pedig a legtöbben ezt is bánják meg, és jönnek rá arra – példánál maradva, amikor az új, gondosan megválasztott hűtő a költöztetés után nem működik, sérült és még csak a felelősséget sem vállalja az akinek kellene – hogy az olcsóság helyett a megbízható költöztető megbízása lett volna a megfelelő út…

Ugyanakkor nagyon nehéz a megbízhatóságra garanciát kapni egy szolgáltatás esetén, hiszen ígérni sok mindent lehet előzetesen, ahogyan az olcsóságot úgy a megbízhatóságot is lehet hirdetni egy költöztető vállalkozás honlapján, leírni ezt a szót viszonylag egyszerű művelet.

Költöztetés ASZF

Mi az ami garanciát adhat:

1. A cégnek van mobil és vezetékes száma is,

ami a meghirdetett elérhetőségi időben valóban kicsöng, felveszik a telefont. Amennyiben nem veszik fel azonnal, belátható időn belül visszahívja – maximum 15 perc, érdemes kivárni, mielőtt tovább keresünk. Ha ez nem történik meg, joggal tarthatunk attól, hogy a megbízás napján sem lesz megbízható a költöztetés alatt a szolgáltató. Annál rosszabb pedig nincsen mint amikor nem éri el a megbízott céget, miközben valamilyen gondja adódik.

2. Írásban mindent, ezt nem lehet elégszer kiemelni.

Mielőtt értékeinket rábízzuk egy költöztető cégre kérjünk árajánlatot írásban, nézzük meg a reakcióidőt, ez is sok mindent elárul. Olvassuk át az ajánlatot, tegyünk fel nyugodtan újabb kérdéseket és végső soron ha megrendeljük, legyen evidencia, hogy visszaigazolást is kapunk, amiben biztosítanak arról, hogy a megadott napon érkezni fog a költöztető. Ez így már jogalapot képez arra, hogy gond esetén lépéseket tudjunk tenni.

3. Mi történik ha gond van? Tisztázzuk előre!

Írjuk le, hazudik az aki azt állítja, hogy ha Őt bízzák meg semmi gond – olyan ez, mintha egy biztosító társaság azt hirdetné, hogy ha náluk kötünk szerződést nem éghet le a házunk. A valóságban arra van szükségünk, hogy ha leég a biztosító fedezze a kárunkat -, fennakadás nem történhet. Nincsen tökéletes, csak megbízhatóan a tökéletességre törekvő költöztető. Egy költöztető cég emberekkel és gépekkel végzi a tevékenységét, így a hibát kizárni lehetetlen.

A hiba lehetőségét csökkenteni, illetve a felmerülő hibákat kezelni, egy megbízható költöztető vállalkozásnak ez a feladata. Ezért tartunk fenn saját telephelyet, ahonnan műszaki hiba esetén kitudunk küldeni csereautót, telephelyünkön saját szervizt üzemeltetünk. Ezért  becsüljük meg a sok éve tisztességesen – ki kell emelnünk, hogy legálisan bejelentve – dolgozó Munkatársainkat. Ezért nem alkuszunk meg és ha valaki a Munkatársaink közül nem felel meg elveinknek megválunk tőle, munkaerő hiány ide, vagy oda.

Ezért van ászf – ünk, ami egyszerűen fogalmazott, átlátható, az Ügyfeleink érdekeit is figyelembe vevő passzusokat tartalmaz. Nálunk minden lehetséges gondra van válasz megoldás. Ügyfeleinket soha nem hagyjuk cserbe, ha gond adódik partnerként a megoldást keressük, ha mi okoztuk a gondot azért vállaljuk a felelősséget.

https://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/aszf/ plusz tippek!

Érdemes még megnézni, hogy a honlapon szerepelnek- e a cég adatai, vannak- e valós referenciái feltöltve, vásárolt, csillogó szemű modellek képei helyett van- e legalább egy-két a cégnél dolgozó Munkatársról valós kép.

Megbízható költöztetésben azt gondoljuk, hogy az élvonalba tartozunk, de még így sem írnánk le, hogy mi vagyunk a legjobbak. Azt viszont igen, hogy ha a legolcsóbb költöztető céget keresi, akkor keresse meg a legmegbízhatóbb valamelyikét, mert végső soron az egyik következik a másikból.

 

S – Transport Csapata
Budapest 2019.11.23.

Call Now Button
Menü