Mire jó a költöztetés kalkulátor?

költöztetés kalkulátor A költöztetés kalkulátor egy egyszerűen használható segédeszköz a költöztetés valódi árának meghatározásához.  Ezzel az eszközzel könnyen kiszámolhatja a költözés költségeit. Legyen szó Budapesti költöztetésről, vagy vidéki fuvarról, cégünk minden helyzetre létrehozott egy kalkulátort, hogy ezzel is segítse a költöztetés menetét.

A költöztetés előtti időszak rendkívül megterhelő lehet, még akkor is, ha örömteli események miatt történik – vagy éppen amikor kényszerből költözünk.

Velem is sokszor előfordul, hogy – miközben tudom, hogy egy adott feladat nem halogatható, már hónapokkal korábban is – mégis az utolsó percekben, kapkodva, stresszesen igyekszem megoldást találni.

Tapasztalataink szerint a költöztetés szervezésével is így vannak a kedves Ügyfelek, statisztikánk szerint a legtöbben 10 nappal a tervezett dátum előtt kezdik meg a feladatot végző céget megkeresni, de nagyon sokan csak 1-2 nappal a költöztetés előtt szánják rá magukat erre.

Persze könnyű azt kijelenteni, hogy; „A Magyar már csak ilyen, hej ráérünk arra még mentalitású”.  Én nem hiszek ebben. Sokkal inkább hiszek abban, hogy népünk semmivel sem jobb, vagy rosszabb ebben sem. mint más országok lakói. Egyszerűen csak két világ közé szorulva, folyamatos stresszben és kapkodásban élik a legtöbben az életüket.

Se nem vagyunk elég gazdagok ahhoz, hogy stressz mentesen, nyugodt körülmények között szervezzük az életünket. Se elég szegények ahhoz, hogy ne kelljen néha költöztetéssel kalkulálnunk, mert nincs is lakásunk, házunk, albérletünk.

A kapkodás persze sokszor többe kerül, a legkevésbé sem hiányzik az, hogy a sietség miatt még többet is kelljen fizetnünk egy szolgáltatásért, mint ami reális, így utána megint csak többet dolgozni és így tovább.., igazi mókuskerék.

Szokták is mondani, hogy a gazdagoknak olcsóbb az élet, mint a kevésbé jómódúaknak, ennek ilyen okok miatt van némi alapja. Ilyen esetben a költöztetés várható költségének az átlátását tudja segíteni egy kalkulátor.

Természetesen a költöztetés kalkulátor nem ígéri a mi honlapunkon sem, hogy ha beüti a megfelelő adatokat, akkor a költöztetésének a végösszegét fogja látni, de azt igen, hogy látni fogja azt a számot, amit adott beütött paraméterek mellett fizetendő lesz.

Miben segít a költöztetés kalkulátor?

Abban, hogy a fent említett feszített életéből eredő sietséggel ne tudjanak visszaélni. Ne mondhassák azt a szolgáltatók, hogy igen- igen az óradíj ennyi, de nem tetszett számolni az ilyen- olyan felárakkal, stb.. számomra is ismerős helyzetről írok itt, azt gondolom, nem vagyok egyedül.

Keresse fel a honlapunkon a költöztetés Budapest, vagy költöztetés vidék kalkulátorunkat és próbálja ki.

Üsse be, hogy hány fő szakembert szeretne igénybe venni a költöztetéshez. Ön szerint a feladat mennyi ideig tarthat. Vidéki fuvarnál azt is, hogy honnan- hová költözik. A kalkulátor, pontos fizetendő végösszeget számol. (Nálunk a kétszer kettő négy, ha valakinél néha öt, akkor érdemes lecserélnie a számolást végző programot, vagy – ha ez lehetséges – a „tisztességét”.)

Nyugodtan fotózza le a kalkulátoron látható összeget és kérje számon, szükség esetén.

Azt is tanácsoljuk, hogy hívja fel szakértőnket, 7-22 óra között várjuk a hívását. Mondja el a feladatot – még jobb, ha kitölti az ajánlatkérőnket, hogy írásban is meglegyen a válaszunk–.

Az elmondás alapján szívesen elmondjuk, hogy szerintünk mi a reális becslés, amivel érdemes kalkulálni. Ugyanakkor kérhet díj és kötelezettségmentes felmérést is, ami után fix ajánlatot adunk.

Akárhogyan is dönt, válasszon tisztességes költöztető céget! Szerencsére vagyunk páran a piacon, akik a jóra törekednek és nem csak a pillanatnyi haszonra, velük érdemes kalkulálni! 🙂

S-Transport Csapat – „Jó úton járunk!”

Call Now Button
Menü