költöztető teherautónk
A servitius költöztetés elismerése.

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!

Költöztetés, tehertaxi - nem csak Budapesten!

Költöztetés Másképpen, Jó Úton Járunk!Költöztetés Budapesten!
KÖLTÖZTETÉS? MEGTÉVESZTÉS 0, MINŐSÉG 100%
Servitius költöztetés - akadálymentesített változatServitius költöztetés magyar változatServitius költöztetés angol változatServitius költöztetés német változatServitius költöztetés román változat

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában KEDVEZŐ DÍJAK, Fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi VALÓDI MINŐSÉG! Hogy csináljuk? Nagy kapacitásokkal rendelkezünk. Partnereink közreműködésével számtalan megbízást teljesítünk, nem vagyunk „maszekok”, nem egy- egy megbízóból szeretnénk „meggazdagodni”! Munkatársaink, Partnereink nem „alkudoznak” a helyszínen.. Már csak az hiányzik, hogy ide írjuk: Mi vagyunk a legjobb és a legolcsóbb költöztető vállalkozás, ezt a csatát másokra hagyjuk, addig is;
Tisztességünk híre egyre terjed!

Különös, de tény; az emberek többsége, ha az autóját viszi szervizbe megválogatja, hogy kire bízza féltett kincsét..., de amikor egy költöztető cégre bízza a az autóján kívül mindenét, nem teszi meg ugyanezt, utólag sok áldozat történetét ismerjük meg.
Kérjük, hogy mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelő menüpontot olvassa el a főoldalunkat, ahol válaszolunk a költöztetéssel kapcsolatos gyakori kérdésekre, illetve be is mutatkozunk, 5 perc és tudni fogja, hogy kik vagyunk, honlapunk nem maszk,Valós arcunkat mutatjuk!

KÖLTÖZTETÉS BUDAPESTEN? "AKCIÓK" HELYETT KEDVEZŐ, KISZÁMÍTHATÓ DÍJSZABÁS AZ ÉV MINDEN NAPJÁN!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Ideje, hogy csak egyetlen díjat számoljunk Budapesti költöztetés tehertaxi esetén, íme:

Igazán világos számítási módszer a piacon, büszkék vagyunk rá!

Igen, lakossági és vállalati költöztetés, tehertaxi, bútorszállítás, áruszállítás perc alapon! Ez egész egyszerűen azt jelenti, hogy -konkurenseinkkel szemben- nem minden megkezdett órát, hanem csak minden megkezdett percet számítunk fel!

*Kiszállási díjunk egy jelképes összeg, CSAK 1.200 Ft(* vasárnap és ünnepnapokon a kiszállási díj 5.000 ft), ezután pedig már csak a ténylegesen ledolgozott időt számítjuk fel!

Percdíjak költöztetés, tehertaxi , bútorszállítás esetén:

teherautó és két rakodó - 110 Ft/perc

teherautó és három rakodó - 125 Ft/perc

Például egy 3 óra 5 perces költöztetésért nem négy órát kell kifizetnie, hanem csak ** 185 perc x 110 forintot (két rakodóval számolva) + a mindössze 1.200 Ft *kiszállási díj!(* vasárnap és ünnepnapokon a kiszállási díj 5.000 ft)

A percek számítása a kiérkezéstől kezdődik, és a munka befejezéséig tart. Egyetlen kikötésünk, hogy minimum 59 percet ki kell fizetni.

Tehát, ha egy megrendelés 59 percen belül teljesíthető, és csak két fő rakodóra van szükség, a fizetendő végösszeg: 6,490 Ft + a mindössze 1.200 Ft *kiszállási díj!(* vasárnap és ünnepnapokon a kiszállási díj 5.000 ft) Más költség NINCS! Három rakodóval is csak:7,375 Ft + a mindössze 1.200 Ft *kiszállási díj!(* vasárnap és ünnepnapokon a kiszállási díj 5.000 ft) Ha tovább tart, akkor sem kell aggódnia, csak minden megkezdett perc lesz fizetendő!

Amennyiben a költöztetés Budapest közigazgatási területén belüli zajlik, a percdíj minden felmerülő költséget fedez, tehát:

Költöztetés vagy tehertaxi Budapesten? = kilométer díj: NINCS!

Ráadásul:

Kiállási díj: Jelképes összeg, csak 1.200 Ft(vasárnap és ünnepnapokon a kiszállási díj 5.000 ft)

Emelet díj: NINCS!

Hétvégi díj: NINCS!

Éjszakai díj: NINCS!

Csomagolás – Bútorszerelési felár: NINCS!

Így a budapesti költöztetés, tehertaxi esetén felmerülő egyetlen költséggel már tisztában van, honlapunk tartalma mindig aktuális, minden szava számon kérhető költöztető Csapatunkon!

Szeretne biztos lenni benne, hogy jól értette budapesti számítási módszerünket, valóban csak egy díj van?

Ellenőrizze le, nagyon egyszerű.

1: Üsse be a kalkulátorba, hogy a Budapesten történő költöztetése Ön szerint ténylegesen mennyi időt vesz igénybe ( pl.: 130 perc)
2: A kalkulátor jobb oldalán pipálja be, hogy hány fő rakodót szeretne kérni.
3: Kattintson a számol "gombra".

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel


Költöztetés Budapest Kalkulátor

Teherautót és két rakodót szeretnék.
Teherautót és három rakodót szeretnék.


Plusz költségként merülhet még fel az esetleges parkolási, eseti behajtási díjak továbbhárítása.


Ismerje meg Általános Szerződési Feltételeinket: ASZF
Ha szeretne több információt kapni a megbízható, korrekt költöztetésről... hogy ne válljon valóra rémálma: Fogyasztóvédelmi-villámmese

Azért fogunk dolgozni, hogy az Ön megbecsülését is kiérdemeljük, addig is, számos valós köszönőlevelet olvashat még, csak klikkeljen ide:

" Tisztelt Servitius Transport!

Maximálisan meg voltunk elégedve a cégük által végzett költöztetéssel.
Régen találkoztunk ilyen szolgáltatóval, ahol vidámak és jókedvűek az alkalmazottak, miközben nagyon segítőkészek és udvariasak is egyben.

A megbeszélt időpont előtt egy órával jelezték, hogy sajnos előre nem látható okok miatt nem tudnak végezni az előző címen, ezért egy későbbi időpontban tudnak jönni. Addig is folyamatos tájékoztatást kaptunk telefonon. Az előre lebeszélt időpont elhalasztása miatt grátisz plusz egy rakodót ajánlottak fel, ami nagyon jól esett. Munkatársaik gyorsan és szakszerűen pakoltak be a teherautóba mindent, majd felvezetéssel a címen villámgyorsan kirakodtak.

Az 50 nm-es lakásban több mint 80 doboz és egy tucat bútor elszállítása alig több mint három óra alatt befejeződött, olyan áron, és olyan szintű szolgáltatással, hogy ilyennel ritkán találkozik az ember. Köszönjük szépen! Bátran ajánljuk másoknak is a cégüket.

További sikereket kívánunk a vállalkozásukhoz!

Üdvözlettel: Gyovai Krisztina és Tasi Csaba "

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

07:00 - 16:30 06/30 700 4007

07:00 - 16:30 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 07:00 - 16:30 órában elérhető!


Servitius költöztetés QR-kód


* 6 órán belül választ kap!

Amikor arra kíváncsi, hogy a boltban mennyibe kerül egy darab alma, akkor igazából azt szeretné tudni, hogy mennyibe kerül:

ez?

Mennyibe kerül egy szelet alma?

vagy ez?

Mennyibe kerül egy fél darab alma?

Valószínűleg eszébe sem jut, hogy nem ennek az áráról fogják tájékoztatni:

Mennyibe kerül egy darab alma?

Nem nézzük le ügyfeleinket, reklámjainkban sem részösszegekkel hirdetünk.
Tanácsoljuk: Ne bízzon meg olyan szolgáltatót, aki már az első találkozáskor félrevezeti.

Klikkeljen ide és nézzen meg még néhány fogyasztóvédelmi "villámmesét", inkább most egy mese, mint holnap egy rémálom...Tudta?Tudta, hogy a Servitius Group a
Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója?

Természetesen ne ezért bízzon meg minket, hanem azért mert minőséget adunk kedvező díjszabással.

Ez már csak hab a tortán.

A Servitius Group a Heim Pál Gyermekkorház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója