Miért fontos a zsugorfólia, ha költöztetésre kerül a sor?

A zsugorfólia – más néven stretch fólia – szerepe fontos a költöztetés alkalmával.

Egy Önmagára igényes, tisztességes költöztető cég vállalja a felelősséget, ha egyértelműen a saját hibájából keletkezik kár a szállítmányban, természetesen a biztonságos szállítás alapfeltételeinek meg kell valósulnia.

A bútoroknak a valóságban nem rendeltetésszerű használata az, amit a költöztetés során át kell „élnie” egy – egy ilyen ingóságnak. Gondoljon bele, hogy amikor megvásárolta Őket milyen módon voltak csomagolva, védve…

Fontos ugyanakkor, hogy a lehető legkevesebb anyagot használjuk fel a költöztetés alkalmával is, ez a környezettudatosság ma már mindenhol jelen kell hogy legyen, legalábbis mi ezt valljuk.

Servitius zsugorfólia, csomagolás

Tehát egy profi költöztető cég nem játszik az Ügyfelei idejével, pénzével,

csak azt csomagolja ami okvetlenül szükséges. A teherautóink fel vannak szerelve megfelelő számú és minőségű költöztető pokrócokkal – mi ezeket Németországból rendeljük be -, ezek alkalmasak arra, hogy letakarjuk a bútorokat, így védve meg azokat az út alatt például az összeütődéstől.
(Természetesen a négyértékű antik bútorok külön légbuborékos csomagolást is igényelnek költöztetésnél, de erre egy másik bejegyzésben fogunk kitérni.)

Egy fólia nem fogja megvédeni attól a bútort, hogy például a lépcsőházban forgatva, azt a falnak ütve, sérülést szenvedjen. Erre a költöztető szakemberek szakértelme és rutinja ad biztosítékot. Illetve aki dolgozik az hibázhat is. A költöztető is ember, ezért kell ragaszkodni ahhoz, hogy előre tisztázva legyenek a felelősségvállalás feltételei, a biztosíték mértéke, egy esetlegesen bekövetkezett kár rendezésének a menete. Nekünk természetesen erre az ÁSZF – ünk választ is ad.

Visszatérve a fóliára… A fóliának az a szerepe a költöztetésnél, hogy a kényesebb szövetek, matracok, bőr garnitúrák, illetve ide sorolandóak még a magasfényű szekrények, ne koszolódjanak, karcolódjanak. Fóliázás nélkül egy költöztető sem tudja azt garantálni, hogy ezek nem következnek be, így – sajnos – felelősségvállalás sem jöhet szóba. Amennyiben ezeket nem fóliázzuk, az olyan, mintha a szekrényekben a ruhákat nem dobozolnák, csomagolnák, csak úgy ömlesztve dobálnánk fel a tányérokkal együtt a költöztető teherautóra.

Egy alapos, szakszerű fóliázás a fenti bosszantó következményektől megvédi Önt, nyugodtabb lesz a költözése. Mivel nagy tételben szerezzük be a zsugorfóliákat az átlagosnál jobb minőséget, nagyobb mennyiséget tudunk biztosítani kedvezőbb áron – ezen a cégnek nincsen haszna, ez nem anyagi, hanem minőségi kérdés -, mintha egy kiskereskedelmi egységben veszi meg, ha mégis úgy döntene, hogy Ön szerzi be, a barkácsáruházakban tud vásárolni belőle.

Tehát érdemes bejelölni a költöztetés megrendelésénél, ezt az opciónkat:
 Teljes háztartás költöztetése, az ingóságok becsomagolásával együtt ( kényesebb bútokok zsugórfóliával történő becsomagolása ) 

A Megrendelőnket itt találja:
https://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/megrendeles/

Üdvözli az S- Transport Csapata = Költöztetés

Call Now Button
Menü