Tanácsok a fuvarozás szakértőitől

Az utóbbi jó néhány évben profizmusra törekvő Csapatunk rengeteg tapasztalatot összegyűjtött a fuvarozás területén, így arra gondoltunk, írásban is összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat. Tapasztalataink szerint az érdeklődők nagyon félnek a költözéstől, és az egész folyamattól, ami ilyenkor rájuk vár. Mi is úgy gondoljuk, fontos a felkészülés,  amelyre most fel szeretnénk hívni a figyelmet.

Mi a legfontosabb a fuvarozás megszervezésekor?

Tanácsok a fuvarozás szakértőitől Megbízóinktól kapott visszajelzések szerint a leglényegesebb, amit a legtöbben keresnek egy kivitelező esetében, a bizalomra vonatkozik. Nem is csoda, tekintve, hogy esetenként komoly anyagi értéke van a közúti fuvarozás során szállított tárgyaknak – a saját értékei mindenkinek a legfontosabbak -, ez a munka igazán bizalmi.

Az Ügyfél pedig joggal várja el, hogy maximális odafigyeléssel és felelősségtudattal hajtsák végre a munkát az illetékesek. Arra kell tehát törekedni, hogy mindenki olyan csapatot bízzon meg a költözés lebonyolításával, amellyel kialakul az a bizonyos szimpátia, vagy másként fogalmazva bizalom.

A költöztetés a Servitius Csapatával gördülékeny!

A szállítás menete a Servitius csapatával gördülékeny!

Folyamatosan javítjuk szolgáltatásaink minőségét, maximálisan próbáljuk szem előtt tartani a hozzánk bizalommal fordulók szempontjait.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a prioritások eltérnek, van akinek a határidő, másoknak a rugalmasság, vagy egyéb tényező a fontos.

Minden létező szempontot szem előtt tartva állítottuk össze a munkafolyamatainkat, ami mentén zajlik a költözés.

Munkatársaink hétfőtől -vasárnapig várják az érdeklődők megkeresését, amellyel azonnal foglalkoznak és visszajelzést adnak.

A pontos folyamat a következő:

 • Költöztető munkatársainkKérjük, mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot! Ez azért fontos, hogy garantálni tudjuk a kért dátumot. Hétvégi költözést is vállalunk!
 • Kérjen pontosabb árat az ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével! Néhány órán belül mindenkinek válaszolunk.
 • Ha ajánlatunk elnyerte tetszését, rendelje meg szolgáltatásainkat, hogy garantáltan számolhasson velünk!
 • A munka lebonyolítása – ez a mi dolgunk, Önnek csak várni kell, hogy az utolsó dobozt is a helyére tegyük.

Mit jelent a teljes körű szolgáltatás?

FóliázásRöviden úgy tudnánk megfogalmazni a teljes körű fogalmat, hogy bármit megoldunk, ami a fuvarozás, költöztetés kapcsán felmerülhet, mint teendő. A belföldi fuvarozás, költöztetés éppúgy szakterületünk, mint a külföldi utak, ezeket egyforma következetességgel és profizmussal intézzük.

Költöztető dobozokHa kollégáink kapnak egy lakáskulcsot, tulajdonképpen onnantól kezdve bármit kivitelezünk, legyen szó csomagolásról, szétszedésről, összeszerelésről, lomtalanításról, raktározásról, vagy egyéb hirtelen felmerült probléma megoldásáról.

A határidő betartását alapkövetelménynek tartjuk, csapatunk tisztában van az idő értékével, így a pontosságot kiemelt kérdésként kezeljük.

Mekkora tárgyakat lehet szállítani?

A méretre vonatkozóan nincsenek korlátozások a Servitius működése során, az ésszerűség keretein belül végezzük munkánkat.

Talán az olvasó is tudja, hogy a bútorszállítás az egyik leggyakoribb kérés, amennyiben fuvarozás a feladat. Elsőként mindig a megbízó elképzeléseit próbáljuk meg megvalósítani, de kiemelten figyelünk a biztonság kérdésére is, hiszen a végső felelősség a miénk.

Tekintve, hogy több, ráadásul különböző méretű teherautó alkotja a gépjárműparkunkat, a technikai megvalósíthatóságnak nem szab határt semmi.

Költöztető kamion

A fuvarozás, költöztetés árak velünk kiszámíthatóak!

Munkánk során sajnos azt tapasztaljuk, hogy rendkívül nagy a bizalmatlanság a fuvarozókkal szemben. Rengeteg cég sok éven keresztül visszaélt a gyanútlan emberek bizalmával, ennek pedig sajnos nyoma van a piacon.

Csapatunk működése első pillanatától azt tűzte ki célul, hogy maximális elégedettséget harcoljunk ki ügyfeleinktől.
Éppen ezért árpolitikánk a transzparencia jegyében lett kialakítva.

Nincsenek rejtett költségek, részösszegek, és az utólagos megegyezés gyakorlatában sem hiszünk.

Szolgáltatásainkért a megbízás előtt adunk árat, amely kötelező érvényű a részünkről.

Pontos árajánlatot a honlapunkon elérhető árajánlatkérő űrlap kitöltésével tudunk adni.

  A költöztetés dátuma:
  (kérem válassza ki az évet, hónapot és napot)

  A költöztetés időpontja:
  óra perc

  Nem tudom a dátumot

  Az igényelt költöztető szakemberek száma:

  A költöztetés rajt címe:

  Emelet:

  Lift van?
  VanNincs

  A költöztetés cél címe:

  Emelet:

  Lift van?
  VanNincs

  További fel/lerakási címek
  A rajt és a cél cím között vannak további fel/lerakási címek (például egy adott címen fel kell még vennünk egy hűtőgépet):
  IgenNem

  Megjegyzés, ha az előző kérdésre "Igen" volt a válasza: kérem itt adja meg, hogy mely címe(ke)n kell megállni, és miért:

  Mit kell költöztetnünk?

  Egy vagy néhány tárgy szállítása, albérleti költöztetés (tehertaxi szolgáltatás)Teljes háztartás költöztetése bútorokkal, minden személyes ingósággalTeljes háztartás költöztetése, az ingóságok becsomagolásával együtt (kényesebb bútorok zsugórfóliával történő becsomagolása) Javasoljuk, hogy ezt az opciót válassza, mert szállítás közben a szövet, bőr borítású bútorok tisztaságát a költöztető cégek csak így tudják garantálni!Teljes háztartás költöztetése, az ingóságok becsomagolásával és bedobozolásával együtt (minden tárgy bedobozolása + kényesebb bútorok zsugorfóliával és habszivacssal történő becsomagolása)Háztartás költöztetése, de csak a bútorokat kell szállítaniIroda költöztetésRaktár költöztetésEgyéb, leírom a következő mezőbe

  Megjegyzés, ha az előző kérdésre "Egyéb" volt a válasza:

  A következőkben igyekszünk körülbelüli információt kapni a szállítás/ költöztetés tárgyáról

  (nem kell teljesen pontosnak lennie, csak közelítőnek)

  Kérem válasszon, mennyire van berendezve az ingatlan?

  GyérenKözepesenSűrűn

  Kérjük ide írja be a költöztetendő ingatlan nagyságát négyzetméterben:

  Várható csomagszám (zsákok, dobozok, természetesen ezt nehéz a csomagolás előtt meghatározni, ezért választhatja a következő pont kitöltését is e-helyett)
  db

  A háztartásban élők száma (nagy tapasztalatunk van, így ez is segít a kb. csomagszám meghatározásában, átlagokból kiindulva)

  A következőkben arra kérdezünk rá, hogy vannak- e nehéztárgyak, vagy különleges gondoskodást igénylő tárgyak a háztartásban

  PianínóPàncèl, vas - vagy lemezszekrènyNagyméretű akvárium (120 liter felett)Nagy értékű festmény, bútor, műszaki cikk (500.000 ft feletti ingóságok)Nagyméretű növények230 cm feletti gardróbszekrényekEgyéb nehéztárgy, pl.: antik többajtós szekrény (150 kg felett nevezzük nehéztárgynak az ingóságokat)

  A következőkben arra kérdezünk rá, hogy a költözés alkalmával igényel-e kiegészítő, vagy speciális szolgáltatásokat

  Nem fér be minden az ajtón, az erkélyen kell felhúzni tárgyakat.Szeretném, ha a bútoraimat szét és/vagy összeszerelnék.Kérem, tájékoztassanak arról, hogy, ha csomagolóanyagot (doboz stb.. ) szeretnék Önöktől venni, vagy bérelni az mennyibe kerül.Szeretném kérni, hogy a megvásárolt árut - pl.: internetes aukción vásárolt bútor – fizessék ki az eladónak, mert nem tudok odamenni, inkább a leszállításkor fizetném ki Önöknek az árát.

  Egyéb:
  (a következő mezőben adja meg a részleteket, ha igényli valemelyik plusz szolgáltatásunkat)
  Szeretnék ajánlatot kapni lomtalanításáraSzeretnék ajánlatot kapni ingóságok raktározására

  Ezen űrlap első ránézésre meglepően sok kérdést tartalmaz, de ezek tudatában biztosan olyan árat tudunk szolgáltatni, amely nem jelent meglepetést a későbbiekben.

  A szállítás komplikált dolog, főleg, ha professzionális színvonalon végzi egy csapat.

  Cserébe viszont előre garantálni tudjuk az árat, éljen díjtalan felmérési szolgáltatásunkkal is, ha van rá ideje. 

  Ne feledje: ha költözés, akkor Servitius!

  A szállítás számunkra nem munka, sokkal inkább hivatás. Csapatunk nem eseti alkalmakra összeverbuvált egyénekből áll, hanem ellenkezőleg, minden megbízásnál törekszünk a csapat erejét kihasználni.

  Ez csakis összeszokott, elkötelezett emberekkel valósítható meg, erről pedig elégedett ügyfeleink visszajelzései tanúskodnak.

  Munkánk során arra törekszünk, hogy lenyűgözzük a hozzánk fordulókat, bizalmukért készek vagyunk megküzdeni. Ha költözés előtt áll, tegyen bennünket próbára, kérjen ajánlatot, munkatársaink hétfőtől- vasárnapi várják az érdeklődők megkeresését!

  Servitius költöztetés

  Call Now Button
  Menü